1.Илиян Илиев
2.Лаптопа
3.Радуканов
4.Супата
Треньор на сезона, според нас феновете!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Re: Треньор на сезона, според феновете!
TheApostleOfFreedom написа:POPCORN написа:TheApostleOfFreedom написа:Не мисля, че Радуканов трябва да е първи за сезона. Гласувам за Лаптопа.
защото е от ЦСКА!А ти ми слагаш Ясен за есеният![]()
Той Ясен надали някога е взимал решение в Левски!
Не, не защото е от ЦСКА, а защото е треньор от полусезон и малко. Смятам, че съм доказъл, че съм личност, която не изкривява истината заради клубни пристрастия. А ако е малко, това което казах, то Пенев е на първа позиция, щото направи Литекс шампион.
Съгласен съм!Но все пак Литекс влезнаха в първенството като шампиони и не мисля, че Любо Пенев е направил кой знае ккави промени в Литекс!Те си играят и като миналата година при Червенков!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
TheApostleOfFreedom написа:POPCORN написа:TheApostleOfFreedom написа:Не мисля, че Радуканов трябва да е първи за сезона. Гласувам за Лаптопа.
защото е от ЦСКА!А ти ми слагаш Ясен за есеният![]()
Той Ясен надали някога е взимал решение в Левски!
Не, не защото е от ЦСКА, а защото е треньор от полусезон и малко. Смятам, че съм доказъл, че съм личност, която не изкривява истината заради клубни пристрастия. А ако е малко, това което казах, то Пенев е на първа позиция, щото направи Литекс шампион.
Страшен треньор е Пенев е няма що

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Радуканов е без конкуренция... Промени коренно чорбата... Наистина показват забележително израстване в тактическо отношение и най-вече във фаза защита...
Направо се чудя с какви аргументи някой е гласувал за ясен и кокала
Направо се чудя с какви аргументи някой е гласувал за ясен и кокала

Последна промяна от Thsmith на 10 май 2011 20:18, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Ясен Петров. Най-доброто представяне в ЕКТ и второ място във временното класиране на "А" група.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
милен радоканов той вдигна ЦСКА от нищото и сега отбора играе наи добрия фудбол в България
Колебая се между Радуканов и Илиев (нека видим какво ще направи Берое до края)
[center]
[/center]

- RobiVanPersie
- Контакти:
Не разбирам какво толкова намирате в Илиян Илиев?Добре се справя в Берое, но не достатъчно за треьор на годината!!
Илиан Илиев е номер едно,за мен,на второ място е Милен Радуканов,а на трето Любослав Пенев.Илиан Илиев постига уникални,за последните 20 години,неща с Берое.С такива финанси,условия,футболисти,той има шанс да вкара Берое за втора поредна година в Лига Европа.Милен Радуканов прави доста добър втори полусезон с ЦСКА,но все пак този полусезон е с равни точки с принизения със Земята Левски и Литекс,който не може да победи двата гранда нито веднъж,а Любо Пенев ще стане шампион с Литекс,което все пак е по-лесна задача към дадения момент от тази на другите двама треньори.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Boksiorcheto
За мен е Илиан. Вижте какви неща прави в условията, които му предлагат в Стара Загора. Нито пари, нито стабилно финансиране, но Зарата винаги са отбор, с който всеки трябва да се съобразява, а аз в момента го отдавам точно на Илиан Илиев.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Върни се в “Футбол - България”