Етър?!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Етър?!
Как точно не спря да ги подкрепяш Пуул бе, мишкар??? Ходи на стадиона на всеки мач ли? Такива като теб, дето само се оплакват за мен са на равно с циганите в тая държава, като не ти изнася тук и е толкова гадно, а ти си толкова напред - ми бий си шута, иди там, където ще те оценят. Прав е човека от Дунав, както и феновете на другите отбори - колкото и да е слаб отбор му си е негов и си ходи на стадиона да си го подкрепя, а ти си един клавиатурен плъх, който лае само по форумите.
- wweover133
- Контакти:
Ти си ебати жалкото детенце
За първи път виждам,някой да каже на родният си отбор протеже,а на чуждия отбор свой..[/quote]
Абе, ей смотаняк, аз съм по-развит от тебе, щото не гледам "А" група!!! И знам, че наште простаци и нашия жалък футбол за нищо не стават, най-малко пък вашия жалък тим, който е от фалирал, по-фалирал... следя мачовете на Етър, но ходя единствено и само, защото имам шанса да се добера до футбол на стадиона... иначе бих предпочел да отида на "АнфийлД"! Защото съм се отказал да гледам българската простащина, пиратки, псувни и т.н. и особено ти фенче на Враца(ТопКет) си най-смотания!!! Ние имаме история вие нищо нямате, ти си от Враца можеш ли да ми спориш! Врачанин спори с болярин, е то тва е виц... еми сори ама аз от Търново хората съм ги слушал как имитират врачани като цигани... Е тва е България, е тва е БГ футбола! Мъчно ми е да го призная, но това е истината... всеки гледа само себе си, еми така няма как да стане!!! Това не го пиша да обидя, който и да е било, а истината да излезе на яве... честно казано въобще не ми дреме дали Ботев Вр. ще влязат в "А" група, щото не я гледам!!! А, и ТопКет да знаеш, че ништо, че седем точки е разликата със зоната, ами тя е 6 с второто място по твоята логика... айде не ме разсмивай, че устинте ми са напукани![/quote]
Ей,търновски дрисльо,моя отбор може и нищо да не става,но аз си го обичам въпреки всичко,каквото ще и да става.Никога няма да разбереш,каква е тръпката да подкрепяш родният си отбор,каква е тръпката когато отидеш на гостуване и вземеш победата от домакините,безценно.Ти твоя Анфийл я го видиш 2 пъти в живота си,я не.Ще си останеш един търновски мангал и ще бленуваш за твоя Ливърпул,които се прервърна в посмешището на Англия,докато моя отбор,ако ще и последен в "А" окръжна да е,аз ще му се радвам докато съм жив.
Ква история имаш точно ти пък бе малък цървул ? Дали знаеш и един играч от отбора на Етър ?[/quote]
Освен, че мога да ти изброя целия състав на Етър, мога да те напсувам и на майка!!!

Абе, ей смотаняк, аз съм по-развит от тебе, щото не гледам "А" група!!! И знам, че наште простаци и нашия жалък футбол за нищо не стават, най-малко пък вашия жалък тим, който е от фалирал, по-фалирал... следя мачовете на Етър, но ходя единствено и само, защото имам шанса да се добера до футбол на стадиона... иначе бих предпочел да отида на "АнфийлД"! Защото съм се отказал да гледам българската простащина, пиратки, псувни и т.н. и особено ти фенче на Враца(ТопКет) си най-смотания!!! Ние имаме история вие нищо нямате, ти си от Враца можеш ли да ми спориш! Врачанин спори с болярин, е то тва е виц... еми сори ама аз от Търново хората съм ги слушал как имитират врачани като цигани... Е тва е България, е тва е БГ футбола! Мъчно ми е да го призная, но това е истината... всеки гледа само себе си, еми така няма как да стане!!! Това не го пиша да обидя, който и да е било, а истината да излезе на яве... честно казано въобще не ми дреме дали Ботев Вр. ще влязат в "А" група, щото не я гледам!!! А, и ТопКет да знаеш, че ништо, че седем точки е разликата със зоната, ами тя е 6 с второто място по твоята логика... айде не ме разсмивай, че устинте ми са напукани![/quote]
Ей,търновски дрисльо,моя отбор може и нищо да не става,но аз си го обичам въпреки всичко,каквото ще и да става.Никога няма да разбереш,каква е тръпката да подкрепяш родният си отбор,каква е тръпката когато отидеш на гостуване и вземеш победата от домакините,безценно.Ти твоя Анфийл я го видиш 2 пъти в живота си,я не.Ще си останеш един търновски мангал и ще бленуваш за твоя Ливърпул,които се прервърна в посмешището на Англия,докато моя отбор,ако ще и последен в "А" окръжна да е,аз ще му се радвам докато съм жив.
wweover133 написа: Ние имаме история вие нищо нямате, ти си от Враца можеш ли да ми спориш!
Ква история имаш точно ти пък бе малък цървул ? Дали знаеш и един играч от отбора на Етър ?[/quote]
Освен, че мога да ти изброя целия състав на Етър, мога да те напсувам и на майка!!!
- wweover133
- Контакти:
steadyrocked написа:Как точно не спря да ги подкрепяш Пуул бе, мишкар??? Ходи на стадиона на всеки мач ли? Такива като теб, дето само се оплакват за мен са на равно с циганите в тая държава, като не ти изнася тук и е толкова гадно, а ти си толкова напред - ми бий си шута, иди там, където ще те оценят. Прав е човека от Дунав, както и феновете на другите отбори - колкото и да е слаб отбор му си е негов и си ходи на стадиона да си го подкрепя, а ти си един клавиатурен плъх, който лае само по форумите.
Аз съм си направил избора бе, клошар! Подкрепям си Пул', подкрепям си и Етър! Ще си подкрепям, който си искам, и отбора на кварталната ***** ще подкрепям като трябва!!! Няма да ми казваш кой да подкрепям!!! Най-малко пък селски тимове като Видима, Ботев Враца и т.н. България ми е родина, но аз не обичам държавата България, обичам родината България, а пък вие сте смотани и не схващате!!!
Ти просто не можеш да схванеш,че да гледаш родният си отбор е много по-голямо удоволствие от това да наблюдаваш по телевизията,които и да е било гранд.Тука въобще не става дума за сравнение междъ Етър и Ливърпул или Ботев Враца и Челси.Ти това чуство,никога няма да го изпиташ,изгубил си,защото си израстнал с футбол по телевизията,ако още от малък беше ходил с приятелите си на стадиона,щеше да ме разбереш.Искам да ти обясня,че удоволствието от гол за твоя отбор,когато си на живо на стадиона,не може да се сравни с каквото и да е било по телевизора.Едно е да гледаш Анфийлд пълен,но да не можеш ни най-малко да усетиш атмосферата,друго е да си сред 40-те хиляди на ст.Ивайло примерно и да трепериш от вълнение.А отборът ти Ливърпул последните 20 год. е се представя толкова жалко,колкото и моя Дунав,но това не прави моя отбор по малко значим от твоя.
- wweover133
- Контакти:
Виж сега мой човек, ако си мислиш, че съм на 50 години жестоко се лъжеш
и да, малък съм и ходя на стадиона, но пак си харесвам Пул'!!!

