Какво е по- важно за вас титлата или играта?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Какво е по-важно за вас титлата или играта?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Какво е по- важно за вас титлата или играта?

Мнениеот Lyubooo » 26 апр 2011 18:41

ама все говорите за отбори, които са силни!
просто явно някои са пристрастени към победите и немогат да са фенове на отбори, които не минават в горната половина на класирането или недай си боже са някъде в долните дивизии!
а тези отбори също играят футбол! ето има един светъл пример и в БГ с отбора на Ботев Пд! няма ли некой техен фен тука, че да вземе да обясни защо аджеба харесва този отбор, който не играе с професионални отбори и не е печелил купи от... хммм...много години!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
T.Henry14
Контакти:

Мнениеот T.Henry14 » 26 апр 2011 18:49

Примерно Арсенал ( моя любим отбор ) играят ефектно, красиво, но купите от 7 години вече липсват :evil: Не може това да продължава в моя отбор, за това залагам на титлата !
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 апр 2011 19:30

Нека изразя моето становище по следния начин(смятам,че е достатъчно красноречив):имам запис на мачовете Бра-Шот 4-1,Бра-СССР 2-1,Бра-Арж 3-1,Бра-Н.Зел 4-0,независимо,че не спечелихме титлата,но нямам и НИКОГА няма да имам Бра-Ита 0-0,независимо,че станахме шампиони.Мисля,че достатъчно ясно го написах!

9315
Контакти:

Мнениеот 9315 » 26 апр 2011 19:39

‎1981 година :

1. Принц Чарлз се оженва.
2. Ливерпул става клубен шампион на Европа.
3. Австралия загубва шампионата по крикет.
...4. Папата умира.

2005 година
1. Принц Чарлз се оженва.
2. Ливерпул става клубен шампион на Европа.
3. Aвстралия загубва шампионата по крикет.
4. Папата умира.

Поука:
Следващият път, когато Чарлз се жени, някой трябва да предупреди Папата ! :) :) :) ;) ;) ;)

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 26 апр 2011 19:52

Аз ако съм треньор искам моя отбор да ПОБЕЖДАВА със големи мъки,а ако водя отбор във евротурнирите искам всичките ми мачове като гост да завършват 1:1 а като домакин 0:0,а на финала да побеждавам със дузпи.После ми кажи,че отбора ми играе грозно и не знам си какво.Залагам на грозна победа,не ме вълнува как играе моя любим отбор.

ScarredInRed
Контакти:

Мнениеот ScarredInRed » 26 апр 2011 20:13

Без добра игра няма титли и купи...
Ясно е, че хората предпочитат тях, иначе не виждам причина, поради която ЦСКА и "Левски" щяха да са най-популярните български отбори, с изключение, че едните са взели прякора на апостола, а ние сме бивш армейски отбор...
Просто хората предпочитат да са на страната на победителя, което е напълно нормално. Когато си свикнал да печелиш ти е трудно да губиш и това се е превърнало в манталитет на привържениците.
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 апр 2011 20:14

Предпочитам успехите (тук не включвам само титлите и купите :!: ) и победите, без значение с каква игра са постигнати. Целта на играта е да вкараш повече голове и да победиш, а каква ще ти бъде тактиката в определен мач и каква игра ще покажеш - няма никакво значение, важното е да си победител.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ko6rata
Контакти:

Мнениеот ko6rata » 26 апр 2011 20:43

Ако любимият ми отбор играе, така както искам няма как да не печели титли и купи ! ;)
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!

Потребителски аватар
infallible
Контакти:

Мнениеот infallible » 26 апр 2011 21:02

титли с Хубава игра..
ЕДНА ЛЮБОВ!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 апр 2011 21:16

За едни хубава игра за други лоша за трети грозна за четвърти красива..
Всеки отбор играе своята игра тази игра която умее на-добре!!...с единствената цел да спечелят Купата!
Има красиви голове има и обикновени голове на празна врата(грозни)....но красив или грозен гола решава Купата!!

Върни се в “Футбол - България”