За начините да излезеш през една врата!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

donpacko
Контакти:

Re: За начините да излезеш през една врата!

Мнениеот donpacko » 16 май 2009 16:28

mertezaker написа:Естествено, че отбора е Левски, отбор с некадърно треньорско ръководство, с шефове без елементарна култура, с лумпенизирана публика, която знае да мрази ЦСКА, но не и да обича своя отбор, с изпълнителен директор, който има основно образование, селските номера, лъжите, доносничеството, подмолните игри, уговорени мачове това са елементи от синия отбор, отговорете си на въпроса кой е Михаил Чорни за вас???

ПРЕДИ СЕДМИЦА ВИДЯХМЕ КОЙ ОТБОР СИ УГОВАРЯ МАЧОВЕТЕ.

Потребителски аватар
levski7
Контакти:

Мнениеот levski7 » 16 май 2009 16:29

Естествено,че този отбор е измисленият комунистически отбор Цска.

Потребителски аватар
hongildon
Контакти:

Мнениеот hongildon » 16 май 2009 16:31

И според мен и много други хора това е пропадналият отбор на Уефски.

AMON AMARTH

Мнениеот AMON AMARTH » 16 май 2009 16:32

Не е един.Два са.
славия и цска.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 май 2009 16:33

Към автора:
1.Лагуне,я ми кажи ЧЕСТНО до колко си ''левскар'' и до колко ''леФскар''?Знаеш ли каква огромна разлика има между тия двете неща!Не знаеш защото си просто същество!ОГРОМНА!Ти спадаш точно към леФскарството!В тебе има само омраза към ЦСКА но никаква истинска обич към Левски!Ти си невероятен просто!Твоите простотии нямат край!Лошото е че твойто просто не е за смях,а за съжаление!

2.Не мога да ти разбера разсъждението!За кой отбор приказваш?Според мен искаш да кажеш,че за нас светът бил виновен!ТАКА ЛИ????Я си размърдай говеждото вещество което наричаш мозък и си спомни преди един месец кой вдигаше на крака целия свят че е бил ощетен и кой вдигаше на бунт феновете си срещу БФС!Аз ще ти отговоря защото ти няма да се сетиш:ДЕБЕЛАТА СВИНЯ КОЯТО ВИ СЕ ВОДИ СОБСТВЕНИК А ВСЪЩТНОСТ НЕ Е:Тодор Батков!Ха...сега видяхте ли на нас какво ни беше когато Наско Сираков беше на власт при вас и ви уреждаше дузпички и мачове!ВИДЯХТЕ ЛИ КОЛКО НИ Е БИЛО ГАДНО,А!?!?!ЕЙ СЕГА ВИ СЕ ГО ВРЪЩА ТЪПКАНО!

3.''Кой е отбора,каква е неговата история,неговото кратко бъдеще и ЛОГИЧЕН КРАЙ?'' :lol: Не се притеснявай!Ние никога няма да изчезнем за твое съжаление!Спомням си когато ни отнеха лиценза как силно го желаеше това!Еми.....като видиме класирането нещо не ти излизат сметките :mrgreen:

Ето го моето мнение! :)
Последна промяна от delqnski47 на 16 май 2009 16:37, променено общо 3 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

krix
Контакти:

Мнениеот krix » 16 май 2009 16:34

А как ще обясните резултат отпреди 10-11 месеца - Левски и Калиакра завършиха наравно. Не съм виждал по-жалък отбор :mrgreen:

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 16 май 2009 16:39

нека му се радват на изрода- батков, нека не им пречим.... с телешки мозък е трудно да схванеш разликата между томов и батков: единия краде някаква сума и бяга..... другия поради природната си простотия бавно и методично унищожава това ,с което се е хванал.... нека да теглим чертата след няколко години !!!

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 16 май 2009 17:52

delqnski47 написа:Към автора:
1.Лагуне,я ми кажи ЧЕСТНО до колко си ''левскар'' и до колко ''леФскар''?Знаеш ли каква огромна разлика има между тия двете неща!Не знаеш защото си просто същество!ОГРОМНА!Ти спадаш точно към леФскарството!В тебе има само омраза към ЦСКА но никаква истинска обич към Левски!Ти си невероятен просто!Твоите простотии нямат край!Лошото е че твойто просто не е за смях,а за съжаление!

2.Не мога да ти разбера разсъждението!За кой отбор приказваш?Според мен искаш да кажеш,че за нас светът бил виновен!ТАКА ЛИ????Я си размърдай говеждото вещество което наричаш мозък и си спомни преди един месец кой вдигаше на крака целия свят че е бил ощетен и кой вдигаше на бунт феновете си срещу БФС!Аз ще ти отговоря защото ти няма да се сетиш:ДЕБЕЛАТА СВИНЯ КОЯТО ВИ СЕ ВОДИ СОБСТВЕНИК А ВСЪЩТНОСТ НЕ Е:Тодор Батков!Ха...сега видяхте ли на нас какво ни беше когато Наско Сираков беше на власт при вас и ви уреждаше дузпички и мачове!ВИДЯХТЕ ЛИ КОЛКО НИ Е БИЛО ГАДНО,А!?!?!ЕЙ СЕГА ВИ СЕ ГО ВРЪЩА ТЪПКАНО!

3.''Кой е отбора,каква е неговата история,неговото кратко бъдеще и ЛОГИЧЕН КРАЙ?'' :lol: Не се притеснявай!Ние никога няма да изчезнем за твое съжаление!Спомням си когато ни отнеха лиценза как силно го желаеше това!Еми.....като видиме класирането нещо не ти излизат сметките :mrgreen:

Ето го моето мнение! :)
Дилянке с култовата седмица в ника! Нали знаеш,че си толкова плосък,че и на Амеба не мога да те оприлича! Има фенове на Цска,които с две три думи казват по-смислени неща отколкото ти с цяло слово-излияние! Тези фенове са достойни за уважение! За теб какво? За теб не е необходимо да се отваря вратата дори,ти си пропълзяваш под нея! От всичките ти несвързани простотий поне става ясно.че си разбрал колко ниска топка си! Не си виновен че смърдиш,просто не се разбърквай сам! Понеже форума не е нито заради мен,нито заради теб,просто ще те игнорирам! Едноклетъчно няма с какво да ми е интересно! Вегетирай си!

alfonso

Мнениеот alfonso » 16 май 2009 17:56

Laguna,не му се връзвай на тоя 4 7777777 ;) той си е просто парче чел съм го къде ли не и все е тъп. сигурно си имате закачка ама остави го не се хаби. Разликата в класите ви е очевадна! ;)

eighteen

Мнениеот eighteen » 16 май 2009 18:00

ха ха ха!!!! Дилянка амебата ми харесва :mrgreen: ама как да стопли горката като е като албански реотан :mrgreen: :mrgreen: един път не е писал по тема! направо е гола вода горката :oops: ама не го бройте за жив и няма проблем. САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!

Върни се в “Футбол - България”