Треньор на сезона, според нас феновете!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Треньор на сезона, според нас феновете!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

martinstz
Контакти:

Re: Треньор на сезона, според нас феновете!

Мнениеот martinstz » 11 май 2011 13:33

С това, което прави Илиан Илиев в Берое, вече близо 4 години, особено последните 2, мисля че напълно заслужава да спечели, както го направи и миналата година. В началото на сезона 7 титулярни играчи напуснаха отбора, на тяхно място дойдоха момчета, за които почти никой не беше чувал и които още преди да направят дебюта си в А група, дебютираха за Берое в евро турнирите срещу Рапид и се представиха достойно. Миналата година Илиан извади от нафталина сумати играчи, които бяха отписани за футбола от футболните ни "специалисти", а след само 1 сезон под негово ръководство разгърнаха потенциала си и част от тях, в момента играят във водещи отбори и са едни от най-добрите им играчи, което говори какъв поглед към футболиситите има Илиан и как знае, как да извади най-доброто от тях. Сега, тази година, както миналата, само с български футболисти (за което пак - евала, че дава път за развитие на българските таланти), извади разни футболистчета, за които не бяхме и чували, до преди да дойдат в Берое, и ги направи футболисти, за които всички говорят и ги знаят. Отделно от това, Илиан Илиев е страхотен човек и това, което прави за Берое и за Стара Загора, като цяло, заслужава само уважение. Някой по-горе беше споменал, че футболисите на Берое са много по-добри от тези на Калиакра, Монтана, Пирин и т.н., че даже и за Локо Пд бе споменал, аз да го попитам, в началото на сезона, дали пак така е мислил или си е мислил, че Берое с тези футболисти от Б и В група ще се борят да не изпаднат?! Мисля, че въпросът ми е риторичен. Който и да ми каже, че с тези футболисти, в началото на сезона е мислил, че 4 кръга преди края Берое ще се борят за 4-то място и участие в ЛЕ, няма да му повярвам! Но, ето че Илиан за пореден път доказа, че е наистина най-добрия треньор за последните години в България. Колкото до Милен Радуканов и ЦСКА, аз лично го харесвам и ми харесва работата му, но разликата е, че за ЦСКА е нормално да са в тройката и въпреки, че не стартираха добре, го отдавам на некачествени треньори и мениджърски врътки, а не на слаби футболисти. Радуканов направи това, което трябваше и съответно постига успехи, за което и му симпатизирам, но смятам че това, което прави Илиан е с едно ниво над това, което прави Радуканов, с оглед на отборите, потенциала в тях и целите поставени пред тях, а имено : ЦСКА - да се борят за титла - те са 3-ти и нямат шанс за титла, което означава, че целта не е изпълнена - от тук "-", за Берое - цел - оставане в групата и обиграване на състав - Берое одавна си осигури оставането, а като бонус за труда - все още са в битка за ЛЕ, което на тях, като отбор и в частност на Илиан, като треньор на отбора им носи един голям "+". Точно там е разликата и причината да определя Илиан, за мен, като треньор номер 1 за тази година.

Успех на всички отбори, на които симпатизирате!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 11 май 2011 14:04

