Стадиони в България, проблеми, посещаемост

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Нека държавата оправи всички стадиони в България

Мнениеот Кашчей » 01 май 2011 16:42

delqnski47 написа:
delqnski47 написа:
delqnski47 написа:1.Тези стадиони са ДЪРЖАВНИ,а не ЧАСТНИ
2.Държавата може да си прави с тях каквото си поиска,може и да ги бутне даже
3.Парите ще се усвоят от обекти,които се намират в СОФИЯ!Не знам провинцията кво ги бърка и кво подскача наляво и надясно!
3.Също така пари ще се усвояват и от Българския СПОРТЕН Тотализатор!Около 10% мисля че беше!Това е и целта на този хазарт,та да се спонсорира спорта,а не някой депутат имението!Така че спокойно!Ваште парички бургазлии,варненци,ловчанлии и пр. няма да отидат за стадионите в София,а в джоба на някой си...
4.Парите НЯМА(повтарям НЯМА) да отидат в касите на 5-те клуба,а ще отидат за стадионите!
5.Значи Батков казва,че стадионът в Ловеч е ремотиран с общински пари!Това не е доказано!Литекс отричат....но не са и доказали,че не е така!Тука вече е мистерия и не може да се обвинява,че софийските президенти били чакали наготово а Ганчев не бил!

Но и пари за ремонтите няма да излязат от касите на тези клубове.. нито пък за наем, ама нали е за вас, пък и си имате министер-кметоседател.

Той дали ще приеме у дома си една делегация от мен и брат ми, за да ни помогне да привитизираме църковният двор, който не е ограден и не се ползва за нищо в момента :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 май 2011 16:50

Съжалявам, но не ви разбирам логиката, най-добре според вас всички да тънем в мизерията, отколкото да се помогне първо на някой - що за логика :x Нали все ревем защо са ни такива и онакива стадионите, ето сега се започва нещо и останалите реват и скачат, ами нали така се започва, първо софийските, после Пловдив и Варна да речем и така нататък :roll: Кой от останалите отбори е подел някаква инициатива, кой собственик на отбор в Пловдив, Варна, Търново, Русе, Плевен си е мръднал пръста за ремонт на стадиона в града и го е привел в приличен вид за сума ти години ?
И да, софийските отбори заедно са по-силни от всички останали, харесва ли ни или не, това е положението ... Иначе и аз искам повече от всичко във всеки български град да има хубави стадиони :!:
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 май 2011 17:01

Но и пари за ремонтите няма да излязат от касите на тези клубове.. нито пък за наем, ама нали е за вас, пък и си имате министер-кметоседател.

Според думите на Д.Борисов Титан е отделил 2 милиона лева(мисля че бяха) за ремонт на Армията!
Преди време,когато ''Левски'' беше във вихъра си в Европа,Батков също инвестира на Герена,смени таблото и т.н...
Въпреки това,нека отбележеим за 14-ти път,че тези стадиони НЕ са на клубовете!И тъй като,след 22 години ''демокрация'' държавата,най-накрая,реши да подпомогне за оправянето на собствените й стадиони като тя НЯМА да взема на ''чичо Тричко от Тричкане'' паричките,а ще си продаде стадионите,които не се ползват и ще ги даде на стадиони,които се ползват!Държавата си има пълното право да се разпорежда с нейна си собственост!Както имаше право да изгони ДЮШ на ЦСКА и да си построи зала,тъй като сградата на ДЮШ си беше нейна,така може и да инвестира в БА!
На провинцията ви е нещо тъпо,разбирам ви!И на мен ми е тъпо за много работи,ама това е положението...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 01 май 2011 17:23

Viktor4o_Rs написа:Съжалявам, но не ви разбирам логиката, най-добре според вас всички да тънем в мизерията, отколкото да се помогне първо на някой - що за логика :x Нали все ревем защо са ни такива и онакива стадионите, ето сега се започва нещо и останалите реват и скачат, ами нали така се започва, първо софийските, после Пловдив и Варна да речем и така нататък :roll: Кой от останалите отбори е подел някаква инициатива, кой собственик на отбор в Пловдив, Варна, Търново, Русе, Плевен си е мръднал пръста за ремонт на стадиона в града и го е привел в приличен вид за сума ти години ?
И да, софийските отбори заедно са по-силни от всички останали, харесва ли ни или не, това е положението ... Иначе и аз искам повече от всичко във всеки български град да има хубави стадиони :!:

1. Защо не първо другите, пък после софийските? И това после според теб в кой век би станало?
2. Ти какво знаеш какво са направили собствениците в Пловдив, Варна, Плевен и т.н. / Русе ще го изключа, защото доколкото разбирам си от този град/? Е, аз съм от Пловдив и мога да ти кажа за нашия град- Динев / лош или хубав/ прави някакъв ремонт и реконструкции на Лаута, а не съм сигурен, че въобще държи концесията на стадиона. Ботев обяви, че след края на сезона ще започне първата част от реконструкцията на "Христо Ботев" на стойност минимум 1 млн. лв. До този момент общината е обещала да даде и на двата отбора по милион и нищо не е дала. Докато държавата / чрез военното ведомство/ държеше стадиона на Ботев не е дала една стотинка за него. Гришата влага собствени средства в стадиона на Литекс, а на тарикатите Батков, Титан и прочие трябва държавата да им даде. Левски не плаща наем за "Г. Аспарухов" и прибира всички приходи от този стадион. ЦСКА до скоро не беше платил сума пари за наем и сега получи концесия за стадиона. За Локо Сф и Славия не знам/ Академик не си заслужава да ги коментирам/, но на фона на всичко това, защо държавата трябва да им помага допълнително? Ами да направят по един стадион в София, Пловдив, Варна и т.н. Ние / гадните и завиждащи провинциалисти/ не сме искали да стане нещо хубаво за България, а когато имаше идея ст. "Пловдив" / бивш 9- ти септември"/ де се реиновира и да стане национален стадион, то тука изчетох n брой мрънканици от страна на софиянци "Ама как така не в София?". Това е простата истина- софиянци смятат, че държавата и т.нар. провинция им е задължена за всичко, защото са столица и явно по този начин са богопомазани, защо тогава се очаква, че ние "провинциалистите" трябва да отговорим с едно дружно "Ура!" при коментираната в тази тема новина!?