Че си малък всички разбрахме...но като гледам на всички им стана ясно че си и БОКЛУК! За разлика от теб аз съм бил на не малко мачове на Ливърпул и съм фен на този отбор от 16 години...някъде колкото твоя жалък животец до тук...ти не си фен на Ливърпул, ти си един ТВ червей!
Да се върнем на Етър...ето ти кадър от 88 минута на мача...пак ли сте по-големи и повече или и тази минута не ти изнася? Измет!

Да се върнем на Етър...ето ти кадър от 88 минута на мача...пак ли сте по-големи и повече или и тази минута не ти изнася? Измет!

- wweover133
- Контакти:
На 12 съм!!! А, ти как ще ми докажеш, че това е 88 минута... виж сега, не искам да споря с теб, не съм ТВ червей, ами просто си защитавам мнението, а ти просто си адски отворен и пълен надувко. Не искам да споря, признавам че ни бихте честно, но ти вече прекрачи границата... и спри да ме наричаш ИЗМЕТ!!! друго не знаеш ли???!!! Смотаняк! ИЗМЕТ!!!
Пикльо по ли ти харесва? Какво съм прекрачил? До момента не съм видял от теб ЕДНА СНИМКА, където сте повече от това, което аз показвам! Хайде извади и ми докажи, че съм прекрачил границата! Искаш да ти вадя от файла по час кога са правени снимките ли? Както виждаш сте си вдигнали знамената, което вече ДОКАЗВА, че това е след 20-та минута, до която уж сме били повече! Предизвиквам те - дай ЕДНА СНИМКА, на която сте повече хора и ще ти се извиня! Докато не го направиш за мен си просто ИЗМЕТ, защото на 12 години не можеш да признаеш истината и това ще ти е сериозен проблем занапред ако си мислиш да си активен футболен фен! Трудно е когато ти идват едни истински фенове и те надвикват 90 минути, знам, и на нас се е случвало преди 10 години, но поне трябва да имаш очи и достойнство да си признаеш - "Ей, дойдохте и ни засрамихте!"...ти ми приказваш празни приказки и ми се сърдиш, че те наричам ИЗМЕТ!
Чакам да видя снимка, на която сте ПОВЕЧЕ от тия 40 човека! Ако не можеш да ми покажеш такава просто млъкни и си гледай отборчето...макар че едва ли ще го гледаш в Сряда, тъй като се съмнявам да идеш на гостуване в Гоце Делчев!
Чакам да видя снимка, на която сте ПОВЕЧЕ от тия 40 човека! Ако не можеш да ми покажеш такава просто млъкни и си гледай отборчето...макар че едва ли ще го гледаш в Сряда, тъй като се съмнявам да идеш на гостуване в Гоце Делчев!
Понеже си на 12 ти давам един съвет като човек, който е бил на мачове по целия свят...подкрепяй си отбора винаги и не прави изпълненията, които направихте с Етър онзи ден! Отбор се подкрепя и като бие и като пада, иначе не си никакъв фен, а най-обикновена....ИЗМЕТ! 

- wweover133
- Контакти:
Виж, не си толкова лош, но аз наистина не съм ви броил и си признавам, че може и да сте повече. Добре. Извинявай за всичките думи, но просто няма как да не съществува такава искра между феновете на два отбора... особено не много приятелско настроени един към друг тимове... както и да е, а и да не забравя да ти кажа, че нямам готови ваши снимки и пак ти казвам, че не съм ви броял... нито пък нашта агитка съм броял, но пак ти се извинявам, тъй като нямам доказателство ... и заслужавахте да спечелите, но наистина Етър заслужава да отида на бараж, поне за мен... макар, че вече е почти невъзможно надежда все пак има... а това е важното до 0,0000001 процент надежда трябва да се вярва...
Върни се в “Футбол - България”