Кой всъщност е Отборът на народа?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Кой всъщност е Отборът на народа?

Мнениеот vaskonti » 07 апр 2011 15:27

dodo7271 написа:Извънредно глупава тема, от която личи, че авторът и е твърде комплексиран и злобен на тема "Левски". НЯМА ОТБОР НА НАРОДА. Това е понятие, използвано един единствен път, когато Левски размазва ЦСКА със 7:2 и БиБиСи го използва в репортажа за мача "Отборът на народа победи отбора на властта". А че Левски не е обичан от другите фенове само потвърждава две тези на сините фенове - САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ и В БЪЛГАРИЯ ИМА ДВА ОТБОРА - ЛЕВСКИ И АНТИЛЕВСКИ.

Искаш да кажеш, че феновете на Левски никога не са използвали този термин, нямат подобни транспаранти по мачовете и въобще никога не са имали претенции към това прозвище? :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Via_Legati

Мнениеот Via_Legati » 07 апр 2011 15:27

NIKSANA написа:
Via_Legati написа:мразя само едно нещо истински и това е ЦСКА!

Защо?

Защото са ми антипатични! Не харесвам имена абревиатури. Не харесвам червения цвят. Не харесвам "феновете" на този отбор. Мразя комунистическите остатъци. Мразя тиранията. Мразя безнаказаността. Мразя червената звезда на емблемата.

Не харесвам Стойчков, Андонов, Джевизов, Костадинов, Пенев, Велинов, Янчев, Младенов и още плеада червени футболисти.
Не харесвам грозния стадион в Парка!
Мразя мутрите - Павлов, Божков, Димитров
Мразя изкуствената любов.

Не харесвам,че ме обиждат на всеки мач!
Не харесвам, че пеят " кой уби футбола в България"
Мразя когато изпускат гол Г сектор да вика " иииииииииииии " все едно е било за малко а то всъщност излиза в тъч.
Мразя пияниците на Царевец които не знаят за какво са дошли на Ариана. Да си изкъпят или да не изкъпят?

Не харесвам историята на този отбор.
Не харесвам сегашният отбор.
Мразя постоянното натякване за велики мачове от преди 30 години.
Мразя Милко Балев, Цола Драгойчева, партизаните, ятаците.

Не харесвам Армията
Не харесвам офицерите
Мразя задължителните неща.
Мразя ЦСКА!

Всичко това за мен е ЦСКА! Всичко това се слива в една омраза и тя става доста голяма. Повечето неща ги няма вече, и вместо да ги погребем и забравим, ни натрапват този отбор и те пак изплуват. Пак казвам. Когато умра и омразата ще умре с мен!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 апр 2011 15:31

аман от тия глупости вашите!Нито Левски е отбора на народа нито ЦСКА!Като почнете така много ме нервите!Комплексарщина от всякъде!Ние сме повече мовече ...как разбрахте кой е повече и кой не?Като някой от отборите е повече кво?Нали бройката на мачове е същата!Стига с тези глупости!Левски престанат с тия измишлиотини , отбора на народа, пък апостола е техен пък ние цскарите не сме българи и някакви подобни тъпотевици!Левски си има фенове и ЦСКа си има фенове и това е!Както и феновете на ЦСКа да спрат с тази глупост кой бил отбора на народа!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 апр 2011 15:34

Via_Legati написа:
NIKSANA написа:
Via_Legati написа:мразя само едно нещо истински и това е ЦСКА!

Защо?

Защото са ми антипатични! Не харесвам имена абревиатури. Не харесвам червения цвят. Не харесвам "феновете" на този отбор. Мразя комунистическите остатъци. Мразя тиранията. Мразя безнаказаността. Мразя червената звезда на емблемата.

Не харесвам Стойчков, Андонов, Джевизов, Костадинов, Пенев, Велинов, Янчев, Младенов и още плеада червени футболисти.
Не харесвам грозния стадион в Парка!
Мразя мутрите - Павлов, Божков, Димитров
Мразя изкуствената любов.

Не харесвам,че ме обиждат на всеки мач!
Не харесвам, че пеят " кой уби футбола в България"
Мразя когато изпускат гол Г сектор да вика " иииииииииииии " все едно е било за малко а то всъщност излиза в тъч.
Мразя пияниците на Царевец които не знаят за какво са дошли на Ариана. Да си изкъпят или да не изкъпят?

