Отборът без нито една загуба в историята си Мастер (Бургас)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Burgas
Контакти:

Re: Отборът без нито една загуба в историята си Мастер (Бургас)

Мнениеот Burgas » 26 апр 2011 00:59

Айде собственика на строителните хипермаркети да е баща му Павел Бошнаков!!!!А двете синчета,както се предполага,са си едни лигльовци,които ако не е баща им,ще умрат гладни!!!!Но такива са синчетата на повечето бизнесмени в България.Тъжна картинка.

Потребителски аватар
milenkorak
Контакти:

Мнениеот milenkorak » 26 апр 2011 08:39

Поздравления за хората, които работят за развитието на футбола в България, а мисля че това е валидно за тези от ФК "Мастер". Както къщата се гради от долу нагоре, така е и с футбола. Аз се надявам, че от ФК "Мастер" ще излезнат добри футболисти, а и самият отбор ще прогресира. И накрая искам само да вметна за Панайот Горов (понеже съм гледал изявите му като футболист), че той е играл и за "Берое" - за периода 1977-1979г. има 26 мача в "А" РФГ. Желая успех на ФК "Мастер".

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 26 апр 2011 10:33

А относно Мастер - от там за сега не могат да излязат футболисти, по простата причина, че там играят първо за здраве и второ вече бивши футболисти. Сега като влязат във "В" група ще вземат една школа (няма да кажа коя, защото още не е сигурна) и от там евентуално ако Бошнаков продължи да дава пари ще го има този отбор, ако не - здраве.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”