Ексклузивно: Етър и Светкавица играят в петък

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

gonzo1960
Контакти:

Re: Ексклузивно: Етър и Светкавица играят в петък

Мнениеот gonzo1960 » 13 юни 2011 19:19

Пълна глупост, което показва колко некомпетентни и некъдърни хора управляват българския футбол. Ако приемем, че 13-тия в класирането се изважда от "А" група логично е 14-тия в класирането " ВИДИМА " да остане в групата защото става 13-ти, а мястото на " ПИРИН " да заеме победителя от баража " ЧЕРНОМОРЕЦ ПМ. " В ситуацията в която "умниците" от футболният съюз се вкараха , защото не решиха по рано този казус се вкарват в още по-абсурдна ситуация , да попълнят мястото с безумен бараж между третите в " Б " група.Остава открит въпроса: Къде отива трудът на " СПОРТИСТ СВОГЕ " завършил втори в западна " Б " група , а се дава възможност на третият " ЕТЪР " да играят за промоция срещу Светкавица , за които се говори , че не желаят да влизат в "А" група. Ако трябва да има бараж той трябва да е " СПОРТИСТ СВОГЕ " - " ВИДИМА " . Дано в крайна сметка се вземе това логично решение и се покаже, че във футболния съюз има и мислещи хора.

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 13 юни 2011 19:34

Това е пълен цирк от страна на БФС :mrgreen: Защо се игра Видима - Черноморец Поморие?
Догодина може да пробват бараж между 5-я в А група и 8-я от Б.

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 13 юни 2011 19:35

Срещата дали може да завърши наравно в редовното и допълнителното време и да изпълняват дузпи до започване на новия шампионат :mrgreen:

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 13 юни 2011 19:37

greenlandia написа:Аз съм за 14 отбора, но да играят повече мачове. Идеята за 39 мача не е лоша.

Много е лоша. Футболния ни календар не може да ги побере и ще ритат и през целия юни месец и ще пропускаме всяка година евро турнирите :mrgreen:

Потребителски аватар
Kiril_1006
Контакти:

Мнениеот Kiril_1006 » 13 юни 2011 19:39

rado. написа:
Eminem написа:Не е необходимо Черноморец Поморие да си продават лиценза. По принцип лиценза си е на Нафтекс, но ако по документи Поморие се води с различен собственик от Събев, то тогава БФС няма какво да направи и Поморие ще си играе в А група.

Ебаси,два реда коментар,15 минути го чета,много разсейват тия мили дами :lol:

[offtopic]тя че си е яка ,яка си е, ама съм я гледал по свободните боеве... напрао ти казвам мноо реже майка :) :)[/offtopic]

Ако този бараж се състои ще се надявам за Етър да влязат, макар че попринцип и двата отбора си мисля , че нямат огромно желания за влизане в "елитната ни група"

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 13 юни 2011 19:42

lothar_matthaus написа:
greenlandia написа:Аз съм за 14 отбора, но да играят повече мачове. Идеята за 39 мача не е лоша.

Много е лоша. Футболния ни календар не може да ги побере и ще ритат и през целия юни месец и ще пропускаме всяка година евро турнирите :mrgreen:

То и сега не се представяме мн добре в Европа. Добре, че се случва по някоя изненада и с кански усилия вкараме някой отбор в групите, иначе не ми се мисли. А иначе нашите манекенчета само се оплакват, че имат мн мачове, че цикъла събота-сряда-събота ги натоварва и ред др подобни. Но за чалготеките не се оплакват, че всяка вечер чупят сумати пари за алкохол и ***ви

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 13 юни 2011 19:43

Ново мнениеот gonzo1960 на 13 Юни 2011 18:19
"Пълна глупост, което показва колко некомпетентни и некъдърни хора управляват българския футбол. Ако приемем, че 13-тия в класирането се изважда от "А" група логично е 14-тия в класирането " ВИДИМА " да остане в групата защото става 13-ти, а мястото на " ПИРИН " да заеме победителя от баража " ЧЕРНОМОРЕЦ ПМ."

Ей това се питам и аз от 3 дена :roll:

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 13 юни 2011 19:47

до вчера ревахте за безумието - трети "полусезон" във Б група, а днес искате тая тъпотия да бъде и във А група :mrgreen:

далеч по-добър е варианта отборите да са 12 и да има 44 кръга на година или 10 отбора с 36 кръга на година!

Ама на единия ден да викате какви безумия правило БФС, а на другия ден да искате да ги прилагат и там дето нещата са горе долу добре си е кретения!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 13 юни 2011 19:48

botev_1912 написа:

до вчера ревахте за безумието - трети "полусезон" във Б група, а днес искате тая тъпотия да бъде и във А група :mrgreen:

далеч по-добър е варианта отборите да са 12 и да има 44 кръга на година или 10 отбора с 36 кръга на година!

Ама на единия ден да викате какви безумия правило БФС, а на другия ден да искате да ги прилагат и там дето нещата са горе долу добре си е кретения!

Колега съгласни сме повечето А група да е от 10 или 12 отбора, но при задаващата се ситуация с 14 отбора, какво ще предложиш?

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 13 юни 2011 19:54

noi написа:
botev_1912 написа:

Колега съгласни сме повечето А група да е от 10 или 12 отбора, но при задаващата се ситуация с 14 отбора, какво ще предложиш?

Аз не съм човека който трябва да предлага нещо - то една торба юристи не могат да го измислят та аз!

Така или иначе като гледам БФС няма да остави групата с 14 отбора, а ще си прави баражи докато стигне да играят изпадащите от Б група за промоция в А група ;)
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”