Посещаемост на Локомотив Пловдив - Левски?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Посещаемост на Локомотив Пловдив - Левски?
Lportala излиза с 8 000 ,Наско Узунов казва ,че стадиона събира 6 800 ,а някои твърдят ,че е имало 11 - 12 000. Д***а тоя факт д***а. 

узунов кво твъди не го слушаи,мажат се очите на куките,крият се продаде билети така че слушаи ме мен какво ти казвам 

ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
- отборът на Пловдив
- Контакти:
kanar4o написа:Lportala излиза с 8 000 ,Наско Узунов казва ,че стадиона събира 6 800 ,а някои твърдят ,че е имало 11 - 12 000. Д***а тоя факт д***а.
Колко пъти ти се казва че Наско се е объркал. Ти кьорав ли си не виждаш ли на снимките и клиповете, че има поне 10 000, или просто от яд не искаш да признаеш истината. Гледам цяла нощ не си спал, сигурно цяла нощ ти се е въртял в главата пълния стадион, а? Кофти тръпка, кво да прайш. Истината боли, нали.

90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
Максимум 7000 с гостуващите 9000.Единствената пълна трибуна гостуващата.Тоя мач приличаше повече на сватба отколкото на дерби.Много умряла работа за мен нищо общо с подкрепата ви от минали години.
отборът на Пловдив написа:kanar4o написа:Lportala излиза с 8 000 ,Наско Узунов казва ,че стадиона събира 6 800 ,а някои твърдят ,че е имало 11 - 12 000. Д***а тоя факт д***а.
Колко пъти ти се казва че Наско се е объркал. Ти кьорав ли си не виждаш ли на снимките и клиповете, че има поне 10 000, или просто от яд не искаш да признаеш истината. Гледам цяла нощ не си спал, сигурно цяла нощ ти се е въртял в главата пълния стадион, а? Кофти тръпка, кво да прайш. Истината боли, нали.
Много. Наско Узунов дето е въртял всички неща със седалките се е объркал ,а Вие на око си ги преценяте и не се бъркате.

- отборът на Пловдив
- Контакти:
Той Насьо може да ти каже ще стадиона побира и 2 000 ти и на това ще повярваш като те гледам.Ти нямаш ли акъл да прицениш от снимките колко хора има? На колко години си, да не си на 12? Ей верно това феновете на сдружението сте били много зле. Хем сте неграмотни хем сте комплексари... 

Последна промяна от отборът на Пловдив на 15 май 2011 09:42, променено общо 1 път.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
- PLOVDIV 1926
- Контакти:
АЗ ПЪРВО ИСКАМ ДА ПИТАМ ,ОТКЪДЕ НА КЪДЕ БОТЕВИСТ/ЩЕ ПОДХОДЯ ПО ПРИЯТЕЛСКИ ДА НЕ КАЖА ПАПАГАЛ/ Е ТРЪГНАЛ ДА СМЯТА КОЛКО ФЕНОВЕ Е ИМАЛО ВЧЕРА НА МАЧА,ОТКЪДЕ НА КЪДЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАШ ,КАКВО СИ СЕ ПРИТЕСНИЛ...САМО ЩЕ ПРИПОМНЯ ЧЕ НАШЕТА ЦЕНТРАЛНА Е ПЪЛНА НА 70 % ВСЕКИ МАЧ ПРИ БИЛЕТ ОТ 8ЛВ, БЕСИКА ИМА ПО 1500 ЧОВЕКА ВСЕКИ МАЧ /СЕГА КОИ ПЕЕ ,КОИ НЕ ПЕЕ МАЙНАТА МУ/ ,И НА СПОРТКЛУБ НЕ ПО-МАЛКО ОТ 2500 НА МАЧ ПРИ КАПАЦИТЕТ НА ТРИБУНАТА БЛИЗО 5000,ВЧЕРА НА МАЧА ИМАШЕ НЕ-ПО МАЛКО ОТ 7500 + ОКОЛО 1500 ЛЕФСКАРИ
ОРГАНИЗАЦИЯ ТРИБУНА СПОРТКЛУБ
- Canaries front
- Контакти:
Мен пък ми е чудно,феновете на Ботев какво толкова ви интересува колко човека имало на Лаута,че чак и тема отваряме. Когато сложат броячи ,ще има и достоверни факти ,ся могат да кажат, че са били и 50 000, а всъщност да са били 5 000 и обратното да са били 12 000 ,а ние да твърдим че са били 2 000. Оставете ги те да си гледат тяхния отбор ,ние нашия,на мен лично ми писна след всеки мач -на Лаута или на Колежа да се пускат злобни теми за това колко фенове имало. Стадионите ли са ни наред,отборите ли ни играят в Европа, футбола ни като цяло ли е наред та сме тръгнали проблема с посещаемостта на мачовете да бистрим.Айде успех в преследването на целите и на двата отбора !
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
На мен пък ми е чудно колко е бил коефициента за обръщалка от 1-0 за домакина до 2-3 краен резултат?
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
xxaxa... Мале, някои от вас са много заслепени... Как това ще са 6-7 хиляди? Вие чувате ли се (или по-скоро четете ли се)? Значи розвите на Герена били 3 хиляди (нищо, че бяха в мини секторче за 1700 човека и при продадени 2 хил билета), а това са били 7 хиляди... 7 хиляден е стадинът на Литекс, а ако сте били там ще знаета разликата...
Върни се в “Футбол - България”