Правилно ли е двубоите за купата да са без реванш

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

lavinared
Контакти:

Re: Правилно ли е двубоите за купата да са без реванш

Мнениеот lavinared » 07 апр 2011 08:21

levskarinvt написа:
teksas_CSKA написа:Ако,бяхте били нямаше да пишеш това нали?Ама сега боли и "търсим под вола говедо"!!!!!!!!!!

Ние за разлика от вас не режем греди и не псуваме футболистите си след такива болезнени загуби,а приемаме нещата мъжки.

А бе...това скимтене не ми изглежда много мъжко ,ама щом казваш :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ARSENAL(LONDON)
Контакти:

Мнениеот ARSENAL(LONDON) » 07 апр 2011 08:55

В Англия си е най-добре . При равенство преиграване на стадиона на госта . Полуфинали и финал на Уембли .

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 07 апр 2011 09:19

бай-иво написа:Не е много честно.И не съм фен на Левски.Така никога не е честно за единият отбор.Поне да беше като в Англия при равенство да се играе втори мач на стадиона на госта

А едно време беше преиграване докато някой не спечели. При сегашното положение пак се цакат по-малките отбори.
Само в Испания, Сърбия и Хърватско мачовете са по два. При испанците и сърбите обаче финала е в една среща, докато при хърватите е в две.

В един мач когато е, двубоя е много по-интересен. А и много по-малки отборчета могат да направят пробив в турнира.
Тази тема си е точно заради отпадането снощи. Защото единствения шанс за купа тази година се изпари- капо и тази година.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 апр 2011 09:23

ARSENAL(LONDON) написа:В Англия си е най-добре . При равенство преиграване на стадиона на госта . Полуфинали и финал на Уембли .

+1 :) Също смятам, че това е най-добрият вариант. Иначе дузпите са елемент от играта и победата на "Литекс" беше заслужена. Надявам се, следващият път щастието да бъде на наша страна. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
isark77
Контакти:

Мнениеот isark77 » 07 апр 2011 09:27

бай-иво написа:...Така никога не е честно за единият отбор.Поне да беше като в Англия при равенство да се играе втори мач на стадиона на госта

Това е най-правилното решение, защото дузпите са тото (виждали сме много пъти как по-добрия губи лотарията) Хората са го измислили, няма нужда да откриваме топлата вода, а само да се въведе и тук!
Опитват се с ЛЕВСКИ да крачат и крачат,но ЛЕВСКИ лети!!!

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 07 апр 2011 09:57

За мен така е по-прявилно и по-интересно.
Просто трябва отбора от по-ниска дивизия да е винаги домакин (то май и сега е така), а ако са от една дивизия да има жребий.
Ако има 2 мача, отборите няма да играят на макс, защото по манталитета който имам ще си кажат "спокойно има 2-ри мач" и от това нещо само зрителя губи.
Един мач е по-добре или биеш или чао.
Вече почти навсякъде е така и е наистина по-интересно.
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 07 апр 2011 10:05

Предложението ми е да е един мача но при равенство преиграване на стадиона на гостите така ако беше сега така щяхме да гледаме още 90мин а може би и 120 здрав мач Левски-Литекс правилото да важи за четвъртфинали и полуфинали ,да си остане и предимството за отборите от по долните групи домакинство.Всички отбори от а,б,в група да започват заедно от първия кръг на турнира.

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 07 апр 2011 10:12

да! и коментарът е излишен
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 апр 2011 10:12

От това което чета в тази тема и други подобни от снощи насам разбрах че на Левски само могат да им се дават дузпи,обратното е строго забранено.Турнирът за купа България трябва да е с реванш когато Левски загуби и с една среща,когато спечели.Най-добрия футбол е нещо средно между карате и тайкуондо,защото второто полувреме сините футболисти играха точно това,а пък ръководството им каза че са много доволни от играта и ако продължат така може и да станат шампиони.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Футбол - България”