Новата схема на ЕКТ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Новата схема на ЕКТ?

Мнениеот bigbonusprize » 18 май 2009 15:45

maximalniq написа:Шампионът на България отива направо в 2 предварителен кръг,там има 1 мач(като домакин и гост)ако падне не играе никъде,ако победи играе 3 предварителен кръг.При 3 кръ ако падне играе в групите на ЛЕ,а ако победи се класира за 4 кръг.4 кръг ако бие отива в ШЛ ,ако падне отива в групите на ЛЕ... Правилно ли съм разбрал ?

Не. От третият кръг ако отпадне отива в квалификациите за ЛЕ. Ако отпадне от плейофа - в групите на ЛЕ.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

mitaka7
Контакти:

Мнениеот mitaka7 » 18 май 2009 15:50

Ако отпаднем третия кръг - играем кръг за влизане в групите на другия турнир, ако отпаднем в плейофа сме директно в групите на другия турнир. Само, че тоя коментар в Гонг, че ни очакват лесни съперници нещо не ми харесва. По-скоро изброените искат да се паднат с нас, че да ни отупат и да ни......

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 18 май 2009 15:51

До колкото разбрах,отпадане от 3 кръг за ШЛ значи влизане в групите на лига Европа...Както и да е,много объркано ми стана с тия нови правила.

А нашите участници в лига Европа как се класират?Тоест,какви квалификации трябва да минат?
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 18 май 2009 15:52

mitaka7 написа:Ако отпаднем третия кръг - играем кръг за влизане в групите на другия турнир, ако отпаднем в плейофа сме директно в групите на другия турнир. Само, че тоя коментар в Гонг, че ни очакват лесни съперници нещо не ми харесва. По-скоро изброените искат да се паднат с нас, че да ни отупат и да ни......

В Европа само срещу отбор от Фарьорски острови можем да сме фаворит,защото иначе пак ще дойдат Бате,Жилина,Торпедо Москва и Зимбру...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 18 май 2009 15:54

* The losing team from each of the UEFA Champions League third qualifying round ties will go into the UEFA Europa League play-offs
* The losing team from each of the UEFA Champions League play-off ties will go into the UEFA Europa League group stage.

Прочетох пояснението и ми стана ясно. :) Извинявам се за горните ми глупости. :)
Изображение

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 18 май 2009 15:58

Абе няма да е никак лесно,това е извода,който можем да си направим,трябва да се играе на макс.....

mitaka7
Контакти:

Мнениеот mitaka7 » 18 май 2009 16:01

Нямаме абсолютно никакви шансове за каквито и да било групи с това смешно първенство. Навсякъде играят съвремен футбол, а ние една атака не можем да вържем. Ако някой ми посочи само един, ама само един гол отбелязан от атака, без да има рикушети, фрапантни грешки на защитници, ще му кажа евала. Всичко е след статични положения и след досадни грешки на противниковия отбор. Още не съм видял отбор от А група с чист гол от игра.
А вие за групи ми мечтаете.

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 18 май 2009 16:06

Ако нашите отбори са със сегашните футболисти и начин на игра,ще берем срам пак.Незнам от къде да видя съставите на другите отбори и какво футболисти играят в тях,но едва ли са лоши

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 18 май 2009 16:11

mitaka7 написа:Нямаме абсолютно никакви шансове за каквито и да било групи с това смешно първенство. Навсякъде играят съвремен футбол, а ние една атака не можем да вържем. Ако някой ми посочи само един, ама само един гол отбелязан от атака, без да има рикушети, фрапантни грешки на защитници, ще му кажа евала. Всичко е след статични положения и след досадни грешки на противниковия отбор. Още не съм видял отбор от А група с чист гол от игра.
А вие за групи ми мечтаете.

Футболът е игра на грешки,всеки прави грешки,но накрая побеждава отборът,който е направил по-малко такива.....

mitaka7
Контакти:

Мнениеот mitaka7 » 18 май 2009 16:20

Игра на грешки?!?!? Вярно, така е, само че до някъде. Вече и БАТЕ и т.п. отбори правят по-малко грешки в сравнение с нас. С БАТЕ мача беше на грешки, а с ВЕРДЕР, ЧЕЛСИ И БАРСА? И какво? Значи на грешки да разчитаме. ОК за теб е добре. Аз не искам така. Искам да се надиграваме. Сега с БАТЕ, после с по-силни отбори.

Върни се в “Футбол - България”