Ще съм доволен на каквото и да е чиста попеда за ЛЕВСКИ !!!
1-0, 2-0, 3-0 , каквото и да е , само да не ни отбележат , т.к. на реванша ще ни е доста трудно !!!!
И все пак
ЛЕВСКИ 2 - Борисов 0
УСПЕХ ЛЕВСКАРИ !!!
Прогнози
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- vankata_BG
- Контакти:
Re: Прогнози
Само едно нещо да им кажа на левскарчетата вчера коефициента в еврофутбола за бате борисов беше 4.00 сега е 3.35 после говорете че не ни стиска да пускаме срещу вас. Такива лесни пари пропускат ли се 
Гога разбирам се пак от 10 години играя еврофутбол и само със слушане не пада коефициента трябва доста хора да са заложили за да падне коефициента играй я малко играта пак тогава говори

Гога разбирам се пак от 10 години играя еврофутбол и само със слушане не пада коефициента трябва доста хора да са заложили за да падне коефициента играй я малко играта пак тогава говори

Последна промяна от miki85 на 13 авг 2008 15:17, променено общо 1 път.
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
Според мен най-вероятният резултат е победа на Левски с 2:0.
petela написа:Ей левскари,не се плашете от Вуцан..той нека блее глупости..то какво може да прави една овча глава![]()
![]()
![]()
вашите момчета ще играят за себе си и феновете си.Нормално би било цяла България да ви подкрепяме преди този важен чач.
Nai-golemiq pi4 sred 4orbarite vuv foruma!!!

@мики , много ги разбираш тия коефициенти май?Еврофутбола незнаят къде са , чули са изявите на Вили Вуцов и са се уплашили да не ги ограбят.Само с празни приказки нищо не се постига.
# 1.52
# 3.64
# 5.81
Това са средните коефициенти спрямо повечето букмейкъри.
При водещите букмейкъри коефициента е 1.50-1.55 .Аз не бих заложил на този мач , важното е да подкрепяме отбора.
Успех на Левски довечера!
# 1.52
# 3.64
# 5.81
Това са средните коефициенти спрямо повечето букмейкъри.
При водещите букмейкъри коефициента е 1.50-1.55 .Аз не бих заложил на този мач , важното е да подкрепяме отбора.
Успех на Левски довечера!
Левски(София,България)-БАТЕ(Борисов,Беларус) 7:2 !!!!!!!!!

Много се отклонихме от темата нормално какво значи нормално в тази държава има ли нещо нормално в нея. Ако беше нормална държава хората щяха да се обичат повече ,а не да се мразят.Половината песни и на Левски и на ЦСКА не са за собствения си отбор, а пеят глупости за другия отбор. Просто простотията и омразата вървят ръка за ръка незнам кои го допусна това нещо явно е от демокрацията незнам.Така че в ненормална държава е нормално да не подкрепяш български отбор в европа, а е нормално да се радваш като падне и да си повече анти отколкото истински фен
Нормално е като гледам мач на Литекс в европа с 7 левскара за излизане от групите на уефа. Литекс става първия отбор излязъл от групите на уефа като си взе първите 2 мача и само аз се радвам гледам останалите 7 тикви. Аве мани ги тея селяни от ловеч дословно ги цитирам това са съвсем нормални неща в България

Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
Върни се в “Футбол - България”