Ще помогне ли Локо Пд на Ботев,в името на Пловдивския футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Re: Ще помогне ли Локо Пд на Ботев,в името на Пловдивския футбол

Мнениеот spartaka » 17 май 2009 15:59

жалко и за ботев ама догодина явно ще има бая пловдивски дербита в б група,дано не съм прав ама натам отиват нещата :( :? :cry:
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 май 2009 15:59

david_villa написа:
slavia_forever написа:Като слушам коментари и нагласи, при не едно мнение, ми прави впечатление, че и локомотивци, нямат желание А-групата да остава, с един пловдивски представител. Мислите ли, че в името на Пловдивския футбол е възможно, ако се наложи в последния кръг на Лаута, Локо Пд да помогнат на своите съграждани? Не говоря за буквално полягане, ами например за излизане с резервите, или нещо подобно. При победа над Локо Пд и над Вихрен, е реално Ботев да остане в групата въпреки, че играта им за съжаление не предполага това.

Като гледам, и самите футболисти на "Ботев" не искат да останат. Мнозина твърдят, че са почнали самите те да участват в "черно тото", за да се издържат. Интересно е как загубиха мача - 1:0/1:2. Ако включим и "Локо" (Сф) - "Сливен", засега 2 от 6 "обръщалки". По принцип в първенство като българското би трябвало средно на 3 кръга по 1 мач да има такъв завършек, а те колко се навъдиха...

Не съм се замилял за черното тото. Ботев са ми били винаги симпатичен отбор и ми е тъжно, че вероятно ще изпаднат. Но играта им е наистина трагична. Прав си, че самите футболисти, нямат сърце за победа, дори в домакинските си мачове, с отбори като Миньор при положение, че от тези мачове им зависи оставането в групата.
Последна промяна от slavia_forever на 17 май 2009 16:01, променено общо 1 път.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 май 2009 16:00

Кофти, че не е гаранция ако изпаднете, че селския ще се махне.

Стига с това ТОТО.
Днес Ботев удрят две греди и едната беше в края на мача, и тя ли е била предвидена :!:
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 май 2009 16:02

PFC Litex написа:Кофти, че не е гаранция ако изпаднете, че селския ще се махне.

Стига с това ТОТО.
Днес Ботев уфрят две греди и едната беше в края на мача и тя ли е била предвидена :!:

И аз си мисля, че не би следвало да има уговорка. :?

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 17 май 2009 16:04

Yobs1912 написа:
slavia_forever написа:
Yobs1912 написа:Я да си гледат катуна буферите ние че се оправим,а те гледайте ся кво мазно ще се надупят на вихрен...

Наков, Узунов... Не знам... От друга страна прави впечатление, че Локото пролетта не влиза в уговорки. Няколко мача ги измъкнаха след 90-та минута. Заслужават си победите хората. Лично аз предполагам, че няма да легнат на Вихрен. Освен това ми се струва, че последния мач ще помогнат на опонентите си от Ботев.

както легнаха преди години на Волов така ще го направят и сега те са долно племе

Ей за такива като теб искам да паднем от Вихрен и да изпаднете ,неблагодарни копелета сте вие.Нали бихме Спартак и Миньор и кakво, някой казали ни браво.Вие не може да биете Сливен и Мньор сега чакате помош от нас.Много сте жалки.Така ,че нямате право да ни упреквате, каквото и да стане с Вихрен!!!
Последна промяна от drughi на 17 май 2009 16:13, променено общо 1 път.
Изображение

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 17 май 2009 16:11

drughi ,Прав си,ама и не се притесняавай,и да си биете Вихрен ние пак сме в Б група защото ние ще паднем от тях.Единствено Бацова Махала можем да победим с тия вторични суровини.Даже не съм сигурен и тях дали можем да победим.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 17 май 2009 16:19

Вие ботевистите ставате ЖАЛКИ, не усещате ли?

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 17 май 2009 16:29

Абе, някой пак пуска тъпи теми! Всъщност кой иска Ботев да остане? Май никой...Канарите искат да изпаднат, за да се махне селския...На Лаута искат Ботев да изпадне...ясно защо..На армията,герена,овча купел и надежда искат Ботев да изпадне, щото са от Пловдив (ако някой спори да си спомни обединената агитка от финала1995г.)...даже имам съмнения, че и цял Смолян ще се радва :mrgreen: :lol: :lol: :lol: ..абе тъпа тема..
нямам подпис...

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 май 2009 16:42

mishkar написа:Абе, някой пак пуска тъпи теми! Всъщност кой иска Ботев да остане? Май никой...Канарите искат да изпаднат, за да се махне селския...На Лаута искат Ботев да изпадне...ясно защо..На армията,герена,овча купел и надежда искат Ботев да изпадне, щото са от Пловдив (ако някой спори да си спомни обединената агитка от финала1995г.)...даже имам съмнения, че и цял Смолян ще се радва :mrgreen: :lol: :lol: :lol: ..абе тъпа тема..

Явно съм тъп, а твоите теми и мнения са много, много популярни, както и ти, за разлика от моите теми и от мен... След като си дал толкова много, на форума и на Славия, а аз не, явно е обосновано поведението ти спрямо мен, което също и излага всички слависти, не само теб. :lol:

П.П. Само не разбирам, защо го правиш... Преди малко не можа да се отговориш адекватно, сега можеш да опиташ пак. Поне да беше направил нещо за Славия, най-малко тук...

Охльо-Бохльо

Мнениеот Охльо-Бохльо » 17 май 2009 17:59

Yobs1912 написа:
slavia_forever написа:
Yobs1912 написа:Я да си гледат катуна буферите ние че се оправим,а те гледайте ся кво мазно ще се надупят на вихрен...

Наков, Узунов... Не знам... От друга страна прави впечатление, че Локото пролетта не влиза в уговорки. Няколко мача ги измъкнаха след 90-та минута. Заслужават си победите хората. Лично аз предполагам, че няма да легнат на Вихрен. Освен това ми се струва, че последния мач ще помогнат на опонентите си от Ботев.

както легнаха преди години на Волов така ще го направят и сега те са долно племе

А вие тогава, ако не бяхте дошли на Лаута с надписа "сбогом курви" можеше и да не се стигне до цирка с Волов.Така че не се правете на ощипани моми.Сега, последния кръг ще си сърбате попарата, заслужено ще си ви върнат онзи надпис.
А що се отнася до Христолов, май първо трябва да изгоните футболистите пък после и Христола.

Върни се в “Футбол - България”