За и Против това да си футболен фен

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

VETOB
Контакти:

Re: За и Против това да си футболен фен

Мнениеот VETOB » 25 мар 2011 18:19

child in time написа:За или Против?
Хубав въпрос.
ЗА - фен!
ПРОТИВ - да си лумпен!

Обичам играта обичам вълнението до като влезнеш на стадиона , хъса с който гледаш как любимия отбор вкарва гол след гол в противниковата врата !
Сладката тръпка от победата!
Как да не си фен на любимата игра?

НО групи4ка ( далеч съм от мисълта че всички ултраси са такива) лумпени пребиват момче защото бил с шалче , значка ... на друг отбор! Как тогава да си фен да ходиш спокойно на мач когато някой идиот може да те пребие от свободия и глупост?
Как да заведеш детето си на мач на разбития стадион соц ветеран ? И да не те е страх да падне в образувала се дупка на полуразпадащата се трибуна?

Много верен отговор, защото повечето от феновете не ходят по стадионите от тази гледна точка, че ги е страх от психарчетата, дето не отиват да гледат футбол а се чудят каква простотия да направят.

ЗА Футбола и Спорта! ЗА любимата игра! ПРОТИВ всичко останало!
Long live rock ` n` roll!!!!

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 25 мар 2011 18:26

Питаш защо още се ходи на мач, какво да ти кажа,аз съм малко обиден,когато всеки ден се пише как Пирин бил вече изпаднал,били много слаби,когато загубиха от Литекс,заглавието в Гонг беше "Опашкарят Пирин измъчи Литекс" е това,ако не е обида,все пак Пирин играха и аха да бият шампиона,няма пари за издръжка,половината отбор избяга на полусезона и сега се борим със зъби и нокти да останем,а всички говорят за мегаселекцията на Лудогорец (даже не го знаех тоя отбор до миналата година).
Е защо ходя на мач на отбор,който едвам крета и се отписва от всички като аутсайдер? Просто има неща ,за които ти пука,независимо в какво състояние са.Наречи го обич към отбора.Това е изкуство да обичаш нещо без да искаш почти нищо в замяна ;) .Все пак това ми е родния клуб,все едно защо обичаш родния си град?

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 25 мар 2011 18:30

irriducibile1936 написа:
magga написа:Тази тема е продиктувана от това което чета и в други теми. Хората не искат да гледат нито националния отбор,нито клубните.Изобщо футбола ни е нула.Не правя откритие,но искам да питам всички защо още ходят на мачове и гледат бг футбол и това равно ли е на мазохизъм ?

и моля темата да не се трие,защото мисля,че е интересна и актуална в момента :)

Много несериозна тема.. доста хейтърски се отнасяте към "А" група.

не е хейтърска и ни мразя никой :!: просто след като прочетох как на никой не му се ходи на мача с Швейцария и като гледам как стадионите са ни празни реших да питам защо е така и дали си е мазохизъм да гледаш 22ма как се мъчат с топката и още 3ма се мъчат да свирят мача ;)

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 25 мар 2011 18:34

child in time написа:За или Против?
Хубав въпрос.
ЗА - фен!
ПРОТИВ - да си лумпен!

Обичам играта обичам вълнението до като влезнеш на стадиона , хъса с който гледаш как любимия отбор вкарва гол след гол в противниковата врата !
Сладката тръпка от победата!
Как да не си фен на любимата игра?

НО групи4ка ( далеч съм от мисълта че всички ултраси са такива) лумпени пребиват момче защото бил с шалче , значка ... на друг отбор! Как тогава да си фен да ходиш спокойно на мач когато някой идиот може да те пребие от свободия и глупост?
Как да заведеш детето си на мач на разбития стадион соц ветеран ? И да не те е страх да падне в образувала се дупка на полуразпадащата се трибуна?

ЗА Футбола и Спорта! ЗА любимата игра! ПРОТИВ всичко останало!
Long live rock ` n` roll!!!!

това май е най-точния коментар от всички до сега ;) и все пак не ми стана ясно ако толкова много си ги обичаме тези отбори защо играят пред 3000 човека и то в дербитата :( и защо при тая наша " любов" не сме като англичаните където дори в 3та дивизия има повече хора от на Левски-ЦСКА :?:

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 25 мар 2011 19:14

За това, да си футболен фен, какво по-хубаво от това, да пееш песни за любимия отбор, да се радваш на победите му и т.н. Но трябва постоянсттво, не на мач ЛЕВСКИ - Академик, ЛЕВСКИ - Видима да няма никой, защото на половината им е студено, късен час, леля им има рожден ден и всякакви оправдания,а на мачовете в евротурнирите, точно тези хора, тичат първи да си вземат билет, но тогава, часът им е удобен, не е студено и т.н.
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Върни се в “Футбол - България”