Столичните клубове се обединиха в едно за софиийските бази.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Столичните клубове се обединиха в едно за софиийските бази.
Къде става дума за пари от нашите данъци?

Тя държавната собственост в цял свят е на данъкоплатците.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
Току що казаха по БТВ новините,че само на един от неизплзваемите стадиони този на Септември земята се оценява на 45 милиона лева,а има още 3 или 4 други...
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Държавата не давала нищо,а тия стадиони дето са държавна собственост какви са а ? Да не са подарък от някой частник
Аз не мога разбера,защо тия наши футболни собственици постояно искат нещо от държавата за частните си клубове ????? Единственото,което може да направи държавата е наистина,ако могат да привлекат тия 30-40 милиона от футболните залози и да даде терени на ниски цени,при положение че там се прави футболен стадион.От къде на къде ще се дават пари на дебелата свиня Венци Стефанов или на оня мустакатия та да си ремонтират стадиона
Убеден съм,че в нито една нормална държва това го няма.Явно от правителството не могат да разберат,че тия пишман собственици искат да ги прецакат и държавата да им направи стадионите,при положение че това не е работа на държавата.Държавата трябва вместо да дава на тези некъдърници пари от небето на мястото на тези пустеещи стадиони,да направи мултифункционални бази за обикновените ХОРА.В Бургас последните 2 год. направиха много хубави спортни площадки,които се ползват свободно от хората там,така трябва да бъде и в София.

Parmalat написа:Току що казаха по БТВ новините,че само на един от неизплзваемите стадиони този на Септември земята се оценява на 45 милиона лева,а има още 3 или 4 други...
Явно не си гледал пресконференцията, има я в спортал, изгледай я.
На нея се каза, че един квадратен метър е оценен на 400 евра, става дума за 104 декара.

