Защо българските хулигани никой не ги гони ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Himym
Контакти:

Re: Защо българските хулигани никой не ги гони ?

Мнениеот Himym » 11 апр 2011 16:46

Поне за мъртвия добро или нищо, аз нищо няма да кажа за Гунди. Просто е неприятно тези момчета от 14ката да правят такива глупости. За мъртъв човек, който и да не се говори лошо, особено пък по този начин, но все пак ето ви малко да прочетете за Гунди http://pomiqrat.blog.bg/sport/2009/11/0 ... l-n.428867
Хора, наистина трябва малко да прочетете малко книги..ама по безпристрастни, щото ви се набиват глупости в главата и така цял живот ;)

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 11 апр 2011 16:53

Himym написа:Поне за мъртвия добро или нищо, аз нищо няма да кажа за Гунди. Просто е неприятно тези момчета от 14ката да правят такива глупости. За мъртъв човек, който и да не се говори лошо, особено пък по този начин, но все пак ето ви малко да прочетете за Гунди http://pomiqrat.blog.bg/sport/2009/11/0 ... l-n.428867
Хора, наистина трябва малко да прочетете малко книги..ама по безпристрастни, щото ви се набиват глупости в главата и така цял живот ;)

да де не че искаш да кажеш лошо просто слагаш тая помия :? а ти гледал ли си хората, за които пише в тая " статия"

Himym
Контакти:

Мнениеот Himym » 11 апр 2011 17:01

В същото време през пролетта на 1966 г. Гунди се разписа за България само при загубения с 1:6 приятелски мач срещу Италия. Въпреки това в Англия Аспарухов бе твърд титуляр, но след световното селекционерът Витлачил, който същевременно беше и клубен треньор на Левски, разкри някои пикантни подробности. В едно интервю за в. "Поглед" (1 август 1966 г.) наставникът обяснява, че през тази година Гунди няма нито един добър мач и затова не искал да го вземе в състава за световното. После Витлачил директно заявява, че Аспарухов му е наложен от футболната федерация. След това чехословашкият специалист напуска България, за да се завърне пак през 1970 г.

Това ми стига, за да ми се изпари желанието да чета по нататък. Всичко е толкова просто и лесно..сега да не си помислиш нещо, аз не казвам, че Гунди не е добър футболист. Добър е, може би един от най-добрите българи за времето си, ама просто е бил поставян пред много други добри футболисти, та дори и по-добри от него. И защо написаното там да е помия :? Това, че не ти харесва не го прави невярно..Е, има някои работи написани по-пристрастно, ама за да стигнеш до истина трябва да погледнеш и двете страни, нали :)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 11 апр 2011 17:06

Asterix написа:Гонят тези , които са извън София.

Ние ако бяхме нахлули в Мездра , едно 90% от агитката щяха да са със забрани 3-5 години + парична санкция. Феновете на Цска нахлуха в Мездра , ритаха рекламни пана , уж са крадяли телефони , клипове колкото искаш и какво стана ? Имаше ли и 3ма задържани ?

Яко затваряне на очи . Дуче , дуче полицейско куче :idea: :lol:

Нищо лично към Цска , но такива са фактите ;)

Абе що говориш наизуст????
Точно след Мездра имаше 15-20 аресувани почти всички получиха забрани!! :? :?
Изображение

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 11 апр 2011 17:07

Himym написа:
В същото време през пролетта на 1966 г. Гунди се разписа за България само при загубения с 1:6 приятелски мач срещу Италия. Въпреки това в Англия Аспарухов бе твърд титуляр, но след световното селекционерът Витлачил, който същевременно беше и клубен треньор на Левски, разкри някои пикантни подробности. В едно интервю за в. "Поглед" (1 август 1966 г.) наставникът обяснява, че през тази година Гунди няма нито един добър мач и затова не искал да го вземе в състава за световното. После Витлачил директно заявява, че Аспарухов му е наложен от футболната федерация. След това чехословашкият специалист напуска България, за да се завърне пак през 1970 г.

