Човек от Ч.море нокаутира А.Генов
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Човек от Ч.море нокаутира А.Генов
Литекс няма да загуби в София,това им е шампионския мач.Как виждаш последен кръг и 2 точки аванс за Литекс...къде ще носят Купата,кой ще награждават...последен мач на Литекс е с левскарския сателит Калиакра-е,не са супер отбор,ама никой не би оставил такъв залог за последния мач.Не,просто ще минат като валяк през Локо Сф и там няма кой съдия да спасява Гигов.Колкото до нас-гледам Миньор вече правят пикници и екскурзиантстват,пък и с какъв кеф биха прецакали шопите-уау,направо медец за лютия граовец с гоУфа
.Твърдо сме 4-ти ако не се омажем с Берое накрая в последния мач....а за ЕКТ-Славия може да шамароса ЦСКА,струваше ми се лудост,но по много съмнително ми се струва как Славия пропадна,това е някаква постановка,поне 7-8 мача да се правят на палячовци,а на Финала...не казвам,че ще мине,но може и да бият като едното нищо.

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Също не мога да понасям Генов, но не смятам, че това е начина, не ми се вярва да си измисля за боя
Дано се намери истината и ако има виновници, да бъдат наказани
Дузпата действително е много спорна, но преди нея мисля, че имаше ръка на защитник на Черно море в наказателното. От този хикс печелят най-много Локо (Пд) и Берое, особено ако утре бият ЦСКА
На теория Черно море ми се вижда с най-лека програма докрая, но все още нищо не се знае

На теория Черно море ми се вижда с най-лека програма докрая, но все още нищо не се знае

М.Маринов и Е.Шабан цял живот са били спортисти ,за да не им издържат нервите сметнете какво клане е било,направете си извода ...Черно море нямат за цел Европа ,но просто им се отдаде възможност .Това не са лоши момчета ,напротив прекалено възпитани .Дори си мисля ,че тази мърша Генов ,никой не го в удрял . Може да са го бутнали и той да се е насрал ..Но ще се види
Няма как да накажат отбора от домакинство ,няма подобна точка в правилника ..Има да ,но това е парична санкция и това е само ако се докаже .
Обраха труда на момчетата ,половиният отбор плачат в автобуса и не могат да повярват .Изостанаха с точките, заплати и премии .Това им е работата
Генов ,никога повече не идвай във Варна ,дори и като турист ....И все пак желая ти успех ,защото от днес нататък ще ти е много тежко ...Знам ,че влизаш и четеш тук ,помни ми думите ..

Нямаме отбор за Европа ,но сме и по-добри от всички конкуренти ...И въпреки купените мачове на двете Локота ,ви гарантирам ,че Черно море пак ще играе в Европа напук на всички ..Извинете желаем и успех на Берое ,защото и те играят честно момчетата .
Какъв бой бе? Бутнали го два пъти и айде вече светец. Не се гледа какви ги с**е всеки мач ами тръгнал да се обяснява. Въпреки че сега не са го били си мисля (а и искрено се надявам) най- скоро наистина да обере пешкира. Ама да го наредят, че да не може после да се обяснява.
"Председателят на борда на директорите на Черно море Ерджан Шабан е ударил два пъти в гърдите съдията Антон Генов в тунела на стадион "Васил Левски" към съблекалните след мача с Локомотив София." - то вярно било че Черно море били турски отбор
- petrof
- Контакти:
Тука разни левскарчета се правят на луди и защитават Генов и разтягат локуми как не бил това начина, мутренски истории и т.н. Аз съм безпристрастен зрител на този мач. Цяла България обаче видя как Генов закла Черно море с измислената дузпа в края на мача. Убеден съм, че го направи умишлено. Той е 100% поръчков съдия.
След мача някой го ударил. Ами ще го удари, даже малко го е бил. Трябвало е да му счупи главата на тоя измекяр.
Някой казват не било това начина. Е кой е начина? Напротив, точно това е начина. Яко тупаници за такива помиари.
След мача някой го ударил. Ами ще го удари, даже малко го е бил. Трябвало е да му счупи главата на тоя измекяр.
Някой казват не било това начина. Е кой е начина? Напротив, точно това е начина. Яко тупаници за такива помиари.

Последна промяна от petrof на 15 май 2011 10:05, променено общо 1 път.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Върни се в “Футбол - България”