И аз съм на мнението на дунав... Държавата ако иска да ремонтира нещо да отдели пари от бюджета който е и за благоустройство и за спорт, не да си продава имотите на тоя и оня, щото вече в тая държава нищо не остана обществено, а все е някой си. И да строй площадки и игрища за ХОРАТА, не за Венци Стефанов - сикаджията. И що лъжат, че няма пари? От 22г. казват не се е направило нищо за спортните съоръжения. Та питам аз тия 22г. не сме ли плащали данъци, тия министерства не са ли имали бюджети? Как за 22г. не намериха 1 лев за спорта и терените и въобще парковете. До кога ще лъжете? Оставка и на ГЕРБ и на Нейков.
А по темата тия с какво са заслужили за нови стадиони. Смешници. В Португалия държавата и клубовете си поделиха парите и построиха 60 000-дни стадиони красавци на Порто и Бенфика. Но в Португалия имаше европейско, а на стадионите на всеки един мач е пълно, и то не на цени от 1 лв. билета. А Венци си знае 30-те фена поименно. Като постигнат средна посещаемост от 15-16 000 на мач, тогава да се силят за по-големи и нови стадиони.
А по темата тия с какво са заслужили за нови стадиони. Смешници. В Португалия държавата и клубовете си поделиха парите и построиха 60 000-дни стадиони красавци на Порто и Бенфика. Но в Португалия имаше европейско, а на стадионите на всеки един мач е пълно, и то не на цени от 1 лв. билета. А Венци си знае 30-те фена поименно. Като постигнат средна посещаемост от 15-16 000 на мач, тогава да се силят за по-големи и нови стадиони.
- АКАДЕМИК София
- Контакти:
Всичко е предизборна кампания. Помнете ми думата, че нищо няма нито да се построи, нито да се реновира.
Като идея не е никак лоша, но дано наистина не се окажа прав и всичко да е прах в очите на хората.
А ако за пореден път нищо не стане, направо да вземаме да закриваме цялото първенство и да не се излагаме повече.
Като идея не е никак лоша, но дано наистина не се окажа прав и всичко да е прах в очите на хората.
А ако за пореден път нищо не стане, направо да вземаме да закриваме цялото първенство и да не се излагаме повече.
Всички страшни оракули и врачки се изкарахте...да, може това да са само предизборни обещания, но за мен лично ГЕРБ и без това ще си земат изборите, а и за кого ще гласувате ако не за тях, каква е алтернативата за турците ли или за станишев... стига глупости ! Дори и да крадът, всички ще крадът, някак си според мен тези крадат по малко... да не говориме че се правят опити в много сфери да се подобрят нещата. От Европа го виждат, вие тук неможете. Еми нормално е да не се оправи всичко изведнъж. Мойто лично мнение е че Бойко е спортен човек и знае как стоят нещата. А незнам дали всички, които коментират са от София, но ходили ли сте на съответните стадиони, които искат да разпродадът, там е наистина грозна гледка и повечето са на централни места. Каквото искат да строят там, ама поне да има някакъв вид, и вече които иска да развива школа Венци го каза има терен в Божурище дава се там могат да се построят една камара игрища, писти и кво ли не. И от отбора ще се изисква примерно само да осигури транспорт до там за желаещите. А пък който вземе терените на предложените за бутане стадиони в София, може да бъде задължен да изгради някое друго игрище за масов спорт и да го поддържа(не са чак такива разходи на фона на такива сделки).
П.С. За едно съм съгласен София няма нужда от 5 стадиона. Но не виждам и как може Левски и Цска да играят на един стадион.
За мен най-добрия вариант е по един стадион за двата гранда, един общ с не мн голям капацитет за Славия и Локомотив и един общ малък кокетен стадион за Академик и Септември понеже много пискат нищо че не се очертава някога пак да стигнат до големия футбол. Знам че някой фенове на Локо и Славия сега могат да писнат че е глупаво това но такава е реалността... А и колкото до стадионите в другите градове, отборите да си измислят някаква подобна схема за финансиране и там, а не да пискат че Бойко гледа само София, просто защото той не вади пари от бюджета за тези стадиони, а те се осигуряват от странични места!
П.С.2 А пък най добре си мисля, че ще е ако е вярно за тези пари от хазарта който ще постъпват всяка година, най-добре отборите да намерят кредитиране по някакъв начин и да построят изцяло стадионите, а не да се правят някакви работи на парче и всяка година с получените пари ще изплащат кредита + парите получени от разпродаването на споменатите по горе спортни обекти в столицата !
П.С. За едно съм съгласен София няма нужда от 5 стадиона. Но не виждам и как може Левски и Цска да играят на един стадион.
За мен най-добрия вариант е по един стадион за двата гранда, един общ с не мн голям капацитет за Славия и Локомотив и един общ малък кокетен стадион за Академик и Септември понеже много пискат нищо че не се очертава някога пак да стигнат до големия футбол. Знам че някой фенове на Локо и Славия сега могат да писнат че е глупаво това но такава е реалността... А и колкото до стадионите в другите градове, отборите да си измислят някаква подобна схема за финансиране и там, а не да пискат че Бойко гледа само София, просто защото той не вади пари от бюджета за тези стадиони, а те се осигуряват от странични места!
П.С.2 А пък най добре си мисля, че ще е ако е вярно за тези пари от хазарта който ще постъпват всяка година, най-добре отборите да намерят кредитиране по някакъв начин и да построят изцяло стадионите, а не да се правят някакви работи на парче и всяка година с получените пари ще изплащат кредита + парите получени от разпродаването на споменатите по горе спортни обекти в столицата !
- DrAvalanche
- Контакти:
След като държавата не иска да дава стадионите на концесия, редно е да ги ремонтира. Няма луди да вложат десетки милиони в реконструкция на нещо, което винаги може да им бъде отнето.
Друг вариант е да се предоставят нови парцели извън централната част, с осигурен достъп /инфраструктура и обществен транспорт/ за фенове и посетители.
Друг вариант е да се предоставят нови парцели извън централната част, с осигурен достъп /инфраструктура и обществен транспорт/ за фенове и посетители.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Fonzky написа:Всички страшни оракули и врачки се изкарахте...да, може това да са само предизборни обещания, но за мен лично ГЕРБ и без това ще си земат изборите, а и за кого ще гласувате ако не за тях, каква е алтернативата за турците ли или за станишев... стига глупости ! Дори и да крадът, всички ще крадът, някак си според мен тези крадат по малко... да не говориме че се правят опити в много сфери да се подобрят нещата. От Европа го виждат, вие тук неможете. Еми нормално е да не се оправи всичко изведнъж. Мойто лично мнение е че Бойко е спортен човек и знае как стоят нещата.

Темата не е политическа за да говорим за кой ще гласуваме!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Върни се в “Футбол - България”