БФС оставя двете Б групи, но с по 10 отбора
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БФС оставя двете Б групи, но с по 10 отбора
Не мога да приема довода за 2-те Б групи ! По-добре било защото отборите харчели по-малко за пътуване . Ами направете и 2 А групи все пак ми бие малко на дискриминация - и едните професионални клубове и другите . Но за финасовото състояние на тези от Б група БФС е загрижено а за клубовете от А не. Все пак и на Миньор им е далече до Варна и обратното .
-
Пловдив1926 написа:Изключително тъпо решение, защо вместо да ги свържат в една и не се играят мачове 1 месец повече от А група се правят подобни безумия? Щели да играят отборите по ТРИ пъти един срещу друг. Еми примерно ако нарпавим съпоставка с А група, аз искам две домакинства на ЦСКА и Левски и две гостувания на Академик и Черноморец ?! Това вече го няма в никоя нормална държава, съвсем изпростяха тия хора.
Швейцария, Дания. Как да няма
Според мен е по-добре една Б група с 20 отбора, отколкото 2 Б групи с по 10. Пълно безумие!
А много ме е яд за Пирин! Ако така бяха постъпили и с ЦСКА преди 3 години нямаше да ме е яд, но в нашата "страна" всичко е корупция!
А много ме е яд за Пирин! Ако така бяха постъпили и с ЦСКА преди 3 години нямаше да ме е яд, но в нашата "страна" всичко е корупция!

Много ми е интересно когато половината отбори издъхнат, а това ще стане, кой ще довърши първенството и в двете Б групи ?
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
То я има, я не 10 отбора от двете Б групи, които са изрядни, а те пак с техните глупости за 2 Б групи
Който няма пари за пътни разходи, няма и място в професионалния футбол, 1 Б група трябва да има, ако ще да е с 10 или 12 отбора, ама да имат някакво ниво и финанси, а не да изпофалирват половината на средата на шампионата 

- italianeca_77
- Контакти:
Явно има поръчка от некой западен отбор. Защото за пореден път се вижда от орлов поглед, че източната ще е с класи над западната. Погледнете някои от участниците - Ботев Пловдив, Спартак Варна, Любимец (който иска да влиза в Любимец ще е развръзката). Черноморец (ако не влязат в А група, според мен със сигурност няма да влязат), Несебър (Които най - вероятно ще си продадат лиценза на Нафтата). Пет отбора от 10, които имат реални шансове за А група! В същото време на запад остава само Етър с амбиции за А група, донякъде Своге и евентуално Академик София (нещо в което се съмнявам). Кой ли иска или по - точно кой има интерес в А група да влизат слаби отбори? Защото догодина, който и отбор от западната да влезе в А група още с влизането си ще бъде фаворит за изпадане.
-
- Контакти:
Добро решение на Бфс!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Blue_Girl написа:Добро решение на Бфс!
И за кое по-точно, че оставиха 2 Б групи и извадиха Пирин ? И че чорбарите преди 3 години не ги изкараха от А група по същата причина, която и Пирин изкараха

-
- Контакти:
Невероятна простотия на БФС!!!
Как го измислиха по най-тъпият начин , просто идея си нямам!
Или 1 "Б" група от 18 или 20 отбора или 2 "Б" групи по 10 но с 4 мача помежду си!
Как го измислиха по най-тъпият начин , просто идея си нямам!

Или 1 "Б" група от 18 или 20 отбора или 2 "Б" групи по 10 но с 4 мача помежду си!
- leche_leche
- Контакти:
А защо не ги направят с по 4 мача две гостувания и две домакинства
Мноооого тъпо

2000
Върни се в “Футбол - България”