Кой ще е последния български учасник в ЕКТ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой ще е последния български учасник в ЕКТ?
Събота ще е интересно , нямам търпение просто да дойде това време. Ще си проличи на мачовете кой колко кинти е дал 

Черно море са ми най-симпатични,но не вярвам.....оня дебелия осеменител Динев ще дава кинти
- hristo1306
- Контакти:
Локомотив1926Пловдив написа:КОЙТО И ДА СЕ КЛАСИРА ЛОКОМОТИВ НЕ ЩЕ УМРЕ, ЛОКОМОТИВ Е ВЕЧЕН !!! НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ОТБОРА НЕ ПЪЛНИМ СТАДИОНИТЕ САМО В ЕВРОПЕЙСКИТЕ МАЧОВЕ, НИТО ВЪВ ФИНАЛИТЕ ЗА КУПИ И Т.Н !!!
МАЙНАТА НА КУПАТА !! МАЙНАТА НА ТИТЛАТА !! МАЙНАТА НА ЕВРОПА !! САМО ЛОКО !!!
що бе майна, нали купата е в ръцете на ЗУлуМА
- Lokofanatic
Lyubaka01 написа:Lokofanatic написа:anton950 написа:Надявам се Локо Пловдив да играят в Европа,но това най-вероятно няма да стане.Аз не вярвам,че Славия ще играе за победа срещу Локо,тъй като ,,белите,, вече загубиха мача на сезона,а именно финала за купата на България срещу Цска(0:1),а и играчите сигурно вече за изморени и вече стягат куфарите за морето и за балкана и едва ли им е до този последен мач.И естествено най-голямата причина е че Венци Стефанов ще подари победата на Иво Тонев и дори Локо Пд да бие Черноморец в Бургас, ,,червено-черните,, ще се класират за Европа.
Ще бъде уникален срам отбор с 20 човека публика да играе в Европа. Дано ако не сме ние, да са "моряците". Иначе по - добре никой, отколкото Локо София.
На тебе пък какъв ти е проблема колко публика сме?!? Вие нали сте милиони... Начело със свинаря, на който Господ му говореше, че купата е ваша... Като толкова сте заслужили да играете в Европа и сте толкова по-добри от нас, що не ни бихте с 4:0 в Пловдив и сега да не ви се налага да се молите Славия да се метне срещу нас...Иначе по - добре никой, отколкото Локо София.
Я не сакам на мене да ми е добре, я сакам на Вуте да му е зле...
Смешни сте ми просто

- Lokofanatic
Жълтите селяни отново плъзнаха из форума. Тук става въпрос за ЕКТ, а не за мачове по селата. Аман от вас!
-
- Контакти:
най-приляга на Локомотив ПД,но ме съмнява на 99% Локо Сф ще вземат квотата,платиха си досега където трябва (Генов,Миньор)сега,и бат Венци ще се облажи и това е отбор без стадион и публика ще играе в европа
santi_santi написа:най-приляга на Локомотив ПД,но ме съмнява на 99% Локо Сф ще вземат квотата,платиха си досега където трябва (Генов,Миньор)сега,и бат Венци ще се облажи и това е отбор без стадион и публика ще играе в европа
То не че Локо ПД и Черно море, ако се класират ще играят на собствените си стадиони

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Вижте, спрете с това отбор без публика и уважавайте Локомотив (София), може да не са много, но си обичат отбора и не са станали от Левски или ЦСКА, което е най-лесното нещо
А иначе се надявам да успеем да им вземем нещо, за да покажем малко честна игра, а и на мен пловдивските отбори винаги ми са ми харесвали и са ми адски симпатични, имам приятелче в агитката на Локо (Пд) и много се уважаваме
Който и от 3-те отбора да се класира, може и да го подкрепя,особено ако играе със силен отбор 

А иначе се надявам да успеем да им вземем нещо, за да покажем малко честна игра, а и на мен пловдивските отбори винаги ми са ми харесвали и са ми адски симпатични, имам приятелче в агитката на Локо (Пд) и много се уважаваме

Локо София просто Славия цял полусезон се пазиха да се представят достойно днес направиха го, но няма да имат сили да го направят отново 3 дни по-късно и то в мач без никакво значение за тях поне откъм класиране! 

Никой от трите отбора няма потенциал за да играе с успех европейски мачове, за да има класиране в групите.
Който спечели четвъртото място в първенството ще си провали (необходима за възстановяване) лятна почивка и последваща подготовка. Финансовото стимулиране от УЕФА за участие в мачове не е достатъчно да компенсира преумора и сигурен провал в първенство 2011/12 г.
Берое вероятно разбраха това и реално не пожелаха да участват в борбата за участие в Европа.
За справка:
1. При неучастие в европейските мачове подготовката на отбор за новото първенство започва (след 25 дни лятна ваканция) около 22 юни т. г., т. е. началото е 45 дни преди първия мач за новото първенство.
2. При класирне на 4 място в първенството и последващо участие в европейските мачове - първата среща е на 14 юли, т. е. отборът (за да има пълноценна подготовка за тази среща) трябва да започне подготовка най-късно до една седмица след края на старото първенство. (На практика - отбърът класирал се на 4 място няма да има лятна ваканция, което е признак за предстоящ провал в следващото първенство.)
Ситуацията е такава, че този който спечели 4 място в първенството няма да има повод за реална радост.
Забележка: При останалите участници в европейските турнири проблемът с почивката и подготовката не съществува, защото първите им мачове съвпадат с или след началото на първенството.
Който спечели четвъртото място в първенството ще си провали (необходима за възстановяване) лятна почивка и последваща подготовка. Финансовото стимулиране от УЕФА за участие в мачове не е достатъчно да компенсира преумора и сигурен провал в първенство 2011/12 г.
Берое вероятно разбраха това и реално не пожелаха да участват в борбата за участие в Европа.
За справка:
1. При неучастие в европейските мачове подготовката на отбор за новото първенство започва (след 25 дни лятна ваканция) около 22 юни т. г., т. е. началото е 45 дни преди първия мач за новото първенство.
2. При класирне на 4 място в първенството и последващо участие в европейските мачове - първата среща е на 14 юли, т. е. отборът (за да има пълноценна подготовка за тази среща) трябва да започне подготовка най-късно до една седмица след края на старото първенство. (На практика - отбърът класирал се на 4 място няма да има лятна ваканция, което е признак за предстоящ провал в следващото първенство.)
Ситуацията е такава, че този който спечели 4 място в първенството няма да има повод за реална радост.
Забележка: При останалите участници в европейските турнири проблемът с почивката и подготовката не съществува, защото първите им мачове съвпадат с или след началото на първенството.
Последна промяна от Запалянко на 26 май 2011 00:15, променено общо 1 път.
Върни се в “Футбол - България”