martinstz написа:С това, което прави Илиан Илиев в Берое, вече близо 4 години, особено последните 2, мисля че напълно заслужава да спечели, както го направи и миналата година. В началото на сезона 7 титулярни играчи напуснаха отбора, на тяхно място дойдоха момчета, за които почти никой не беше чувал и които още преди да направят дебюта си в А група, дебютираха за Берое в евро турнирите срещу Рапид и се представиха достойно. Миналата година Илиан извади от нафталина сумати играчи, които бяха отписани за футбола от футболните ни "специалисти", а след само 1 сезон под негово ръководство разгърнаха потенциала си и част от тях, в момента играят във водещи отбори и са едни от най-добрите им играчи, което говори какъв поглед към футболиситите има Илиан и как знае, как да извади най-доброто от тях. Сега, тази година, както миналата, само с български футболисти (за което пак - евала, че дава път за развитие на българските таланти), извади разни футболистчета, за които не бяхме и чували, до преди да дойдат в Берое, и ги направи футболисти, за които всички говорят и ги знаят. Отделно от това, Илиан Илиев е страхотен човек и това, което прави за Берое и за Стара Загора, като цяло, заслужава само уважение. Някой по-горе беше споменал, че футболисите на Берое са много по-добри от тези на Калиакра, Монтана, Пирин и т.н., че даже и за Локо Пд бе споменал, аз да го попитам, в началото на сезона, дали пак така е мислил или си е мислил, че Берое с тези футболисти от Б и В група ще се борят да не изпаднат?! Мисля, че въпросът ми е риторичен. Който и да ми каже, че с тези футболисти, в началото на сезона е мислил, че 4 кръга преди края Берое ще се борят за 4-то място и участие в ЛЕ, няма да му повярвам! Но, ето че Илиан за пореден път доказа, че е наистина най-добрия треньор за последните години в България. Колкото до Милен Радуканов и ЦСКА, аз лично го харесвам и ми харесва работата му, но разликата е, че за ЦСКА е нормално да са в тройката и въпреки, че не стартираха добре, го отдавам на некачествени треньори и мениджърски врътки, а не на слаби футболисти. Радуканов направи това, което трябваше и съответно постига успехи, за което и му симпатизирам, но смятам че това, което прави Илиан е с едно ниво над това, което прави Радуканов, с оглед на отборите, потенциала в тях и целите поставени пред тях, а имено : ЦСКА - да се борят за титла - те са 3-ти и нямат шанс за титла, което означава, че целта не е изпълнена - от тук "-", за Берое - цел - оставане в групата и обиграване на състав - Берое одавна си осигури оставането, а като бонус за труда - все още са в битка за ЛЕ, което на тях, като отбор и в частност на Илиан, като треньор на отбора им носи един голям "+". Точно там е разликата и причината да определя Илиан, за мен, като треньор номер 1 за тази година.

Успех на всички отбори, на които симпатизирате!

Браво
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 11 май 2011 15:20

Треньора на ЦСКА - Сашо Борисов

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 11 май 2011 15:34

POPCORN написа:Абе ти си луд бе!Вземи пии някакви хапчета и не говори глупости!Анекатата е за треньор на годината, а не за старши треньор на годината!Разбери го това!В нея може да спечели и някой помощник треньор!Не е казано,че задължително трявба да спечели треньор с про лиценз!50 пъти ви го обеснявам да му еба майката!Тъпи ли сте или на тъпи се правите!

Е да де за треньор на годината, а Милен Радуканов е главен мениджър. Тоест отговаря за трансферите. Треньор на отбора е Сашо Борисов. Май не познавате собствения си отбор. Имате интернет па напишете : cska.bg и се информирайте малко преди да ръсите глупости. Милен Радуканов бил треньор на годината - ха,ха,ха. Който е с червени очила поне да предлага Сашо Борисов.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 11 май 2011 15:46

Илиан Илиев разбира се,да дойде някой от "грандовете" да го замени да видим дали ще влезне в 10ката изобщо..

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 11 май 2011 15:51

Айде стига с този Илиян Илиев, изкарвате го свръхчовек. Истината е, че ако Илиян е треньор на някой от по-силните отбори няма да постигне абсолютно нищо! Сега ще ми кажете, че Берое играха в Европа... да така е, но това не е нищо особенно, като се има в на предвид футбола в България. С неговите 11 в защита и безкрайните изритани топки, може да жъне успехи само у нас. Страхотната игра на Берое срещу Рапид Виена се дължеше най-вече на мусколите на футболистите...
Много отдавна съм си казвал мнението по въпроса и този сезон то се потвърди отново.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 май 2011 15:53

Велин Кефалов/ Милен Радуканов. Велин накара търновци да мечтаят и напълни стадиона! Милен Радуканов... не е толкова дълго бил треньор, а и третото място предвид футболистите с които разполага...Ако Кефалов имаше Делев и Янчев само вече Етър щеше да е в А група.
Последна промяна от metodito на 11 май 2011 15:56, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 май 2011 15:55

Никой неможе да бъде сигурен във възможностите на Илиан, поне докато не поеме някой от по големите отбори в България ...

