Одобрявате ли идеята за плейофна група за определяне шампион
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Re: Одобрявате ли идеята за плейофна група за определяне шампион
Добра идея.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
- pesho_1913
- Контакти:
За!
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
Еми звучи добре Май месец да гледам още 6 мача на любимия Левски - при това с ЦСКА, Литекс и Локо Сф.
Заслужава си да се опита!
Заслужава си да се опита!
За, но примерно, ако тази година имаше плейофи почти съм сигурен, че Левски щяха да са шампиони, което някак си умаловажава труда през целия сезон на Литекс, ама все пак всичко може да се случи, така съм за. Ще бъде по-интересно първенство 

Решението е 14 отбора играят по три пъти. 39 мача за всеки отбор. Третите мачове ще се играе на неутрален стадион (например Левски и Литекс ще играят третия мач в Бургас).
плейофите отпреди няколко години бяха пълен абсурд. 10 отбора играещи по 4 пъти ми се струва по-добра идея, като се има предвид че имаме само още един турнир /купата на България/.
А група с 20 отбора това е истината за мен..ИСТИНАТА Е В МНОГОТО МАЧОВЕ 38
Правиш 3-4 победи и се качваш 3-4-5 места нагоре
Другия варянт
А група с 12 отбора СУПЕРЛИГА
на 2 плейофа по 6 отбора се разделя после общо 32 мача пак добре
А група с 14 отбора както е в спортал статия та с 2 плейофа по 4 отбора..26 за други 32
Ами според мен няма да е толква интересно не може да оставиш 6 отбора без мачове..
Правиш 3-4 победи и се качваш 3-4-5 места нагоре
Другия варянт
А група с 12 отбора СУПЕРЛИГА

на 2 плейофа по 6 отбора се разделя после общо 32 мача пак добре
А група с 14 отбора както е в спортал статия та с 2 плейофа по 4 отбора..26 за други 32
Ами според мен няма да е толква интересно не може да оставиш 6 отбора без мачове..
- pesho_1913
- Контакти:
kambata написа:Решението е 14 отбора играят по три пъти. 39 мача за всеки отбор. Третите мачове ще се играе на неутрален стадион (например Левски и Литекс ще играят третия мач в Бургас).
И ще има 1000 човека на уж най-важният мач. Ако се играе примерно мач Славия - Локо Сф в Бургас ще има общо 100-200 човека. Това с неутралния стадион не е добра идея!
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
А, няма никакъв проблем.
26 кръга се бориш да си пръв, но след това идва плейофа, в отборът ти има наказани и контузени, и си останал с осъкатен състав, играеш два/три мача, отбора който е бил на 4-то място те побеждава и става шампион, а ти 26 кръга си играл за тоя дето клати гората.
Левски примерно е първи на 15 точки пред четвъртия ЦСКА, ЦСКА им връзва в плейофа и стават шампион.
Тези плейофи са пълен абсурд и час по-скоро трябва да бъдат забравени подобни желания
26 кръга се бориш да си пръв, но след това идва плейофа, в отборът ти има наказани и контузени, и си останал с осъкатен състав, играеш два/три мача, отбора който е бил на 4-то място те побеждава и става шампион, а ти 26 кръга си играл за тоя дето клати гората.
Левски примерно е първи на 15 точки пред четвъртия ЦСКА, ЦСКА им връзва в плейофа и стават шампион.
Тези плейофи са пълен абсурд и час по-скоро трябва да бъдат забравени подобни желания

Върни се в “Футбол - България”