ntodorov написа:Добре POPCORN. Усещам те, какво искаш да кажеш, но не разбирам позицията ти. Изконно право на всеки човек е да избира. Аз съм направил своят избор. Гледам английските мачове. Платил съм на кабелния си оператор договорената сума по, която той се задължава да ми пуска Нова спорт и Диема. Самата ТВ си е направила сметката защо и как дава тези мачове и на каква цена. Само да напомня, че преди години същата тази ТВ опита платените канали - идеята си беше тяхна - копче не мога да кажа на доставчика, но тогава, когато Перуката е решил да рекламира в БГ първенството, да търси пари от ТВ права за предизвестеното си първенство и то преди да е оправил собствените си бакии в него е меко казано - абсурдно...Аз съм човек около 40-те и сам мога да преценям кое ми се гледа. И пак казвам тук не става въпрос за това на каква цена гледаме хубав футбол ( Диема са си направили сметката) тук става въпрос за вмъкване на някакъв параграф изсмукан от пръстите, с който ние любителите на чужд футбол се задължаваме по нечия идея да НЕ гледаме английски футбол, което пък не означава, че ЩЕ гледаме БГ футбол. Ей това е пошлото.
ти си плащаш на кабелната, а не на диема!Кабелната телевизия няма нишо общо с предаването на мачове!Всичко идва от диема!На каква цена ги дава а?ТЕ са на 1000% печалба ти не ги мисли тех.Досега са печелили на гърба на БФС и са истински щастливици как БФС не е въвел това правило!Така че пак ти казвам, никой не ти забранява нищо!Имаш правото да гледаш Челси-Арсенал , докато дават , ЦСКА-Литекс само че ще трябва да си платиш , за да може да гледаш!незнам по какъв по елементарен начин да ви го обесня та да разберете!