Това финал за Аматьорската купа ли беше?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Това финал за Аматьорската купа ли беше?
Прав си! Съжалявам за грешката си. 33 точки преднина пред ЦСКА, за да сме точни.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Re: Това финал за Аматьорската купа ли беше?

kvo se palite po 2ndhand futbol
kvo se palite po 2ndhand futbol????
na koi mu puka za levski, CSKA , litex ili za vsi4kite tam, koi znae kak oste se kazvat, deto ne mena das gi pusnat da igrajat i v 34-a angliiska liga.
Lupo razoril CSKA; trenior ot 5-a gluha mi govor, 4e Bate borisov bil seriozen sapernik- kakvo iskate ot takiva, za kakvo se draznite i sporite po zial den ,kolko velik bil BG-futbol-a.
za kakvo izobsto vi slu6am i 4eta "gong.bg" ???
gledam Bg-futbol mnogo riadko, za6toto:
1 - pre4davaneto po TV e s uzastno ka4estvo
2 - stadionite sa po-lo6i i po-prazni ot tezi v mozambik
3 - futbolat, deto se igrae v BG e ...... ....... ..... (kak da kaza)- otvrat
4 - ne mi dreme
za6to ne mislite globalno - vsi4ki vie - T.Rusev,N. Alexandrov itn... poglednete realno i kazete , 4e za ni6to ne stavat. sprete das govorite na futbol v BG, ostavete gi da praviat kakvoto si iskat, palno info-zatamnenie, da si ritat i da si brojat tokite sami.
na koi mu puka za levski, CSKA , litex ili za vsi4kite tam, koi znae kak oste se kazvat, deto ne mena das gi pusnat da igrajat i v 34-a angliiska liga.
Lupo razoril CSKA; trenior ot 5-a gluha mi govor, 4e Bate borisov bil seriozen sapernik- kakvo iskate ot takiva, za kakvo se draznite i sporite po zial den ,kolko velik bil BG-futbol-a.
za kakvo izobsto vi slu6am i 4eta "gong.bg" ???
gledam Bg-futbol mnogo riadko, za6toto:
1 - pre4davaneto po TV e s uzastno ka4estvo
2 - stadionite sa po-lo6i i po-prazni ot tezi v mozambik
3 - futbolat, deto se igrae v BG e ...... ....... ..... (kak da kaza)- otvrat
4 - ne mi dreme
za6to ne mislite globalno - vsi4ki vie - T.Rusev,N. Alexandrov itn... poglednete realno i kazete , 4e za ni6to ne stavat. sprete das govorite na futbol v BG, ostavete gi da praviat kakvoto si iskat, palno info-zatamnenie, da si ritat i da si brojat tokite sami.
Върни се в “Футбол - България”