Без английско и италианско първенство заради "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: БФС реши: Без английско или италианско първенство заради "А"

Мнениеот POPCORN » 10 юни 2011 16:57

ntodorov написа:Добре POPCORN. Усещам те, какво искаш да кажеш, но не разбирам позицията ти. Изконно право на всеки човек е да избира. Аз съм направил своят избор. Гледам английските мачове. Платил съм на кабелния си оператор договорената сума по, която той се задължава да ми пуска Нова спорт и Диема. Самата ТВ си е направила сметката защо и как дава тези мачове и на каква цена. Само да напомня, че преди години същата тази ТВ опита платените канали - идеята си беше тяхна - копче не мога да кажа на доставчика, но тогава, когато Перуката е решил да рекламира в БГ първенството, да търси пари от ТВ права за предизвестеното си първенство и то преди да е оправил собствените си бакии в него е меко казано - абсурдно...Аз съм човек около 40-те и сам мога да преценям кое ми се гледа. И пак казвам тук не става въпрос за това на каква цена гледаме хубав футбол ( Диема са си направили сметката) тук става въпрос за вмъкване на някакъв параграф изсмукан от пръстите, с който ние любителите на чужд футбол се задължаваме по нечия идея да НЕ гледаме английски футбол, което пък не означава, че ЩЕ гледаме БГ футбол. Ей това е пошлото.

ти си плащаш на кабелната, а не на диема!Кабелната телевизия няма нишо общо с предаването на мачове!Всичко идва от диема!На каква цена ги дава а?ТЕ са на 1000% печалба ти не ги мисли тех.Досега са печелили на гърба на БФС и са истински щастливици как БФС не е въвел това правило!Така че пак ти казвам, никой не ти забранява нищо!Имаш правото да гледаш Челси-Арсенал , докато дават , ЦСКА-Литекс само че ще трябва да си платиш , за да може да гледаш!незнам по какъв по елементарен начин да ви го обесня та да разберете!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 10 юни 2011 17:17

POPCORN написа:ти си плащаш на кабелната, а не на диема!Кабелната телевизия няма нишо общо с предаването на мачове!Всичко идва от диема!На каква цена ги дава а?ТЕ са на 1000% печалба ти не ги мисли тех.Досега са печелили на гърба на БФС и са истински щастливици как БФС не е въвел това правило!Така че пак ти казвам, никой не ти забранява нищо!Имаш правото да гледаш Челси-Арсенал , докато дават , ЦСКА-Литекс само че ще трябва да си платиш , за да може да гледаш!незнам по какъв по елементарен начин да ви го обесня та да разберете!

Би ли ми обяснил, БФС в ролята на какъв ще забранява на някого (в случая частна телевизия) да излъчва каквото и да било? БФС няма правомощията да казва каквото и да било на телевизиите и излъчваните от тях неща. Такива правомощия имат СЕМ. Ако Диема (Нова спорт) имат сключен договор за години напред за излъчване на английското първенство ... тогава какво правим?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 юни 2011 17:21

Hellkeeper написа:
POPCORN написа:ти си плащаш на кабелната, а не на диема!Кабелната телевизия няма нишо общо с предаването на мачове!Всичко идва от диема!На каква цена ги дава а?ТЕ са на 1000% печалба ти не ги мисли тех.Досега са печелили на гърба на БФС и са истински щастливици как БФС не е въвел това правило!Така че пак ти казвам, никой не ти забранява нищо!Имаш правото да гледаш Челси-Арсенал , докато дават , ЦСКА-Литекс само че ще трябва да си платиш , за да може да гледаш!незнам по какъв по елементарен начин да ви го обесня та да разберете!

Би ли ми обяснил, БФС в ролята на какъв ще забранява на някого (в случая частна телевизия) да излъчва каквото и да било? БФС няма правомощията да казва каквото и да било на телевизиите и излъчваните от тях неща. Такива правомощия имат СЕМ. Ако Диема (Нова спорт) имат сключен договор за години напред за излъчване на английското първенство ... тогава какво правим?

БФС не УЕФА да!Пиши на УЕФА едно писмо да ти обеснят.Аз се позовавам на това което пише и какво съм виждал в другите страни!Явно имат право по някакъв начин!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 юни 2011 17:45

Hellkeeper написа:

По-напред в темата съм го написал, но пак ще го напиша. УЕФА, футболните федерации на страните членки на УЕФА и футболните клубове притежават правата за телевизионно излъчване на футболните мачове.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 юни 2011 17:47

Hellkeeper написа:

абе оставете го... вижте, че му тече пяна от устата и повтаря като да не казвам какво една и съща глупост :lol: УЕФА нареждала, УЕФА изисквала... а параграф гъз 30, а 14 :lol: И накрая диемите като го преместят от единия крачол в другия тоя параграф :lol: :lol:
после пита защо не сме се оправяли... еми как да се оправяме като всеки гледа в чуждата паница и как не на него да му е хубаво ами на другите да им е гадно... Ако може да им направи нещо сечено, да им създаде спънки...
Даже не е смешно, а жалко... много жалко.

--

пп в България цяла мрежа не може да се оправи и да съхрани ТВ си и да спре другите оператори да я излъчват незаконно без да плащат грам и си остава само със заплахата "ще ви изпишем името на екрана" вие очаквате това нещо да мине... :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 юни 2011 17:52

Хора, вие изкарахте Диемите и Булсат по-могъщи от УЕФА. :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 юни 2011 18:34

Tommi написа:Хора, вие изкарахте Диемите и Булсат по-могъщи от УЕФА. :lol: :lol:

ми всъщност уефа са "нищо" що се отнася до законодателството в България... Със същия успех могат да си гласуват наредба и за войната в либия :lol: Що се отнася до това какво става в България единствено Българското законодателство има значение...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 юни 2011 18:51

Aбе ти си бил яко тъп бе брато.дано да го направят и да гледаш мачовете през крив макарон, тогава няма да се правиш на толкова тъп.ама може и да си си просто по рождение така че няма как да се спори с тебе!Всички дръжави го правят и могат да го приложат видете ли обаче в България не можело?Не може таратанции.Писнало ми е от такива гъзета като тебе...ако може да карат Мерцедес и да е на газ!Като искаш да гледаш Англия и качествен футбол, ще си плащаш затова бе!Вместо се радваш досега,че някакви кабеларки са рти предавали мачовете без да си мръднеш гъза ..... тука ми спориш как не можело.кой си ти че да казваш какво може и какво не може... ти дори не си запознат с тая наредба и незнаеш за какво става на въпрос , ама ми се правиш на много компетентен и всичко знаеш и да обесняваш как това нямало как да стане...все едно да обеснявам на кучето си да не ръфа килима у нас.е ти си същият!това ,че не ти се иска да стане така , незначи ,че няма как да стане...аман от такива като тебе в тия форуми-дървени философи!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
wweover133
Контакти:

БФС спира чуждия футбол по телевизията ?

Мнениеот wweover133 » 10 юни 2011 19:04

най-гадното нещо .... мамка му!!! всеки, който е прочел нещо положително да пише тука, все още има шанс а гледаме висшата лига, но с платен канал...

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: само а група се излъчва в България

Мнениеот JohnnieWalker » 10 юни 2011 19:06

Споко бе :) БФС нямат НИКАКВИ правомощия да спират чуждите първенства ;) Телевизиите са частни. Това е като да кажеш на продавача на краставици, че вече няма право да продава вносни краставици, защото печели много :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”