Незабавно затваряне на стадион "Тича"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

bojiTHEmaster
Контакти:

Re: Незабавно затваряне на стадион "Тича"

Мнениеот bojiTHEmaster » 21 мар 2011 03:32

Е тва е логиката на чор***ите - паднат ли от някой - затваряне на стадиона. В "А" група има поне 3 стадиона, които са в много по-окаяно състояние от "Тича", но не виждам да искате и тяхното затваряне. Жалка работа.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 21 мар 2011 05:21

Терен, на който се играе мач от Лига Европа и то във всички мачове на Рубин е такъв, също и на Зенит е подобен в евротурнирите през зимата...

Изображение

Изображение

да затворят всички стадиони в Русия! :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Reckless

Мнениеот Reckless » 21 мар 2011 08:40

Може ли да се тича на "Тича" :lol: Сега сериозно. Който иска да затваря стадиони, да отива и да затваря, кой му пречи.
То ако ставаше с писане по форуми, Анджелина Джоли всеки ден щеше да ми готви в нас пиле с картофи !

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 21 мар 2011 09:11

обръщам се към всички които пускат теми и пишат в други такива относно терена на стадион Тича,колко пъти трябва да ви се казва че стадион Тича все още не е собственост на отбора(нито на концесия,нито под каквато и да е друга форма)-никой луд няма да налива пари в нещо което не е негово,подчертавам"стадион Тича все още не е собственост на отбора "-НАБИЙТТЕ СИ ГО В ПРАЗНИТЕ КРАТУНИТЕ,написах го ясно и точно,дали ще го разберете си е ваш проблем,айде със здраве и по малко нерви
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 21 мар 2011 09:22

Едно нещо не разбирам. Каква е тази криво разбрана фенщина. Теренът на "Тича" е отвратителен, това не е стадион за футбол. Мен ме е срам, че отборът ми имащ претенция да играе в Европа, си позволява такава нива. Вместо феновете на Черно море да съскат със зъби на феновете на другите отбори, които се оплакват, би трябвало да съскаме на събствениците.

"Тича" е отвратително място за футбол!

И това че някъде имало и по-лоши стадиони, мен като фен не ме топли. Нас цялата ни държава е такава. Хората пикаят през терасите си и се оправдават със съседите си, и те така правели. Селяни! :mrgreen:

Galfonek
Контакти:

Мнениеот Galfonek » 21 мар 2011 10:28

Те тия какъвто и терен да имат , винаги си играят анти футбол.Грозен и отблъскващ, като самите тях.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 21 мар 2011 11:51

Тука има луди хора! Да сравняват терените в България с тези в Русия :lol:
Отворените нека да ми обеснят как се отглежда трева за футбол на невероятни температурни амплитуди? Да не говорим, че зимата в Русия е много, много дълга и почвата е замръзнала през цялото време!
Варна да не се пада някъде из Сибир случайно?
Пък и като гледам снимките, верно няма много трева, ама пък и дупки няма! На Тича само дето не си пасете варненските крави!
Не се излагайте!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 21 мар 2011 11:53

Тоя терен открай време е такъв даже и в хубаво време е неравен, Черно море са привикнали към него и неслучайно нямаха загуба там колко 5 години :?: погледнете статистиката им колко точки имат на Тича и колко навън?
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 21 мар 2011 12:04

lisynger написа:Тоя терен открай време е такъв даже и в хубаво време е неравен, Черно море са привикнали към него и неслучайно нямаха загуба там колко 5 години :?: погледнете статистиката им колко точки имат на Тича и колко навън?

Разбира се, Тича от доста време си е кочина! Златната кокошка на варненският гранд-Черно Море! С една групировка зад тях, няма и как да е иначе, няма как да им забранят да се играе в кочината.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 21 мар 2011 14:17

thebully написа:обръщам се към всички които пускат теми и пишат в други такива относно терена на стадион Тича,колко пъти трябва да ви се казва че стадион Тича все още не е собственост на отбора(нито на концесия,нито под каквато и да е друга форма)-никой луд няма да налива пари в нещо което не е негово,подчертавам"стадион Тича все още не е собственост на отбора "-НАБИЙТТЕ СИ ГО В ПРАЗНИТЕ КРАТУНИТЕ,написах го ясно и точно,дали ще го разберете си е ваш проблем,айде със здраве и по малко нерви

Стадион "Българска армия" чия собственост е според теб? Да не би да е на ЦСКА? Но за разлика от Тича на Армията терена винаги е бил равен колкото и лошо да е било състоянието на тревата. И не ми давай пример с Русия и снимките. Дори и на тези снимки си личи че терена е равен, което няма как да се каже същото за този на ТИЧА.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”