Дунав 2010, станал известен напоследък като клуба, който ще даде началото на новия Дунав ще отиде на общо събрание на 11 юни. Основните точки, които включва дневния ред на това заседание са свързани с преструктурирането на клуба от частен в сдружение с обществен статут и попълване на длъжностите в съответствие на структурата, утвърдена от устава на сдружението, който тепърва предстои да бъде изработен.
Новият клуб се очаква да играе в състава на Североизточната "В" група.
[offtopic]Само това намерих, Като Гонг нищо не казват за Дунав аз или още някой от Русе ще правим теми какво става с Дунав щом се намери информация от официалния сайт[/offtopic]
Новият Дунав с общо събрание на 11 юни
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Новият Дунав с общо събрание на 11 юни
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Re: Новият Дунав с общо събрание на 11 юни
Е,сега трябва да си намерим и един стабилен спонсор и работата заспива.По стъпките на Ботев Пд.
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
dimi62 написа:Е,сега трябва да си намерим и един стабилен спонсор и работата заспива.По стъпките на Ботев Пд.
Напълно съм съгласен, защото не може Русе да остане без отбор

Дано това ново начало най-сетне да бъде успешно и след няколко години Русе отново, заслужено да има своя отбор в "А" група

http://football24.bg/novina/52166-dunav ... v-rusensko
Първо да биете във сряда, а след това и на баража и тогава може да мислите за нещо повече
Първо да биете във сряда, а след това и на баража и тогава може да мислите за нещо повече

не зависи нищо от този мач, тъй като на Североизток Дунав 2010 и Тополите ще са единствените кандидати за промоция!
В Русе са големи скръндзи не вярвам да има спонсор ако дойде някой от друг град така може, но местните паралий абсурд да дават пари за футбол , по скоро ще ги изгори но няма да си дава кинтите.
Къде го прочете това. Аз си мисля, че поне победителя в Зона Добрич - Орловец Победа и Зона Шумен - Макак, също ще искат да играят в В група. Ако и другия Макак влезе, то шуменци ще имат 3 отбора и ще пробват мисля да избутат 1 до Б група.
- Alternative
- Контакти:
dimi62 написа:Е,сега трябва да си намерим и един стабилен спонсор и работата заспива.По стъпките на Ботев Пд.
Пожелавам ви успех.Наистина вървите по нашите стъпки,с изключение на една съществена разлика,но не искам да изпадам в подробности...Дунав задължително трябва да играе в А група.

Спонсори няма в Дунав защото Валентин Христов всичко ограбва, каквото се дава се взема от Йотов и Христов. Иначе Можем е съседна Румъния и те могат да помогнат :D
Дунав ЗАВИНАГИ
Върни се в “Футбол - България”