Почина Иван Славков-Батето

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Неутрален
Контакти:

Re: Почина Иван Славков-Батето

Мнениеот Неутрален » 01 май 2011 16:26

R.I.P. Беше уникален, добър или лош, той си беше той ,БАТЕТО ! Бохем , човек който имаше чест за разлика от много днешни публични фигури. Направи нещо за спорта, поне според мен ! Жалко , Бг загуби една значима личност.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 01 май 2011 16:26

Angoff написа:Когато си отиде някой достоен човек от спорта има по 5 мнения в темата с почивай в мир ... когато си отиде някое комунистическо чедо живуркало цял живот на гърба на народа живеейки си бохемски отново на гърба на изстрадалия си народ НЕ-направил нищо значимо през целия си живот , целия форум се изрежда да го изпрати и да каже лека му пръст ... ами аз му пожелавам тежка му пръст дано го последва и синчето му , дето му липсва да го гледат с народни пари и милее за онова време , такива , като тях това заслужават !

Спестете ми моралните си забележки ...този с морал не си е живял царски цял живот !

Много точно казано! +1

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 01 май 2011 16:27

Angoff написа:Когато си отиде някой достоен човек от спорта има по 5 мнения в темата с почивай в мир ... когато си отиде някое комунистическо чедо живуркало цял живот на гърба на народа живеейки си бохемски отново на гърба на изстрадалия си народ НЕ-направил нищо значимо през целия си живот , целия форум се изрежда да го изпрати и да каже лека му пръст ... ами аз му пожелавам тежка му пръст дано го последва и синчето му , дето му липсва да го гледат с народни пари и милее за онова време , такива , като тях това заслужават !

Спестете ми моралните си забележки ...този с морал не си е живял царски цял живот !

Подкрепям... а това, дето "дядо му е построил", сега ние с вас го плащаме!

Потребителски аватар
nikytodorov
Контакти:

Мнениеот nikytodorov » 01 май 2011 16:33

Лека му пръст!Да почива в мир!
1912!Първи се родихме,последни ще умрем!!!

Потребителски аватар
Veso_PLD
Контакти:

Мнениеот Veso_PLD » 01 май 2011 16:36

Еее, не е за вярване ! Голям човек беше Батето ....
Почивай в мир !
Изображение Изображение

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 01 май 2011 16:38

Jorkorazporko написа:Лека му пръст! Беше арогантен и циничен комунист(президент на Левски), но за починал лошо не се говори!

Като не се говори.... защо го правиш... Циничните в момента са на власт, но явно бойко, боби, стефка са морални хора за теб...

Потребителски аватар
Georgiev11
Контакти:

Мнениеот Georgiev11 » 01 май 2011 16:41

Jorkorazporko написа:

Много точно казано! +1

за умрял или хубаво или нищо
Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември :mrgreen:

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 01 май 2011 16:45

Загубен народ сме... Величаем винаги хора, които не се знае какво правят за родината (американски посланици, еврокомисари, гербери), а сме готови по иванкостовски да плюе по комунизма... Аз като гледам май комунизмът не е проблемът в цялата работа щом 22 години никой не прави нищо да се подобри положението, а само ни тласка към пропастта. Какъвто и да беше Батето, интелектуалното му ниво е много над сега управлявалите ни - БНТ и футболът ни бяха на ниво по негово време, сега просто измислени демократи съсипват граденото, да не говорим в какви размери е корупцията!

Потребителски аватар
forumx3
Контакти:

Мнениеот forumx3 » 01 май 2011 16:46

Не можах да повярвам като прочетох .... Почивай в мир БАТЕ :(
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 01 май 2011 16:52

един си отиде - друг се пръкна не свършват еййй.Но все пак лека му пръст. А ще падне ли цената на алкохола - вече ще има за всеки !

Върни се в “Футбол - България”