кой?Полицията!Полицията бяха отделили половиният сектор за Славия!Мойте уважения към феновете на Славия, ама това за мене не е редно!Така стана,че свършиха местата отделени за феновете на ЦСКА , а на касите продават и продават билети за В!Мой приятел във В сектор ми разказа , как хората са се карали яко , за местата!Е питам ,аз защо после нямаме фенове по стадионите?Тия хора където са решили да си гледат мача спокойно, дали ще доведат децата си пак?Като тръгнем да говорим, защо няма хора по стадионите веднага казваме...холиганите са виновни, бомбички, вандали, ексцесии?Ама поради кой са породени тези ексцесии?Голяма част от тях поради полицията!голяма вина имат и собствениците на клубовете!В случая е ПФЛ,че не са си организирали като хората нещатата!Както и да е!В крайна сметка към 30 минута решиха да ги пуснат в клетката от Г към В!Хората си бяха платили билет за В а гледат мач в Г!Това е адска смехурия!За пореден път ръководителите и полицията доказаха,че са адски некомпетентни и си нямат представа от организация за футболен мач!И все пак , аз лично не очаквах да дойдат толквоа много хора!За финал 18 хиляди са доста добре!Евала и на славистите , не бяха повече от 2 хиляди, но пък бяха колоритни