Най-неприятните ТВ-коментатори в БГ-ефира
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: най-неприятните ТВ-коментатори в БГ-ефира
Както каза един колега преди мен, най-добрите бяха Ники и Томето от зората на БТВ и сега може да прибавим Борислав Борисов и Веско Василев ( жалко че вече некоментира ), всички които сте изброили като дразнещи преди мен няма смисъл и аз да ги пиша, ясно е че са пълни безхаберници и смешковци, а от коментарите най-много ме изнервя използването на НЕспортни и НЕфутболни термини по време на коментара, както и бъркането на имената на играчите ( КАЗВА СЕ ПЕТРОВ ТОЙ ГО КРЪЩАВА ПЕТКОВ ) нямам думи просто, наистина тези могат да те откажат да гледаш мач със звук от ТВ. 

IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
Мен пък Петела ме кефи с неговите си лафове.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
По скоро темата трябваше да бъде добрите / приятните коментатори в ефира
Много са дразнещите и пристрастни към даден отбор, лошото е че хич не се опитват да го прикрият, даже напротив ! В тази класация номер 1 според мен е Сокачев !

Не разбирам какво толкова се кефите на "професионалистите" от Диема?
Това не са никакви коментатори, болшинството от тях са просто едни папагали-преводачи. Който от вас има възможност да слуша коментаторите на Скай Спорт, то знае за какво става въпрос.
А иначе по темата - за мен първенци, без никаква конкуренция са колегата Смукачев и Ивайло Ангелов. Няма такава мъка като тях. Като ги чуя двамата и местя мача да го гледам по друг канал
Това не са никакви коментатори, болшинството от тях са просто едни папагали-преводачи. Който от вас има възможност да слуша коментаторите на Скай Спорт, то знае за какво става въпрос.
А иначе по темата - за мен първенци, без никаква конкуренция са колегата Смукачев и Ивайло Ангелов. Няма такава мъка като тях. Като ги чуя двамата и местя мача да го гледам по друг канал

Петър Василев - №1 ПО ПРОСТОТИЯ! [size=150][/size]
Алекси Сукалчев е най-компетентния,разбиращ футбола коментатор.На Томислав Русев и Ники Александров им носеше вода докато коментираха-за друго естествено не става.Чуя ли го в ефира и сменям програмата.
Ники Александров. НАй-неприятният ми коментатор. Отвратителен глас, жестока пристрастност, даже и изглежда гадно.
И от мен един глас за русия ******** от бтв екшън.
КНИГА НА ГОДИНАТА - АНКЕТА С НАГРАДИ: http://www.kniganagodinata.com
В сравнение с коментаторите по Диема Томислав Русев е на съвсем друго ниво ,коментира емоционално и успява да задължи вниманието на зрителите върху мача.Юксел Кадриев със същия успех би коментирал английските мачове.Ивайло Ангелов в никакъв случай не е слаб коментатор,винаги е добре подготвен със статистика и гласът му не е дразнещ.
-
- Контакти:
Томислав Русев и Ники Александров коментират ли още и ако да къде. Жалко че напуснаха тв бяха добри за мен
Més que un club
Върни се в “Футбол - България”