Относно организацията на финала за Купата на България!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Относно организацията на финала за Купата на България!

Мнениеот POPCORN » 26 май 2011 09:47

За пореден път организацията беше под всякаква критика!Първо дни преди мача на всякъде по сайтовете така беше написано,че уж до неделя се продават билети и видете ли след неделя няма как да си купиш билет!Аз поне доста хора видях където мислиха така!Рових ,рових и на всякъде пишеше едно и също!После се сетих да вляза в ПФЛ и видях,че написаното по сайтовете горе долу няма нищо общо с това което са написали в тоя сайт!Това относно закупуването на билетите!Сега да поговорим малко относно местата на стадиона!За сектор Г аз проблеми не видях, преди мача не беше пълен, но до 20 минута на мача целият Г сектор беше пълен без решетките!Големият проблем дойде в Сектор В!Там хората бяха доста!Аз лично не съм очаквал да има толкова хора в сектор В!По едно време видях как се бутат като сардини!Познайте заради
кой?Полицията!Полицията бяха отделили половиният сектор за Славия!Мойте уважения към феновете на Славия, ама това за мене не е редно!Така стана,че свършиха местата отделени за феновете на ЦСКА , а на касите продават и продават билети за В!Мой приятел във В сектор ми разказа , как хората са се карали яко , за местата!Е питам ,аз защо после нямаме фенове по стадионите?Тия хора където са решили да си гледат мача спокойно, дали ще доведат децата си пак?Като тръгнем да говорим, защо няма хора по стадионите веднага казваме...холиганите са виновни, бомбички, вандали, ексцесии?Ама поради кой са породени тези ексцесии?Голяма част от тях поради полицията!голяма вина имат и собствениците на клубовете!В случая е ПФЛ,че не са си организирали като хората нещатата!Както и да е!В крайна сметка към 30 минута решиха да ги пуснат в клетката от Г към В!Хората си бяха платили билет за В а гледат мач в Г!Това е адска смехурия!За пореден път ръководителите и полицията доказаха,че са адски некомпетентни и си нямат представа от организация за футболен мач!И все пак , аз лично не очаквах да дойдат толквоа много хора!За финал 18 хиляди са доста добре!Евала и на славистите , не бяха повече от 2 хиляди, но пък бяха колоритни :)Като цяло атмосфера стана, само че мача за мене не беше на това ниво на което трявба да е!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

koki9
Контакти:

Re: Относно организацията на финала за Купата на България!

Мнениеот koki9 » 26 май 2011 10:04

+1
НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН С ПРЕДИШНОТО МНЕНИЕ!!!
БЯХ С ДЕТЕТО НА МАЧ. ИМАШЕ БИЛЕТИ САМО ЗА СЕКТОРИ "А" И "Г" - ЕСТЕСТВЕНО ВЗЕХ ЗА "А", КАТО СИ МИСЛЕХ ЧЕ СПОКОЙНО ЩЕ ГЛЕДАМЕ МАЧА. НИЩО ПОДОБНО В СЕКТОР "А" НЯМАШЕ НИКАКВО СВОБОДНО МЯСТО. НАЛОЖИ СЕ ДА СЕ МОЛЯ ДА МЕ ПУСНАТ В СЕКТОР "Г" /МЕЖДУ "А" И "Г"/. И ВЪПРЕКИ ЧЕ ПЛАТИХ ЗА "А" ГЛЕДАХ МАЧА ОТ "Г".
ВСЕ ПАК БЛАГОДАРЯ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА СТАДИОНА И ПОЛИЦАЯ НА ВХОДА, ЧЕ НИ ПУСНАХА ДА СЕ ПРЕМЕСТИМ!!!