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 01 май 2011 17:28

Според мен софийските отбори и софиянците в частност не са нищо повече от другите обикновени граждани на провинциалните градове. Просто ни управлява пълен олигофрен и мутра, който дано да не бъде преизбран, защото е пълен безхаберник. Иначе идеята е добра и дано да се осъществи, НО за какво да се правят стадиони на маршрутките от Локо София, Славия и Академик? Айде за Левски и ЦСКА съм абсолютно съгласен. И двата отбора играят в Европа всеки сезон, по честен начин или не, и двата отбора могат да си напълнят стадионите за европейските мачове, както не един път са го показвали. Нека ББ да вдигне малко главата и да погледне извън София, защото и там има живи хора, футболни центрове и отбори. Моето предложение е следното. 3 стадиона в София - Левски - 25 хиляди, ЦСКА - 25 хиляди, Локо Сф и Славия на един стадион - 4-5 хиляди. Академик въобще не ги слагам в сметките. Те са днес ги има, утре ги няма. В Пловдив - 2 стадиона на Локомотив и Ботев по 20 хиляди. Варна 1 стадион 15 хиляди за "Моряците". Бургас си имат стадион. Стара Загора - 15 хиляди за Берое. На първо време ако се направи това ще е прекрасно. Именно тези са отборите, които имат нужда от стадиони. Отделно за мен националният стадион НЕ трябва да е в София. Веднага ще се аргументирам. Първо София не е футболен град. Замислете се колко столичани ходят на мачове на Левски, ЦСКА, Славия и Локо София. Махнете от двата гранда провинциалните им фенове и остават по 500 човека на Левски и ЦСКА. Според мен националният стадион на България трябва да е в Пловдив. Първо този град за мен е най - футболният и посещаемостта на Ботев и Локомотив говори сама по себе си. Второ Пловдив е горе - долу централно място на картата на България и така ще е по - лесно за старозагорските фенове, които също са многобройни, както и за Бургаските, Хасковските фенове и т.н. Трето Пловдив има стадион, който ако се вкарат 25 милиона, ще стане бижу, а не да правим за 350 милиона нов стадион, който ако е в София пак няма да се пълни. Ако се направи стадион Пловдив, то е гарантирано, че под 30 хиляди няма да има на мач. То само ако феновете на Ботев и Локомотив ходят на националите, ще има всеки мач по 30-40 хиляди, какво да говорим, като идват хора от Стара Загора и т.н. Това е моето мнение. Най - вероятно сега софиянци ще се надпреварват кой да ме оплюе първи, но за мен съм си прав.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Каракочев
Контакти:

Мнениеот Каракочев » 01 май 2011 17:31

FCH написа:Когато ни удари кризата почнахме да мислим стадиони и магистрали... Хората пари нямат за хляб и оцеляване, държавата се занимава с неща, които отдавна трябваше да се направят!
А най-жалкото е, че измислени бизнесмени като Мустака и Боклукчиите пак са се наредили доволно за келепира! Кеф ти стадион, кеф ти мол, пък и нещо за родата ще остане! С такива хора никога няма да се оправим! Смяхме се на БАТЕ Борисов, а дори не им знаем президента и треньора - но хората от година на година постигат нови успехи!

Там действат,не дрънкат глупости

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 01 май 2011 18:20

Това кощунство и не трябва да се седи безучастно,всички клубове трябва да реагират, същото важи и за фен клубовете.Пловдив и региона внасят данъци за един милиард ,сигурно и Бургас и Варна не вкарват по- малко .Ще ми прави милиционера стадион на Академик майна не на Локо пд ха ха
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 май 2011 18:26

1. Защо не първо другите, пък после софийските? И това после според теб в кой век би станало?

A защо не първо софийските,а после другите?
София е центъра на България мой човек!Това е факт и не може да се отрече!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 май 2011 18:37

delqnski47 написа:

A защо не първо софийските,а после другите?
София е центъра на България мой човек!Това е факт и не може да се отрече!

И после ще се хвалите, че "вашият" стадион бил мноо убав, ама сега дуднете, че стадионите били държавни и затова държавата трябва да ви ги оправи. :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 01 май 2011 18:39

четох четох, вероятно истината е нещо от вида на това че да трябва да се орпавят всички стадиони но да трябва да се почне от някъде щото не може едновременно и ако почнем да спорим никой няма да бъде оправен, държавата трябва да поеме нещо но не повече от 50 процента това е положението иначе с чужди пари всеки може

Върни се в “Футбол - България”