Отборът на Бдин победи във Видин гостуващия му Самоводене с 2:0 в среща от 25-ия кръг на Северозападната В група. С оглед на ситуацията на терена този резултат бе най-добрия за гостите. През целия мач бдинци имаха превес, но липсата на пълна концентрация в завършващия удари ги лиши от по-изразителен успех. В 28-ата минута Борислав Борисов изпрати топката в гредата. Отново той и тъмнокожия Куатара Мамаду пропиляха отлични възможности за откриване на резултата.
След почивката видинския тим налиташе от всички посоки към вратата на Самоводене. Отново Мамаду изтърва да вкара. След това стража на гостите Китов отрази опасен шут на Георги Илиев. Така се стигна до 77-ата минута когато след центрира от корнер Мамаду с глава най-после улучи целта, откривайки резултата. Точка на спора постави Зоран Цветкович с второ попадение в 86-ата минута. За цял мач гостите не отправиха нито един шут към вратата на домакините. Победата доближи Бдин до професионалния футбол.
Бдин с важна стъпка по пътя към "Б" група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бдин с важна стъпка по пътя към "Б" група
От видин съм , но скоро не съм се интересувал как е отбора, браво на момчетата 

Другият кръг ги очаква най-тежкото гостуване за сезона, а именно гостуването на Янтра Габрово

RvP написа:Другият кръг ги очаква най-тежкото гостуване за сезона, а именно гостуването на Янтра Габрово![]()
![]()
Не се майтапи със зелената подводница. Ако мача е в събота нямате шансове. Наште ще са трезвени и ще бием. Виж ако е в неделя нещата са 50/50. Наште като са пияни са малко на настроения. Зависи дали са си взели 50-те лева заплата.

mironi88 написа:RvP написа:Другият кръг ги очаква най-тежкото гостуване за сезона, а именно гостуването на Янтра Габрово![]()
![]()
Не се майтапи със зелената подводница. Ако мача е в събота нямате шансове. Наште ще са трезвени и ще бием. Виж ако е в неделя нещата са 50/50. Наште като са пияни са малко на настроения. Зависи дали са си взели 50-те лева заплата.
оо грам майтап не вкарвам... Янтра са отбор във форма в момента и ще затруднят доста лидера ....да се надяваме

-
- Контакти:
Дано успеят да влязат в "Б" група, макар че мисля, че за там нямаме достатъчно пари. А относно гостуванията, преди няколко кръга гостувахме на лидера(моментния) Ботев Козлодуй и ги бихме като гости!
Всеки който пожелае може да влезе в Б група, но трябват пари, много отбори се правят на умрели лисици щото пари няма,дано вие имате успех, а в Габрово ще паднете разбира се.
- red_boy_89
- Контакти:
Мача ще е в сряда.Аз бих се равдал да биеме Бдин,но ще е много трудно.Дано обаче като Ви победим това да не ви попречи за влизането в Б група.Успех
Всичко е преходно!!Само ЦСКА е вечно!!!!!!
Папата:
Г-н Стоичков нека да Ви Богословя?
Стоичков:
Недейте,Вашият шеф отдавна го направи.
Папата:
Г-н Стоичков нека да Ви Богословя?
Стоичков:
Недейте,Вашият шеф отдавна го направи.
Бдин си влиза, за да покаже че Северозапада продължава възхода си! Въпросът, обаче е, че трудно ще оцелеят в една единна Б група! Бюджетът им ще трябва да е поне двойно на това, което имаха като изпаднаха миналия сезон! Все пак някои играчи не са им лоши, защото ги знам от Ботев Враца...не са на ниво челото в Б група, но определено стават за тази дивизия!
Върни се в “Футбол - България”