Радуканов бил без заплата 5 месеца

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Re: Радуканов бил без заплата 5 месеца

Мнениеот david_villa » 25 май 2011 11:15

Лично ли ви го призна? :)
Няма как един човек, който взима оскъдна заплата (на фона на Любо Пенев, например), да е мотивиран да работи 5 м. без пари. Все пак, Радуканов не е от големите легенди на ЦСКА, за да положи такъв труд и това ми се струва невъзможно.

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 25 май 2011 11:18

1.Защо левскар пускат такава тема, освен за напрежение!?
2.Защо не гледат техния треньор или всъщност никой не знае кое е той!? Тоя дето го пише на хартия или другия, дето се мисли за всичко или третия дето прави трансферите!?
3.Дори и за без пари да е работил, какво от това!? Би ли ви насред Герена за без пари? Айде, тихичко!
4.Нека дойдат е нека подкрепят Славия, нека и провокират, ще поживеем и ще видим.

Добре, че Левски не играе днес финал, че да имат време феновете му да четат и пишат за ЦСКА! :)
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 май 2011 11:26

Аз не вярвам да е работил без пари-поредни журналистически глупости-опити за вдигане на тиража на умрял вестник. Жалко, че насраха марката, която ММ беше навремето. Истината е, че не остана един читав вестник, който да искаш да си купиш и да разчиташ на него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ЛокоМотив Пловдив
Контакти:

Мнениеот ЛокоМотив Пловдив » 25 май 2011 11:28

Абе то вече няма с какво да си запълнят страниците... Очаквайте скоро "Матеус плаща на Платини и България отива на европейско" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Разменям гаджето за 3 литра ракия!
Ако си пич!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 25 май 2011 11:29

rhaegar написа:Аз не вярвам да е работил без пари-поредни журналистически глупости-опити за вдигане на тиража на умрял вестник. Жалко, че насраха марката, която ММ беше навремето. Истината е, че не остана един читав вестник, който да искаш да си купиш и да разчиташ на него.

Затова има интернет и Гонг. Засега единствените, които чета и им приемам новините за истина... Другите само заглавията и до там :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 май 2011 11:35

POPCORN написа:Първо тоя където е пуска не е негова работа и второ тая тема не е в правилният раздел!Банан!

Ти МОД ли стана вече :shock: И защо да не е негова работа да пуска тема :o Все едно да ми забраниш да говоря с Радуканов
нищо,че сме приятели с него :lol: А за това,че е объркал раздела си прав ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 25 май 2011 11:43

абе коплемксарче недоносено .. става дума за левкасара_90 , ТИ КОГА ЩЕ СПРЕШ ДА ГЛЕДАШ В ЧУЖДИЯ ДВОР НЕ МИ Е ЯСНО . Е зарати такива малоумници като тебе вече почти не влизам тука щото ми писна да ви чета комплексираните мнения . Радуканов може и 10 месеца да не е зимал заплата , а ти колко ГОДИНИ не си си пил хапчетата ? аре у лево

п.с. АЙДЕЕЕЕЕЕ НАПРЕЕЕД ЧЕРВЕНИТЕЕ !!!
[center]Изображение[/center]

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 25 май 2011 11:44

Deluxx написа:
Levskar_90 написа:
Udoji90 написа:Преди важните мачове се пишат най-големите глупости. Поредните мръсни номерца на медиите. Едва ли адекватен човек ще повярва на такива идиотии.

Абе като знайм как плащат Титаните, не е невъзможно :)

Чудно ми е как фен на ЛЕвски пуска тази тема ... някъде четох,че на днешния мач ще има фенове на Левски които искат да провокират феновете на ЦСКА и да има нахлуване както през 2006 ,но този път Славия да спечели служебно с 0-3 ... има всякакви идиоти и това може да стане

Вземи отиди на мач, стига, чете тия глупости :idea:
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 май 2011 11:51

от POPCORN на 25 Май 2011 10:14

Първо тоя където е пуска не е негова работа и второ тая тема не е в правилният раздел!Банан!

Ще има да чакаш!Тоя е миропомазан и Бан не го лови ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 25 май 2011 12:18

bigbonusprize написа:Това само доказва, колко лоялен е Милен. :) Ако са целели интрига, то постигат точно обратното. Това може само да издигне треньора в очите на феновете. Колкото до левскарите на мача, които щели да провокират - пълна глупост... То да не е Левски да играе с Ливърпул навръх 3ти март... ;)

+1
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Футбол - България”