Скандално съдийство в Етрополе!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Скандално съдийство в Етрополе!
Ботев Враца се ОПРАВДАВАЛ? Абе, Търновски пръч...в 10-ти кръг от ръководството на Етър започнаха да приказват как ние сме давали пари срещу тях и то когато в касата на Ботев имаше 100 000 лева за целия сезон, а играчите не взимаха пари с месеци...от този момент поне 3 мача на Етър са съмнителни! Не знам кой се оправдава, но ако ръководителите на Етър си мислят, че в А група ще е същото, то са по-тъпи и отколкото изглеждат! Ако феновете на Етър имаха малко достойнство ще млъкнат, защото отборът им играе слабо и единствената причина да не са на 7 точки зад Ботев Враца е БФС! Етър има един гол от игра в 7-8 мача и то в уреден мач...когато фактите и статистиката говорят, глупаците трябва да млъкнат! Колкото до Ботев Враца...също далеч от А група като игра в момента, много слаби и стреснати навън (най-вече в защита) и единствено страхотната игра у дома и мощната подкрепа са гарант за успех...още повече ръководството работи професионално, не приказва като фуражомелка подобно на колегите си в Търново и си върши работата!
ей да ева хем плащаме на съдиите хем не бием как става туй тцтцтц
TopCat написа:Ботев Враца се ОПРАВДАВАЛ? Абе, Търновски пръч...в 10-ти кръг от ръководството на Етър започнаха да приказват как ние сме давали пари срещу тях и то когато в касата на Ботев имаше 100 000 лева за целия сезон, а играчите не взимаха пари с месеци...от този момент поне 3 мача на Етър са съмнителни! Не знам кой се оправдава, но ако ръководителите на Етър си мислят, че в А група ще е същото, то са по-тъпи и отколкото изглеждат! Ако феновете на Етър имаха малко достойнство ще млъкнат, защото отборът им играе слабо и единствената причина да не са на 7 точки зад Ботев Враца е БФС! Етър има един гол от игра в 7-8 мача и то в уреден мач...когато фактите и статистиката говорят, глупаците трябва да млъкнат! Колкото до Ботев Враца...също далеч от А група като игра в момента, много слаби и стреснати навън (най-вече в защита) и единствено страхотната игра у дома и мощната подкрепа са гарант за успех...още повече ръководството работи професионално, не приказва като фуражомелка подобно на колегите си в Търново и си върши работата!
ти ТъпКаскет се радвай че не бием щяхте сте на 10 точки поне вие пак се едно играете бе калуни глупави в Търново ви смазахме радвай се че отбора не върви и не можем си вкарваме положенията съдията им крив на тея на нас не ни ли беше крив на мача на Ивайло с вас бе играча ви даже си призна за дузпата и му олекна като не я свири айде у лево миндил
Какво е смазал Етър бе?Не лъжи хората ,защото и аз бях на мача.Етър са толкова неориентирани и безидейни ,че е мазохизъм и мъка да им се гледат мачовете.Аз лично вече няма да се учудя , ако в следващият мач ,в който изостават в резултата ,страничият съдия центрира в наказателното , а главния с летящ плонж забие топката в мрежата.Аз съм от Търново ,но ме е срам от тоя отбор.Със съдийски аванти ще влизаме в А група , а там ще сме тупаните на групата.
Я като си бил на мача ми опиши нарушенията за дузпите

Говорех за мача с Ботев в Търново.С Чавдар не съм го гледал ,за това искам запис на симулациите за дузпите.
Galfonek написа:Чавдар - Етър 2 : 2.Домакините на два пъти повеждат, но съдията на два пъти изравнява резултата.Моля ,който има запис от дузпите да ги качи някъде ,за да се види за какво корумпирано съдийство става въпрос.2 дузпи от 1000 процентови симулации.Не мога да повярвам ,че може да има толкова некадърни съдии.Тоя е взел много пари за това безобразно съдийство!
Съдията е Светослав Тодоров от Шумен.БФС да разгледа записа от мача и да го накаже доживот вън от съдийството.Пълен фарс беше вчерашния мач!

Този съдия не е ли същият, който свири Пирин - Черно море преди няколко седмици ?
Ако е , напълно вярвам на автора на статията ! Такъв гьонсурат-съдия скоро не бях гледал по нашите терени ! Той, както може да подмине очевАдна дузпа, така може и да измисли такава ...

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Знам със сигурност ,че и двете дузпи са симулации ,защото играчите на Етър това им е тактиката, да плонжират в наказателното за дузпи ,понеже се знаят ,че са ялови и от игра не могат да вкарат.На всеки домакински мач поне по 3-4 пъти пробват съдиите с такива симулации .Въпроса е защо тоя съдия им е дал дузпи- дали защото е некадърен или му е платено.Но и в двата случая няма място в съдийството. 

Два поредни домакински мача на Етър завършват 0:0... Доколкото разбрах за мача с Ботев Враца, съдията без никакви угризения е можел да отсъди дузпа за Етър и да изгони играч на гостите. Не го е направил... Срещу Септември, при натиск на Етър в последните минути, малко "съдийска помощ" щеше да им спечели мача. Такава не видях... Всъщност от Етър били поръчали по една дузпа в двата мача (и 4 точки повече), но отговорният чиновник в БФС си записал грешно - две дузпи срещу Чавдар (и една точка). От този ужасяващ пропуск на родната федерация най-радостни останали във Враца...
Галфон ти като не си бил на мача откъде даваш компетентно мнение кое е било симулация и кое не
и като какъв твърдиш че играчите на Етър симулират като на мен лично Росен Ванков призна че дузпата която направи в мача между Етър и Ботев е 100 %-ва .Може би и тогава платихме на съдията ?

Върни се в “Футбол - България”