Щото наистина има разлика да се работи на спокойствие в Берое , и да се бачка под постоянно напрежение в някой от водещите тимове.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

martinstz
Контакти:

Мнениеот martinstz » 11 май 2011 16:17

crap написа:Айде стига с този Илиян Илиев, изкарвате го свръхчовек. Истината е, че ако Илиян е треньор на някой от по-силните отбори няма да постигне абсолютно нищо! Сега ще ми кажете, че Берое играха в Европа... да така е, но това не е нищо особенно, като се има в на предвид футбола в България. С неговите 11 в защита и безкрайните изритани топки, може да жъне успехи само у нас. Страхотната игра на Берое срещу Рапид Виена се дължеше най-вече на мусколите на футболистите...
Много отдавна съм си казвал мнението по въпроса и този сезон то се потвърди отново.

1. Казва се ИлиАн, а не ИлиЯн.
2. Няма как да отиде в някой от т.н. "грандове", защото там се играят мръсни мениджърски номера и никой няма да го остави да работи на спокойствие, както е в Берое, а и имено защото той няма да допусне такива намеси, никой от "грандовете" и не иска да го вземе.
3. Той с отбор, като Берое постига много неща, а представям си, ако раполага с футболистите, с които разполагат "грандовете", колко повече може да постигне.
4. Ти май никога не си гледал мач на Берое?! От както Илиан е треньор на отбора, отборът се стреми да сваля топката на земята, играе с много подавания и пробиви по крилата. Къде видя изритани топки и 11 в защита, като Берое срещу нито един от отборите, през този сезон, не е играл защитно, а напротив?!
5. Страхотната игра срещу Рапид се дължеше, колкото на футболиситите, играли до преди 2 месеца в Б и В група, толкова и на Илиан, който успя за 20 дена от група "футбалери" да направи отбор, което е една от най-трудните задачи пред един треньор и пример за това е както Илиан, така и Радуканов, който със същите футболисти, които преди това едвам вързваха по някоя точка, успя да направи отбор и сега да играят като отбор и да побеждават, поради което и му симпатизирам.

Колкото повече треньори като Радуканов и Илиан има в България, толкова по-добре ще се развива футбола в страната. Но обърни внимание, тези треньори постигат това и поради факта, че не допускат да им се намесват разни ми ти гонзювци, майкъли и тем - подобни футболни паразити, които смучат за сметка на футбола.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 11 май 2011 16:55

crap написа:Айде стига с този Илиян Илиев, изкарвате го свръхчовек. Истината е, че ако Илиян е треньор на някой от по-силните отбори няма да постигне абсолютно нищо! Сега ще ми кажете, че Берое играха в Европа... да така е, но това не е нищо особенно, като се има в на предвид футбола в България. С неговите 11 в защита и безкрайните изритани топки, може да жъне успехи само у нас. Страхотната игра на Берое срещу Рапид Виена се дължеше най-вече на мусколите на футболистите...

Айде пак се изказа компетентния , този същия който определя кой футболист да участва в класациите , същия който си мисли че от Витоша по-висока планина няма и от Искър по-голяма река не съществува :lol:
С точно това ти изказване е достатъчно човек да разбере ,че освен мачовете на ЦСКА ,друго не гледаш ( в което няма нищо лошо) , но и нямаш право да си даваш мнението за нещо ,което не знаеш и разбираш.
Гледай си отбора и остави Берое и Илиан на нас.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Върни се в “Футбол - България”