delqnski47 написа:delqnski47 написа:delqnski47 написа:1.Тези стадиони са ДЪРЖАВНИ,а не ЧАСТНИ
2.Държавата може да си прави с тях каквото си поиска,може и да ги бутне даже
3.Парите ще се усвоят от обекти,които се намират в СОФИЯ!Не знам провинцията кво ги бърка и кво подскача наляво и надясно!
3.Също така пари ще се усвояват и от Българския СПОРТЕН Тотализатор!Около 10% мисля че беше!Това е и целта на този хазарт,та да се спонсорира спорта,а не някой депутат имението!Така че спокойно!Ваште парички бургазлии,варненци,ловчанлии и пр. няма да отидат за стадионите в София,а в джоба на някой си...
4.Парите НЯМА(повтарям НЯМА) да отидат в касите на 5-те клуба,а ще отидат за стадионите!
5.Значи Батков казва,че стадионът в Ловеч е ремотиран с общински пари!Това не е доказано!Литекс отричат....но не са и доказали,че не е така!Тука вече е мистерия и не може да се обвинява,че софийските президенти били чакали наготово а Ганчев не бил!
Но и пари за ремонтите няма да излязат от касите на тези клубове.. нито пък за наем, ама нали е за вас, пък и си имате министер-кметоседател.
Той дали ще приеме у дома си една делегация от мен и брат ми, за да ни помогне да привитизираме църковният двор, който не е ограден и не се ползва за нищо в момента