Не харесвам историята на този отбор.
Не харесвам сегашният отбор.
Мразя постоянното натякване за велики мачове от преди 30 години.
Мразя Милко Балев, Цола Драгойчева, партизаните, ятаците.

Не харесвам Армията
Не харесвам офицерите
Мразя задължителните неща.
Мразя ЦСКА!

Всичко това за мен е ЦСКА! Всичко това се слива в една омраза и тя става доста голяма. Повечето неща ги няма вече, и вместо да ги погребем и забравим, ни натрапват този отбор и те пак изплуват. Пак казвам. Когато умра и омразата ще умре с мен!

ти нищо ново не казваш..Аз също мразя Левски!И надали някой от ЦСКА харесва Левски и обратното!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 07 апр 2011 15:53

vaskonti написа:
dodo7271 написа:Извънредно глупава тема, от която личи, че авторът и е твърде комплексиран и злобен на тема "Левски". НЯМА ОТБОР НА НАРОДА. Това е понятие, използвано един единствен път, когато Левски размазва ЦСКА със 7:2 и БиБиСи го използва в репортажа за мача "Отборът на народа победи отбора на властта". А че Левски не е обичан от другите фенове само потвърждава две тези на сините фенове - САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ и В БЪЛГАРИЯ ИМА ДВА ОТБОРА - ЛЕВСКИ И АНТИЛЕВСКИ.

Искаш да кажеш, че феновете на Левски никога не са използвали този термин, нямат подобни транспаранти по мачовете и въобще никога не са имали претенции към това прозвище? :lol:

Искам да кажа, че си комплексиран, злобен и изпълнен с омраза. Пробвай с йога, със зелен чай, с разходки в природата, иначе ще имаш проблеми със здравето. Казвам ти го като специалист.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Via_Legati

Мнениеот Via_Legati » 07 апр 2011 15:58

POPCORN написа:
Via_Legati написа:
NIKSANA написа:мразя само едно нещо истински и това е ЦСКА!

Защо?

Написах по-горното, след което някой ме пита ЗАЩО? и аз отговорих. Не съм искал да пиша нищо ново.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 апр 2011 15:59

dodo7271 написа:
vaskonti написа:

Искам да кажа, че си комплексиран, злобен и изпълнен с омраза. Пробвай с йога, със зелен чай, с разходки в природата, иначе ще имаш проблеми със здравето. Казвам ти го като специалист.

Не знам до колко си специалист или просто си си имал работа с такива, но още в началото на темата изрично казах, че ЦСКА няма нищо общо в случая.
И между другото си помисли как се нарича състоянието, в което смяташ, че ВСИЧКИ са срещу теб и те мразят. Според мен се нарича параноя, обясни ми защо предното ти мнение не е типичен пример за такава?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

sharky77

Мнениеот sharky77 » 07 апр 2011 16:22

Chelsea Forever написа:Отбора на народа е Нац.отбор,както каза някой по-нагоре.
Но отборът на съдиите е Латекса.

+1

sharky77

Мнениеот sharky77 » 07 апр 2011 16:23

Rivaldo10 написа:
Old_death написа:Гледай сега какво ще стане :) .По принцип си прав.Аз съм голям противник на такива клишета.Обявяването на един отбор за "отбор на народа" автоматично изважда феновете на другите отбори извън тоя народ.Това клише е просто един от крайъгълните камъни на синята идеология.Истината е,че Левски е най-мразения отбор в България от феновете на всички други отбори.Това не се припокрива с клишето за "отбор на народа".Просто някои на времето се хванаха сериозно на приказките на един агент на ДС,работещ като журналист в една западна медия ;)

Според мен пък цска е в пъти по-мразен от Левски!

+1

Потребителски аватар
oranjevasila
Контакти:

Мнениеот oranjevasila » 07 апр 2011 16:54

разбира се ,че Литекс е отбора на народа,ние едиствени играем честен и спортсментски футбол и спечелихме за кратко сърцата на почети всички българи,Левски и цска отдавна са в историята.
МАРКИНЬОС КЪМ Д.МИНЕВ : И АЗ ПО-ПРОСТА ПУБЛИКА ОТ НАШТА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ,НИЕ ГИ ПСУВЕМЕ ,ТЕ НИ СЕ РАДВАТ

Върни се в “Футбол - България”