Това ми стига, за да ми се изпари желанието да чета по нататък. Всичко е толкова просто и лесно..сега да не си помислиш нещо, аз не казвам, че Гунди не е добър футболист. Добър е, може би един от най-добрите българи за времето си, ама просто е бил поставян пред много други добри футболисти, та дори и по-добри от него. И защо написаното там да е помия :? Това, че не ти харесва не го прави невярно..Е, има някои работи написани по-пристрастно, ама за да стигнеш до истина трябва да погледнеш и двете страни, нали :)[/qu

гледал ли си ги ? и от това писаното,което е тип *** :mrgreen: ми става ясно какъв си ти,че да му вярваш,защото и там много неща пише,ама кои са верни :?

Himym
Контакти:

Мнениеот Himym » 11 апр 2011 17:19

„Това е гавра с Гунди. По този начин от БНТ искат да обезличат успехите на Георги , Аспарухов и друг да спечели анкетата. Ако бяха обективни, щяха да сложат в класацията двете попадения на Гунди срещу Белгия, които пратиха България на световно първенство за първи път“, гневни са привържениците на „Левски“.

Тука се визира мачът с който се класираме на световно през 66та година. Аз не знам кога сме се класирали за пръв път на световно първенство, но според wikipedia това е 62ра година :) Ако ще ми се смееш и ще ме питаш защо вярвам на тези работи, ок, няма да говорим нищо :) А Гунди не съм го гледал, предполагам и ти, но все пак имам някакво мнение, но ако имаш проблем с това да го споделя..казваме си чао и лек ден ;)

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 11 апр 2011 17:25

Himym написа:
„Това е гавра с Гунди. По този начин от БНТ искат да обезличат успехите на Георги , Аспарухов и друг да спечели анкетата. Ако бяха обективни, щяха да сложат в класацията двете попадения на Гунди срещу Белгия, които пратиха България на световно първенство за първи път“, гневни са привържениците на „Левски“.

Тука се визира мачът с който се класираме на световно през 66та година. Аз не знам кога сме се класирали за пръв път на световно първенство, но според wikipedia това е 62ра година :) Ако ще ми се смееш и ще ме питаш защо вярвам на тези работи, ок, няма да говорим нищо :) А Гунди не съм го гледал, предполагам и ти, но все пак имам някакво мнение, но ако имаш проблем с това да го споделя..казваме си чао и лек ден ;)

ти сподели,но ми е интересно как се прави мнение от статия на някой си :? питай дядо ти дали мисли за него това,или баща ти,или някой възрастен фен на отбора ви ;) А може и за Котков да питаш някой Локомотивец да видим какво ще ви каже,а вие ми вярвате на статии :lol: И да не съм гледал Гунди на стадиона,но съм гледал всеки запис от негов мач,който съм могъл да намеря ;) и щом тогавашните велики футболисти са го смятали за голям играч значи е бил ;) пък ти си вярвай на тия статии

Himym
Контакти:

Мнениеот Himym » 11 апр 2011 17:33

Ок, заеби статиите, щом не ти харесват, няма да ги четем. Коментирай това което ти дадох..изказването на треньора, че са му налагали Гудни, въпреки слабия му сезон..това за световното. Като искаш сравни постиженията на Гунди и някой друг, да видим дали наистина е толкова велик. Сега ще кажеш що за неуважението е това, така че айде аз свърших. Казах квото имах да кажа, лек ден ;)

pelev73
Контакти:

Мнениеот pelev73 » 11 апр 2011 17:38

ами защото трябва да почнат от ДУЧЕТО И ГУГУТКАТА затова

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 11 апр 2011 17:39

аз на непрочетено нещо не мога да коментирам ;) не съм видял тоя вестник,не съм видял какво е казал тренера,а по тая логика ок Гунди не е бил във форма налагали са го :) ми и сега е същото оня Бербатков не играеше за националния,ами само искаше да подобри рекорда и се отказа :) , а защо играеше ? защото нямаме по-добър ;) прави сравнение, за онова време е бил Гунди сега Барби,но като не играе единия и има въпроси защо не играе,нали? Замисли се ;)

Върни се в “Футбол - България”