blue magic написа:POPCORN написа:Искам да попитам само едно.Ако утре Ивайло Стоянов се справи с мача, Цонко ще се извини ли, защото многократно през седмицата казваше ,че този рефер няма да се справи с мача и ще станат неприятни неща?Практически целият протес е заради тоя рефер...
И практически, ако тоя рефер утре се справи добре протеста му е бил безмислен, защото всичко е заради него!
Мисля че не си схванал смисъла на целия протест. Идеята която е обединила малките клубове е абсолютно неадекватното управление на футболния съюз. Недоволен е не 1 клуб, а поне половината А група (или може би цялата, с изключение на Литекс). Съдийството е под всякаква критика, комисиите на БФС са странна симбиоза от некомпетентност и дебелоочие, ръководството на съюза стои пасивно към проблемите, които съсипват тази игра. Действията на Цонко Цонев са проява на смелост, а тази на останалите малки клубове - проява на съпричастност и готовност за подкрепа. Впрочем, неправилно те биват наричани "малки клубове". От вчера за мен те станаха много по големи от някои други...
Чакай бе...я кажи какъв е протеста и кой протестира?Аз не мога да разбера кои са в протеста и кой не?Калиакра протестира днеска , ама утре ще са тихи като на погребение.После другите отбори къде са?Те защо не прекратиха мачовете си , ами излизат с 10 мин закаснение?Товал и е простеста?Ебати смешния протест!Те само на думи го подкрепят, ама не и на действия!Защото Сливен, Академик, Видима, си излезнаха на време за мачовете!Само Пирин излезна с 10 мин закаснение и това го има по правилник, ако закаснеят служебна загуба...И протеста е само вчера...Ще продължи ли другата седмица?Ще има ли отбор който , няма да излезне срещу някой друг?Аз не вярвам..тогава за какви протести говориме?Простес , ощипала ги БФС муха.Пак казах и в тая тема ,ако другата седмица не излезне някой , срещу ЦСКА, срещу Литекс ще се извиня, но ако си излезнат всички и си джиткат като пичове да ти серем на протеста!