Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
david_villa написа:slavia_forever написа:Като слушам коментари и нагласи, при не едно мнение, ми прави впечатление, че и локомотивци, нямат желание А-групата да остава, с един пловдивски представител. Мислите ли, че в името на Пловдивския футбол е възможно, ако се наложи в последния кръг на Лаута, Локо Пд да помогнат на своите съграждани? Не говоря за буквално полягане, ами например за излизане с резервите, или нещо подобно. При победа над Локо Пд и над Вихрен, е реално Ботев да остане в групата въпреки, че играта им за съжаление не предполага това.
Като гледам, и самите футболисти на "Ботев" не искат да останат. Мнозина твърдят, че са почнали самите те да участват в "черно тото", за да се издържат. Интересно е как загубиха мача - 1:0/1:2. Ако включим и "Локо" (Сф) - "Сливен", засега 2 от 6 "обръщалки". По принцип в първенство като българското би трябвало средно на 3 кръга по 1 мач да има такъв завършек, а те колко се навъдиха...
PFC Litex написа:Кофти, че не е гаранция ако изпаднете, че селския ще се махне.
Стига с това ТОТО.
Днес Ботев уфрят две греди и едната беше в края на мача и тя ли е била предвидена
Yobs1912 написа:slavia_forever написа:Yobs1912 написа:Я да си гледат катуна буферите ние че се оправим,а те гледайте ся кво мазно ще се надупят на вихрен...
Наков, Узунов... Не знам... От друга страна прави впечатление, че Локото пролетта не влиза в уговорки. Няколко мача ги измъкнаха след 90-та минута. Заслужават си победите хората. Лично аз предполагам, че няма да легнат на Вихрен. Освен това ми се струва, че последния мач ще помогнат на опонентите си от Ботев.
както легнаха преди години на Волов така ще го направят и сега те са долно племе
mishkar написа:Абе, някой пак пуска тъпи теми! Всъщност кой иска Ботев да остане? Май никой...Канарите искат да изпаднат, за да се махне селския...На Лаута искат Ботев да изпадне...ясно защо..На армията,герена,овча купел и надежда искат Ботев да изпадне, щото са от Пловдив (ако някой спори да си спомни обединената агитка от финала1995г.)...даже имам съмнения, че и цял Смолян ще се радва![]()
![]()
![]()
..абе тъпа тема..
Yobs1912 написа:slavia_forever написа:Yobs1912 написа:Я да си гледат катуна буферите ние че се оправим,а те гледайте ся кво мазно ще се надупят на вихрен...
Наков, Узунов... Не знам... От друга страна прави впечатление, че Локото пролетта не влиза в уговорки. Няколко мача ги измъкнаха след 90-та минута. Заслужават си победите хората. Лично аз предполагам, че няма да легнат на Вихрен. Освен това ми се струва, че последния мач ще помогнат на опонентите си от Ботев.
както легнаха преди години на Волов така ще го направят и сега те са долно племе
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта