Rivaldo10 написа:POPCORN написа:А нали ама имаше защо?Докато вие за какво плачете?Вие плачете за всяко нещо.За отборите, за съдиите, за играчите за какво ли не!Мани другоо ми плачете на чужди гробове където не ви е работа!Какво стана с протестите ?Къде са ,че не ги виждам или беше само да замажем опчите на хората!Цонко и приятели![]()
Протест!И мача да се играеше пак щяха да легнат, нямаше нужда от такива работи!Не мога ама гледам от една седмица какво правите!ЦСКА -Литекс купен мач.Литекс вчера всичките мачове са им били купенеи!После Монтана - ЦСКА купен мач!Мрънкане яко
![]()
![]()
Аз от вчера чета, че Берое - Левски бил уреден! Продължаваш да поставяш всички левскари под един знаменател, а някои ваши фенове се изложиха предостатъчно през последните години и едва ли ще ти е приятно да те сравня с тях. Ще ти припомня и изгонването на феновете ви в 1-вият кръг, предполагам няма да ти е приятно да те сравня с едни 200-300 ваши фенове.
Говоря за феновете ви във форума, не извън форума!Едното няма нищо общо с другото!Ти влезна ли в темата на ЦСКа - Литекс за купата да видиш какво беше?Аз като излезнах за мача темата беше 11 страници връщам се 20!9 страници адска помия от феноветре на Левски как бил купен мача как еди какво си съдията свирил за нас и тн!Вчера на Литекс пак!Как може нормалне човек да си помисли,че съдията или Литекс ще търгнат да си уговарят мача с Видима!Днеска пак!Спор няма най-редовно мрънкате за какви ли не неща!Да не говорим за ръководителите ви!Гонзо постоянно мрънка за нещо, а за Батков каквото и да кажем ще е малко!