Не е нормално навръх най-светлия ни ортодоксален празник да се играят мачове и хората да не са със семействата си.
От толкова атеизъм и простащина сме на тоя хал. Няма по-нагъл народ от нашия, затова когато постоянно сме наказвани, да не се чудим от къде идва.
Вместо повече смирение и християнски добродетели, някой 'българи' вкл. и във форума показват варварско безочие.
Футбол на Великден ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- moreni_max
- Контакти:
- POPCORN
- Контакти:
Re: Футбол на Великден ?
Аз мисля,че е нормално!Празници колкото искаш.ние ли сме първите , които играят на празници?Ами тия хора където играят за по 10-15 хиляди на месец и тях ли да ги оправдаваме?Ами тия хора където ще работят както каза един колега на Великден, те по-малко хора ли са от другите!?Едните ще работят цял ден, а другите ще тичат само 90 мин...Едните взимат по 500 лв на месец а другите по 10 хиляди..то не може да взимаш по10-20 хгиляди на месец и да се оплакваш!Така е.Това е живота!Понякога човек трявба да се лишава от някой неща!Ясно,че на никой няма да му е приятно да работи на тоя ден, но много хора ще работят!Да бяха станали като нормалните хора да работят пон до петък и да ги видят тогава.Като видят,че едвам ще свръзват двата края, не ще играят на Великден, ами на всички празници!Точно футболистите нямат право да ми се оплакват!Щом обикновенните хора могат да работят на Великден, защи и футболистите могат!Не може да ме разобедите,че футболисите не трябва да си играят кръга!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
- Контакти:
За мен ненормално е да се играе на Разпети Петък
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Tommi написа:Не е нормално. Този кръг може да се проведе през седмицата и на Великден да няма мачове. Все пак футболистите, треньорите и всички, които са част от даден отбор, също са хора.
Ами всички които работим на смени и се падаме на работа на великден не сме ли хора и не искаме ли да сме със семействата си? Дай да не отидем на работа, защото е великден, а да отидем в средата на седмицата...
Не е нормално да се играе на един от най-светлите и тачени празници.Може лицемерно да ходим по 3 пъти в годината на църква,може само да знаем как се прави кръст без да помним молитви.Но ние сме християнска държава,християнски народ и трябва да имаме някакви норми и правила.Далеч съм от мисълта да пазим пости и да живеем по канона,но нека си уважаваме вярата.Най-малкото защото тя ние запазила по време на 500 годишно робство.А при моментната житейска ситуация и липса на всякаква държава си мисля,че уважаването и зачитането на този празник е задължително.
- Captain Stottlemeyer
AnalBreaker написа:За мен ненормално е да се играе на Разпети Петък
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
moreni_max написа:Не е нормално навръх най-светлия ни ортодоксален празник да се играят мачове и хората да не са със семействата си.
От толкова атеизъм и простащина сме на тоя хал. Няма по-нагъл народ от нашия, затова когато постоянно сме наказвани, да не се чудим от къде идва.
Вместо повече смирение и християнски добродетели, някой 'българи' вкл. и във форума показват варварско безочие.
Напълно подкрепям. А всеки втори да ми сравнява Великден и Рождество Христово с Трифон зарезан и да мисли как да се напие на тези дни...тъпкано ще ни се връща.
Някои посочват пример, че в Англия играели на Коледа. Е, да, но за хората там самото ходене на мач е празник. А тук не е така. Тук даже и Великден е просто една поредица от два-три почивни дни, в които да се наядем, да се напием и да гърмим пиратки.
- POPCORN
- Контакти:
Като не е нормално ми кажете следното..Нормално ли е хората които са на смени и които ходят всеки ден на работа, да са на работа?Нормално ли е?Значи едните могат да работят другите не?Те тия хора където са на смени не искат да са със семействата си нали?Само футболистите искат!Моля ви се не се правете на много праведни и на света вода ненапита!Да празник е, но имаме сумати празници, ако почнеме да почиваме на всичките къде ще му се види края?Как може за едните да е нормално за другите не?Аз това не мога да го разбера!Как може да защитавате футболисите , който взимат по 20 хиляди на месец,а обикновенните хора където ще бачкат в тоя ден за тях не е нормално нали!Такъв е живота.Случило се да играят на тоя ден, ще играят!Нещо не ви разбирам логиката!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
- Контакти:
АБЕ ДАЙТЕ ще им предложим да ги направят мачовете оттук нататък в 07:30 сутринта всеки вторник, най-добре
Ставаш пиеш едно кафе ,на мач и после на работа.
И погледнете самото им лого(каква наглост) :
Футболът е футбол,когато е на живо.

Ставаш пиеш едно кафе ,на мач и после на работа.

И погледнете самото им лого(каква наглост) :
Футболът е футбол,когато е на живо.

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Върни се в “Футбол - България”