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 26 май 2011 10:09

Ние влязохме около 5 минути след началото на мача. В един момент се оказва, че във В сектор няма места. Полицията беше отцепила сектора до половината, което е горе долу средата на автомобилният вход. Веднага звъннах и на 112 и на полицията да им кажа, че отвън има още много народ а във В сектор вече няма места.. Тогава заповядаха на полицейският кордон да отцепи в наша полза още площ и кордона се премести в посока "Б" сектор. Там и седнахме непосредствено до полицаите от кордона. Това обаче не беше достатъчно, по-късно се принудиха да пуснат нововлезлите хора в буферната зона между В и Г сектор.

В А сектор също беше голяма тъпканица в нашата част.

Това се случва за пореден път на наш мач. На Герена ситуацията беше абсолютно същата.

На стадиона имаше достатъчно място. Кой ги прави тези планове за настаняване на нашата публика? Полицията ли, БФС ли, ПФЛ ли? Нещо трябва да се промени! Защо въобще трябва да има буферна зона между В и Г или А и Г сектор?

Разни обяснения от рода, че не са очкавали толкова много публика е направо смешно. Все пакс е играе финал за Купата.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 26 май 2011 10:49

И аз съм изумен. Половината стадион бе празен, а тези в секторите А и В се гъчкаха като луди. За пореден път грешна преценка на ПФЛ или там, който разпределя местата. Славистите в сектор В бяха не повече от 50-60 човека. Защо им е толкова място, а нашите да се мъчат там един до друг. Добре, че ги пуснаха в Г, че не знам какво щеше да се случи.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 26 май 2011 11:24

И ние си платихме да гледаме мача от А сектор а го гледехме почти от Г! Но според мен в А сектор беше по-спокойно от В. И аз ги видях, че се блъскаха за места. Не е нормално, както писа колегата, по-голямата част от стадиона да е празна, а в А и В да се блъскаме като ненормални!

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 26 май 2011 11:39

безумията в тая държава никога няма да спрят.. и единствено се действа когато стане някои ужасен инцидент като индиго. какво трявбаше някой да бъде прегазен ли ? за да се задеиства нещо ? Във В сектор 30 слависти се ширят на 5000 местава ЕВАЛАТА !! както се казва под фуражка мозък не вирее ...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 май 2011 11:59

После всички разправят, ама защо имало толкова малко хора по стадионите, ама било недопостиму и тн!Много прост народ сме!Явно холиганите в сектор Г и затова са виновни!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 26 май 2011 12:30

Това е финал и местата трябва да са 50/50. Това, че славистите няма как да си запълнят бройката не значи, че малкото които са си купили билет за А и В трябва да си отстъпят централните места, които по право им се полагат заради вас. Друг е въпроса защо билетите не са разпределени по клубовете и от там да става продажбата, за да няма възможност да купувате от техните.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 май 2011 12:34

zlostar написа:Това е финал и местата трябва да са 50/50. Това, че славистите няма как да си запълнят бройката не значи, че малкото които са си купили билет за А и В трябва да си отстъпят централните места, които по право им се полагат заради вас. Друг е въпроса защо билетите не са разпределени по клубовете и от там да става продажбата, за да няма възможност да купувате от техните.

абе ти луд ли си?Къде по света си видял 5000 човека да страдат заради 20?Дай сега да умрат хората от претъпкване!или може би тия в сектор В с децата си ще тръгнат да се бият със 20-те слависти?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 26 май 2011 12:51

zlostar написа:Това е финал и местата трябва да са 50/50. Това, че славистите няма как да си запълнят бройката не значи, че малкото които са си купили билет за А и В трябва да си отстъпят централните места, които по право им се полагат заради вас. Друг е въпроса защо билетите не са разпределени по клубовете и от там да става продажбата, за да няма възможност да купувате от техните.

ЗАЩО ИМАШЕ ПОВЕЧЕ ХОРА С БИЛЕТИ ЗА В ОТ КОЛКОТО Е ОТПУСНАТО ОТ ПОЛИЦЯТА ИЛИ КОИТО И ДА Е ?
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”