Познайте кой ще свири Черноморец-ЦСКА?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Познайте кой ще свири Черноморец-ЦСКА?

Мнениеот Old_death » 28 апр 2009 18:35

Втори сме.Но защо.ЦСКА трябваше да загуби точки от Славия и Ботев,но Момиров вкара 2 гола и спаси един.А за гостуваниата няма да говоря как протичат

То и вие трябваше да загубите точки срещу Локо Пловдив и Черно море,а ние да не загубиме от Сливен,но само вие ревете срещу съдийството като вдовици за *** Момиров вкарва,за разлика от Бижутера,но май и тук вината не е у вас:lol: :lol: :lol: Прав беше модераторът.Търсете виновника за класирането на Герена,а не другаде :!:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 апр 2009 18:39

Добре де, на Вас, кой Ви попречи да си победите Локо София?

Абе стига с тия тъпи въпроси!Виновни са гадните чорбари,че не дадоха 50000 евро за Камбуров и той отиде да играе в Локо София ;) Ако бе отишъл да играе на армията нямаше да им го накамбури три пъти :lol: :lol: :lol:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 28 апр 2009 18:41

Old_death написа:
Втори сме.Но защо.ЦСКА трябваше да загуби точки от Славия и Ботев,но Момиров вкара 2 гола и спаси един.А за гостуваниата няма да говоря как протичат

То и вие трябваше да загубите точки срещу Локо Пловдив и Черно море,а ние да не загубиме от Сливен,но само вие ревете срещу съдийството като вдовици за *** Момиров вкарва,за разлика от Бижутера,но май и тук вината не е у вас:lol: :lol: :lol: Прав беше модераторът.Търсете виновника за класирането на Герена,а не другаде :!:

Аз не съм казал че Левски е перфектен,но съдийската мафия тази година играе за ЦСКА.И дано се сетят от ЦСКА да направят паметник на Лечков на армията.И моля без обиди.Никога не съм обиждал феновете на ЦСКА.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 28 апр 2009 18:42

delqnski47 написа:Да той ще е!Аз пък мисля,че съдята който прееба ЦСКА срещу Сливен миналата година ще ви свири на вас така че кво мучите! :evil:

да не говориш за оня палячо който ви свири най смешната дузпа срещу нас? Дето Лазаров падна като в театрална постановка?

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 28 апр 2009 18:47

...
Последна промяна от igor tomasic на 06 май 2009 17:57, променено общо 1 път.
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
LeVsKaR_3aBuHaru
Контакти:

Мнениеот LeVsKaR_3aBuHaru » 28 апр 2009 18:49

bor-don написа:това беше изрода, който свири 2 дузпи срещу Славия, нали?

И спести една за Левски. :evil:

koi4i

Мнениеот koi4i » 28 апр 2009 18:51

Old_death написа:
Добре де, на Вас, кой Ви попречи да си победите Локо София?

Абе стига с тия тъпи въпроси!Виновни са гадните чорбари,че не дадоха 50000 евро за Камбуров и той отиде да играе в Локо София ;) Ако бе отишъл да играе на армията нямаше да им го накамбури три пъти :lol: :lol: :lol:

Логиката ти е неуборима!
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

jony
Контакти:

Мнениеот jony » 28 апр 2009 18:56

Как Ристосков ще е свирил двете дузпи срещу Славия? Свири ги Ангел Ангелов. Бива ли да сте толкова боси? Нека си припомним как вие бихте в Пловдив Локото тази есен-спестена дузпа при 2-2 за домакините и абсолютно нередовен гол при фаул срещу вратаря. Как бихте Черно море? Смешна дузпа гарнира с червен картон. Няма смисъл да се връщаме предишните години- за отменения автогол на Легендата и този на Бадема при никаква засада за Купата и смешната дузпа на дядо ви Боре. За отменените 4 гола срещу Бела да говорим ли?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 апр 2009 19:02

Аз не съм казал че Левски е перфектен,но съдийската мафия тази година играе за ЦСКА.И дано се сетят от ЦСКА да направят паметник на Лечков на армията.И моля без обиди.Никога не съм обиждал феновете на ЦСКА.

Че къде видя да употребявам обидни епитети по адрес на феновете на Левски!Май не уцели адреса ;)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 апр 2009 19:03

Как Ристосков ще е свирил двете дузпи срещу Славия? Свири ги Ангел Ангелов. Бива ли да сте толкова боси? Нека си припомним как вие бихте в Пловдив Локото тази есен-спестена дузпа при 2-2 за домакините и абсолютно нередовен гол при фаул срещу вратаря. Как бихте Черно море? Смешна дузпа гарнира с червен картон. Няма смисъл да се връщаме предишните години- за отменения автогол на Легендата и този на Бадема при никаква засада за Купата и смешната дузпа на дядо ви Боре. За отменените 4 гола срещу Бела да говорим ли?

Що се коркаш!Не е важно да е истина,по важното е да се плюе :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - България”