Tом от Литекс национал

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Reckless

Re: Tом от Литекс национал

Мнениеот Reckless » 15 апр 2011 16:48

Някои искат националния отбор да побеждава, ама ако може и да играят в него само русички момчета със сини очи със имена Иван, Драган, Петкан...други пък биха били горди, дори и да нямаме национален отбор, но да е само от българи. Абе хора, вие още с потурите и цървулите ли ходите? Щом, като чужденец иска да играе и да допринася за България под звуците на българския химн и знаме, не виждам какво против мога да имам. Чужденец, ще дава за България, ама ние искаме някой, който може и нищо да не допринася, ама да е българин !
Ами да ви имам разбиранията !

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 15 апр 2011 16:57

Батстанчо написа:Неуместно е да даваме за пример Германия.Всички, които сте изброили са от деца в Германия и са реално както поданици, така и истински Германци с някакъв произход.

В Германия имат някакъв натурализиран бразилец, защо ли са го направили швабите?

Дай изброим десните външни халфове с български имена и да видим кой как играе и как се представя.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
batмanlive

Мнениеот batмanlive » 15 апр 2011 17:04

кой е този Том,дори не съм го чувал.На каква позиция играе ? чужденец ли е или името му такова странно ?
КАРТОФА,ПЕРУКАТА,ДЖУДЖЕТО И КАПИТАЛИЗМА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!

Потребителски аватар
redflag

Мнениеот redflag » 15 апр 2011 17:13

разбира се ,че съм против .това е един посредствен футболист в напреднала възраст.Срещу нас и срещу Левски хич и не се видя по терена,единствено срещу някой изпадащ отбор може да се забележи ,напомня ми за вечната резерва на Мачнчестър бербатов
КАРТОФ, ВЗИМАЙ СИ КАЛПАВОТО ПРАВИТЕЛСТВОТО И СИ ВЪРВИ !

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 15 апр 2011 18:01

batмanlive и redflag поне да си беше сменил подписите, защото те красноречиво те издават, че и двата акаунт са на едно и също лице, а да се правиш едновременно на фен на Левски и ЦСКА определено говори достатъчно за теб :lol:
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 15 апр 2011 21:49

Аз съм ЗА,въпрос към "разбирачите"-Искам да ми посочите поне 3-ма на неговия пост с неговите качества,или по-добри....Чакам с нетърпение.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 15 апр 2011 21:55

Не само Том,а и Дока е за национала в момента,ама няма годините в БГ,иначе с удоволствие бих го гледал в национален екип...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 апр 2011 22:10

blue_ power1 написа:Аз съм ЗА,въпрос към "разбирачите"-Искам да ми посочите поне 3-ма на неговия пост с неговите качества,или по-добри....Чакам с нетърпение.

Аз,пък,искам да ми посочиш качествата му,дето никой друг ги нямал.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 15 апр 2011 22:20

blue avalanche написа:
blue_ power1 написа:Аз съм ЗА,въпрос към "разбирачите"-Искам да ми посочите поне 3-ма на неговия пост с неговите качества,или по-добри....Чакам с нетърпение.

Аз,пък,искам да ми посочиш качествата му,дето никой друг ги нямал.

Техника на висока скорост,от там и точни завършващи пасове и центрирания,добра тактическа дисциплина и грамотност,спортна злоба,не виси по цяла нощ из чалга-кръчмите из страната,почти на 100 % успява да надиграе пазача си ек на ек...нещо друго искаш ли,хайде сега ми посочи кой от нашите е по-добър за поста в момента.

Върни се в “Футбол - България”