Битката за ЕКТ-през този сезон в БГ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

4oKuTo
Контакти:

Re: Битката за ЕКТ-през този сезон в БГ.

Мнениеот 4oKuTo » 21 мар 2011 12:37

Литекс, Левски, ЦСКА и Локо Пд- това са отборите, които реално имат най-голям потенциал и заслужават да ни представляват в Европа. Нещо различно ще е изненада, а Литекс заслужено ще е шампион, защото просто няма големи катаклизми в играта, има 2-3 наистина много класни футболисти, които правят разликата с другите отбори.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 21 мар 2011 12:39

Не всички Левскари реват срещу Литекс-дори Гонзо призна че те са най-добрия отбор в момента.Да има мачове където ги подпряха но това се отнася и за Левски и ЦСКА.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 21 мар 2011 12:40

Двете неща не се отричат - да, литекс са най-добри в моемнта. Но факт е, че им подариха доста точки....иначе класирането щеше да е още по-интересно.

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 21 мар 2011 12:43

И аз с ръка на сърцето си признавам ,че Литекс в момента играят най-добре,но това не означава ,че очевадни положения като удара на Дока и фала срещу Локо София и куп други трябва да бъдат подминавани.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 21 мар 2011 12:48

Хубаво имаше грешки на садиите ,но интересно защо само тези който са в помощ на ЛИТЕКС казвате :!: Я да върнем лентата за удара на Дока, там Бибишков до 25 минута трябваше ли да е изгонен ? Ами дузпа за Литекс имаше ли ? Така а сега да питам за дузпата на Левкси в Варна имаше ли ? А миналото първенство с Минъоро какво направи съдията ? Ето за това говоря гледайте малко реално на нещата всеки съдия бърка , къде неволно къде нарочно но го има в играта , но не се помага само на Литекс това е истината ;)
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 мар 2011 12:52

Правописът ти и позицията са сходни - грешни, супер грешни и смешни.
И на "Левски", и на ЦСКА са помагали, но никога в един и същи сезон.
Като решат, че титлата ще е синя, бутат нас. Като се вземе решение да е в червено (ЦСКА има финансови проблеми и пари за съдии нема) подкрепят червените.
Футбалерите са супер калтави, треньорите - откровено смешни и повече от 2 победи, ако не бяха съдиите, няма кой отбор да постигне подред у нас.
Ти къде си виждал професионални футболисти 4 паса подред да не могат да вържат.
Каква Европа, какви 5 лева?!
Пфу!
Последна промяна от metodito на 21 мар 2011 13:05, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 21 мар 2011 13:00

Върхът(първото място) е ветровит .
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

zizilot

Мнениеот zizilot » 21 мар 2011 13:02

pankin и тоя бикчето спрете да се заяждате и пишете имената на отборите правилно защото мен искаха да ме бан че не пиша името на един отбор правилно след като и неговите привърженици не знаят какво означава името им а Левски се надявам всички знаят какво означава така че ....

bongo
Контакти:

Re: Битката за ЕКТ-през този сезон в БГ

Мнениеот bongo » 21 мар 2011 13:15

много моля модераторът който ми наказа никът да ми пусне ЛС с правилата на форума или по-точно т.9 да видя какво нередно направих :!: big4eto мс предварително

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 21 мар 2011 13:25

big4eto написа:Хубаво имаше грешки на садиите ,но интересно защо само тези който са в помощ на ЛИТЕКС казвате :!: Я да върнем лентата за удара на Дока, там Бибишков до 25 минута трябваше ли да е изгонен ? Ами дузпа за Литекс имаше ли ? Така а сега да питам за дузпата на Левкси в Варна имаше ли ? А миналото първенство с Минъоро какво направи съдията ? Ето за това говоря гледайте малко реално на нещата всеки съдия бърка , къде неволно къде нарочно но го има в играта , но не се помага само на Литекс това е истината ;)

Ти ми каза точно 2 грешки в полза на Левски от 2 години на сам , аз мога повече от 8 да ти кажа за тази година само - така че не прави сравнения моля те

Върни се в “Футбол - България”