Хора, наистина трябва малко да прочетете малко книги..ама по безпристрастни, щото ви се набиват глупости в главата и така цял живот

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Himym написа:Поне за мъртвия добро или нищо, аз нищо няма да кажа за Гунди. Просто е неприятно тези момчета от 14ката да правят такива глупости. За мъртъв човек, който и да не се говори лошо, особено пък по този начин, но все пак ето ви малко да прочетете за Гунди http://pomiqrat.blog.bg/sport/2009/11/0 ... l-n.428867
Хора, наистина трябва малко да прочетете малко книги..ама по безпристрастни, щото ви се набиват глупости в главата и така цял живот
В същото време през пролетта на 1966 г. Гунди се разписа за България само при загубения с 1:6 приятелски мач срещу Италия. Въпреки това в Англия Аспарухов бе твърд титуляр, но след световното селекционерът Витлачил, който същевременно беше и клубен треньор на Левски, разкри някои пикантни подробности. В едно интервю за в. "Поглед" (1 август 1966 г.) наставникът обяснява, че през тази година Гунди няма нито един добър мач и затова не искал да го вземе в състава за световното. После Витлачил директно заявява, че Аспарухов му е наложен от футболната федерация. След това чехословашкият специалист напуска България, за да се завърне пак през 1970 г.
Asterix написа:Гонят тези , които са извън София.
Ние ако бяхме нахлули в Мездра , едно 90% от агитката щяха да са със забрани 3-5 години + парична санкция. Феновете на Цска нахлуха в Мездра , ритаха рекламни пана , уж са крадяли телефони , клипове колкото искаш и какво стана ? Имаше ли и 3ма задържани ?
Яко затваряне на очи . Дуче , дуче полицейско куче![]()
![]()
Нищо лично към Цска , но такива са фактите
Himym написа:В същото време през пролетта на 1966 г. Гунди се разписа за България само при загубения с 1:6 приятелски мач срещу Италия. Въпреки това в Англия Аспарухов бе твърд титуляр, но след световното селекционерът Витлачил, който същевременно беше и клубен треньор на Левски, разкри някои пикантни подробности. В едно интервю за в. "Поглед" (1 август 1966 г.) наставникът обяснява, че през тази година Гунди няма нито един добър мач и затова не искал да го вземе в състава за световното. После Витлачил директно заявява, че Аспарухов му е наложен от футболната федерация. След това чехословашкият специалист напуска България, за да се завърне пак през 1970 г.
„Това е гавра с Гунди. По този начин от БНТ искат да обезличат успехите на Георги , Аспарухов и друг да спечели анкетата. Ако бяха обективни, щяха да сложат в класацията двете попадения на Гунди срещу Белгия, които пратиха България на световно първенство за първи път“, гневни са привържениците на „Левски“.
Himym написа:„Това е гавра с Гунди. По този начин от БНТ искат да обезличат успехите на Георги , Аспарухов и друг да спечели анкетата. Ако бяха обективни, щяха да сложат в класацията двете попадения на Гунди срещу Белгия, които пратиха България на световно първенство за първи път“, гневни са привържениците на „Левски“.
Тука се визира мачът с който се класираме на световно през 66та година. Аз не знам кога сме се класирали за пръв път на световно първенство, но според wikipedia това е 62ра годинаАко ще ми се смееш и ще ме питаш защо вярвам на тези работи, ок, няма да говорим нищо
А Гунди не съм го гледал, предполагам и ти, но все пак имам някакво мнение, но ако имаш проблем с това да го споделя..казваме си чао и лек ден
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост