Няма как един човек, който взима оскъдна заплата (на фона на Любо Пенев, например), да е мотивиран да работи 5 м. без пари. Все пак, Радуканов не е от големите легенди на ЦСКА, за да положи такъв труд и това ми се струва невъзможно.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Аз не вярвам да е работил без пари-поредни журналистически глупости-опити за вдигане на тиража на умрял вестник. Жалко, че насраха марката, която ММ беше навремето. Истината е, че не остана един читав вестник, който да искаш да си купиш и да разчиташ на него.
POPCORN написа:Първо тоя където е пуска не е негова работа и второ тая тема не е в правилният раздел!Банан!
Deluxx написа:Levskar_90 написа:Udoji90 написа:Преди важните мачове се пишат най-големите глупости. Поредните мръсни номерца на медиите. Едва ли адекватен човек ще повярва на такива идиотии.
Абе като знайм как плащат Титаните, не е невъзможно
Чудно ми е как фен на ЛЕвски пуска тази тема ... някъде четох,че на днешния мач ще има фенове на Левски които искат да провокират феновете на ЦСКА и да има нахлуване както през 2006 ,но този път Славия да спечели служебно с 0-3 ... има всякакви идиоти и това може да стане
от POPCORN на 25 Май 2011 10:14
Първо тоя където е пуска не е негова работа и второ тая тема не е в правилният раздел!Банан!
bigbonusprize написа:Това само доказва, колко лоялен е Милен.Ако са целели интрига, то постигат точно обратното. Това може само да издигне треньора в очите на феновете. Колкото до левскарите на мача, които щели да провокират - пълна глупост... То да не е Левски да играе с Ливърпул навръх 3ти март...
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта