http://sportline.bg/gallery/82014/koko- ... div-levski
http://sportline.bg/gallery/82011/koko- ... div-levski
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Asterix написа:Не е ли да ги ръчка от вътре жълтите аматъори за посещаемостта днеска а ?Днеска към 12 000 + феновете на Левски
![]()
Оставете ги да говорят и да броят хората , ако искат . Тъжното е , че съм няма да ги хване горките , още по-тъжно ще им стане когато играем срещу Цска на Лаута другата седмица
Blue_Lion написа:Абе нямаше никой на стадиона - празен беше !
kanar4o написа:Asterix написа:Не е ли да ги ръчка от вътре жълтите аматъори за посещаемостта днеска а ?Днеска към 12 000 + феновете на Левски
![]()
Оставете ги да говорят и да броят хората , ако искат . Тъжното е , че съм няма да ги хване горките , още по-тъжно ще им стане когато играем срещу Цска на Лаута другата седмица
Ок. Прав си. Говори се ,че отдавна имате броячи ,има ли изнесена официално статистика за посещаемостта днеска?
Asterix написа:kanar4o написа:Asterix написа:Не е ли да ги ръчка от вътре жълтите аматъори за посещаемостта днеска а ?Днеска към 12 000 + феновете на Левски
![]()
Ок. Прав си. Говори се ,че отдавна имате броячи ,има ли изнесена официално статистика за посещаемостта днеска?
Гледам , че си от Христоловия Ботев и ще ти отговоря на кратко - грубо 6 500 седящи места на Трибуна Спортклуб , 3 000 е Трибуна Бесика , Трибуна Христо Бонев е грубо 2 500 + буферните зони и сектора за гости , който е грубо за 2 000 човека. Доволен ?
kanar4o написа:Blue_Lion написа:Абе нямаше никой на стадиона - празен беше !
Доста неуместна ирония. Все пак е важно да трупаме мнения.
stioks написа:Айде смятайте, жълти приятелки:
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта