A група остава с 14 отбора или ще има още един бараж
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: A група остава с 14 отбора или ще има още един бараж
Светкавица няма право да играе бараж с Етър.Миналият сезон Лудогорец трябваше да играе бараж с Марица за Б група,но Марица не искаха и от БФС не дадоха на Нафтата като отбора завършил след Марица да играе бараж,а вкараха Лудогорец директно.Т.е. Баража може да е Етър-Спартак или ако откажат и двата тима ,чак тогава Светкавица-Банско(май те бяха четвърти на запад)
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
- hristo1306
- Контакти:
Enter написа:Смех,нито Етър,нито Светкавица искат да влизат! А сега,де!
като не ще ЕТЪР-- локо ГО иска, ако не искат и те "Левски" лясковец влиза !
v.s. Спартак Пловдив ще играе във В група от новия сезон и тях ги достигна кризата.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
aloha^guy написа:Само ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО ! Имаме шанс да влезем в А-група!! ДАНО ВИДИМА бият! Данооооооооо !)))))
Аз пък се моля Черноморец да бие на баража , защото Етър нямат отбор за А група и не заслужават да са там.
Пармалат,знам за Спартак(макар да не е 100% сигурно) и в такъв случай Етър трябва да влезе директно.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
Viktor4o_Rs написа:kiko75 написа:даже и локо сф и славия са излишни за а група
Когато се научиш да пишеш без 10 грешки в изречение, тогава и ние ще сме излишни![]()
![]()
Аз мога да пиша без грешки и казвам,че е по-добре без вас.Вие сте най-големите кръводарители на водещите отбори въпреки,че съм фен на един от тях.Искам шампионата да се решава от нас,а не от вашия кеф на кого да легнете.Тази пролет Славия си легна с почти цялата А група.Нищо лично към вас феновете,защото знам какво ви е в сърцата.Става въпрос за ръководствата ви.
СПУКАНОГЪРНЕ
-
aloha^guy написа:Само ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО ! Имаме шанс да влезем в А-група!! ДАНО ВИДИМА бият! Данооооооооо !)))))
само етър апък на подписа ти цска бил отбора на сърцето ти.... ? да ви имам феновете
Non Mollare Mai ! Merda AS !
Бахти схемата-отборите които искат да влязат(Ботев,Нефтохимик..) не им се разрешава,а дават възможност на отбори които пък не искат да влизат(Черноморец,Светкавица,Спартак,Етър..),всяка година някой отбор фалира,отказва се,изваждат го и т.н.,всяка година не се знае в коя група по колко отбора ще има и кои отбори ще участват,просто няма такава каша никъде по света,имам чувството че ако някой от лудницата организира първентството ще се спраи по добре и няма да забърка такива каши.И на всичкото отгоре заради това първенство искат да спрат да гледаме другите първенства.Каква ли глупост още ни чака от БФС не знам,обаче знам че ще е много по голяма от предишната.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Бекъма написа:Viktor4o_Rs написа:kiko75 написа:даже и локо сф и славия са излишни за а група
Когато се научиш да пишеш без 10 грешки в изречение, тогава и ние ще сме излишни![]()
![]()
Аз мога да пиша без грешки и казвам,че е по-добре без вас.Вие сте най-големите кръводарители на водещите отбори въпреки,че съм фен на един от тях.Искам шампионата да се решава от нас,а не от вашия кеф на кого да легнете.Тази пролет Славия си легна с почти цялата А група.Нищо лично към вас феновете,защото знам какво ви е в сърцата.Става въпрос за ръководствата ви.
[offtopic]Нищо общо с темата, и все пак мен ако питаш е по-добре във В група и с нов собственик, както Ботев, отколкото това живуркане с Венци ... А отборът на онзи неграмотния трябваше да бъде изваден преди няколко години и противно на всякакви наредби го оставиха в А група, така че не е той човекът, който да ми обяснява

Последна промяна от Viktor4o_Rs на 09 юни 2011 20:02, променено общо 2 пъти.

irriducibile написа:aloha^guy написа:Само ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО ! Имаме шанс да влезем в А-група!! ДАНО ВИДИМА бият! Данооооооооо !)))))
само етър апък на подписа ти цска бил отбора на сърцето ти.... ? да ви имам феновете
Не бе братле,това ми е родния отбор.... Играл съм там 2 години... какво да направя,че съм фен и на ЦСКА още от малък

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

Върни се в “Футбол - България”