А група се гледа повече от Шампионската лига и Премиършип

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: А група се гледа повече от Шампионската лига и Премиършип

Мнениеот ntodorov » 09 май 2011 15:16

Вие сериозно ли ?.. Вчера с дистанционното в ръце и прицъквах "Ман - Челси" и Ч.море - Монтана...Ами кВо да кажа: Ако спортът, който "практикуваха" нашите и ингилизите е един и същ аз съм летателен апарат...някак си ТВ -то ми си оправяше настроението с английския мач, когато го "връщах" към Варна - все едно 22-ма заиграваха на забавен каданс в унисон с нищетата и отломките на стадион Тича. Абе друг свят. Когато се "връщах" към Манчестер - холът ми засияваше от естетика, шум, цветове и ФУТБОЛ. Какво да сравнявам ?
Па туЙ дет го твърди журналиста е голЕЕЕЕм ташак. Как аджеба пък им работи пийпълметъра ????? Те ще ни изкарат, като циганите - трудно е, хак ни е, мизерно е, зле ни е, но Па си харесваме живУота.... :) и УтболЪТ в часност. :)затуй наМ промени ни не трЕбват...Съвършенството е вечно...Да, да. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 09 май 2011 15:19

значи хем се гледат много,хем тия не искат да плащат за ТВ правата :? няма такава далавера пари от рекламно време много,а за отборите ку.ец ама,ако спрат да ги дават тия мачове по некви кабеларки ще има много повече хора по стадиона и няма да има мачове от 9-10 демек БТВ вънка :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 май 2011 15:26

Ами нормално да е така ...
Българина си е сеирджия !
А нашето първенство си е един голям сеир !! ... :lol:

В коя друга страна се спори по 3-4 дена за сгрешен тъч и объркан фаул в центъра на терена ?
Без конkуренция сме ... :lol:

А иначе от БТВ са в мноооого голяма заблуда, ако смятат, че диапазона - 21-23 ч. е час пик !
Това е така в белите ( западните ) държави .... тук в този часови пояс българина вече дреме !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 09 май 2011 15:29

ntodorov, голямо сравнение... От едната страна мач между два от най-силните отбори в Европа, които струват милиарди, а един играч взима пари като за цяла А група, от другата Монтана и Черно море, които дори не са най-силните в България. Бедни сме, малки сме, но футболът си е наш, другият е чужд, далечен. Трябва да ценим нашето и да се борим да го развиваме, а не постоянно да плюем. Като тръгнем да пълним стадионите, да плащаме за повече реклама, ТВ права и т.н., тогава може да искаме нещо повече.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 май 2011 15:32

Вижте,колко ни е ниско нивота на футбола и пак предизвиква доста сериозен интерес в хора.Представяте ли си,да сме на едно добро средно ниво тип Турция,Гърция или Белгия,за какъв интерес ще си говорим.Мисля,че е нормално българското първенство да е на първо място,за някой хора примерно мачове като Сливен - Пирин може да са безмислени,но пък на хората,които са от тези градове ги интересува и си гледат.В Англия масово се гледат само дербитата,мач като Болтън - Съндърланд,няма да предизвика интереса на повече от 100 хил. човека.

vivsiv1
Контакти:

Мнениеот vivsiv1 » 09 май 2011 15:34

Отговорите са на заблудени привърженици.Истината е ,4е истинкият футбол е в Англия ,Испания,Русия,отчасти Италия и Португалия, Германия. Който не гледа част от тяхните мачове,значи не разбира от истински футбол. То е като музиката или я заобичваш отначало или си оставаш профан до края. Разбирам Локо /Пд/. Да търсят сметка за заблудите си от Хр.Бонев. Прегледайте писанията и изказванията му ,какква сила ще са през отминаващия полусезон. Та и поставените резултати от горното проучване за гледаемостта на родните мачове са балон както тези негови изказвания за"страшния футболен /Локо пд/.Време е да се осазнае, че сега няма хубав роден футбол, без да включвам децата и любителския.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 май 2011 15:35

barca4ever написа:български мач не съм гледал от 3 години просто това е загуба на време

+100
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 09 май 2011 15:39

Нормално е човек да предпочита родното. Все пак сме българи и колкото и зле да ни е първенството, пак трябва да си го гледаме. Аз лично трудно гледам цял мач, освен ако не е на любимия ми отбор. Понякога, обаче, стават много добри мачове в родната ни А група и с радост ги гледам. Докато в Англия се е едно и също - може да има много голове и драми, но начина на игра е един и същ. Докато тук всеки рита и каквото стане, а понякога стават доста интересни неща. Имам чувството, че много от европейските грандове и дори средняшки отбори играят по някакви правила, схеми, заучени положения и т.н., а тук се разчита повече на индивидуализма и на спонтанните решения.
Изображение Изображение Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 май 2011 15:44

bekono написа:Имам чувството, че много от европейските грандове и дори средняшки отбори играят по някакви правила, схеми, заучени положения и т.н., а тук се разчита повече на индивидуализма и на спонтанните решения.

+11111 ... :!:

Понякога в някой мач от родното първенство стават такива голове ... от такива положения, че направо ме смайват !
И съм се опитвал след това да се сетя за нещо подобно, за някакво такова изпълнение в някой от мачовете от другите първенство дето съм гледал, но удрям на камък ...

Наистина от този индивидуализъм и спонтанни ( странни ) ... решения, понякога излизат и се получават феноменални неща !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 май 2011 15:47

barca4ever написа:български мач не съм гледал от 3 години просто това е загуба на време

И аз съм така..последния мач,който гледах на живо беше Черноморец - Ботев...

Върни се в “Футбол - България”