Незабавно затваряне на стадион "Тича"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Незабавно затваряне на стадион "Тича"
Е тва е логиката на чор***ите - паднат ли от някой - затваряне на стадиона. В "А" група има поне 3 стадиона, които са в много по-окаяно състояние от "Тича", но не виждам да искате и тяхното затваряне. Жалка работа.
Терен, на който се играе мач от Лига Европа и то във всички мачове на Рубин е такъв, също и на Зенит е подобен в евротурнирите през зимата...

да затворят всички стадиони в Русия!

да затворят всички стадиони в Русия!

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Може ли да се тича на "Тича"
Сега сериозно. Който иска да затваря стадиони, да отива и да затваря, кой му пречи.
То ако ставаше с писане по форуми, Анджелина Джоли всеки ден щеше да ми готви в нас пиле с картофи !

То ако ставаше с писане по форуми, Анджелина Джоли всеки ден щеше да ми готви в нас пиле с картофи !
обръщам се към всички които пускат теми и пишат в други такива относно терена на стадион Тича,колко пъти трябва да ви се казва че стадион Тича все още не е собственост на отбора(нито на концесия,нито под каквато и да е друга форма)-никой луд няма да налива пари в нещо което не е негово,подчертавам"стадион Тича все още не е собственост на отбора "-НАБИЙТТЕ СИ ГО В ПРАЗНИТЕ КРАТУНИТЕ,написах го ясно и точно,дали ще го разберете си е ваш проблем,айде със здраве и по малко нерви
HASTA DE LA VICTORIA
Едно нещо не разбирам. Каква е тази криво разбрана фенщина. Теренът на "Тича" е отвратителен, това не е стадион за футбол. Мен ме е срам, че отборът ми имащ претенция да играе в Европа, си позволява такава нива. Вместо феновете на Черно море да съскат със зъби на феновете на другите отбори, които се оплакват, би трябвало да съскаме на събствениците.
"Тича" е отвратително място за футбол!
И това че някъде имало и по-лоши стадиони, мен като фен не ме топли. Нас цялата ни държава е такава. Хората пикаят през терасите си и се оправдават със съседите си, и те така правели. Селяни!
"Тича" е отвратително място за футбол!
И това че някъде имало и по-лоши стадиони, мен като фен не ме топли. Нас цялата ни държава е такава. Хората пикаят през терасите си и се оправдават със съседите си, и те така правели. Селяни!

Те тия какъвто и терен да имат , винаги си играят анти футбол.Грозен и отблъскващ, като самите тях.
Тука има луди хора! Да сравняват терените в България с тези в Русия 
Отворените нека да ми обеснят как се отглежда трева за футбол на невероятни температурни амплитуди? Да не говорим, че зимата в Русия е много, много дълга и почвата е замръзнала през цялото време!
Варна да не се пада някъде из Сибир случайно?
Пък и като гледам снимките, верно няма много трева, ама пък и дупки няма! На Тича само дето не си пасете варненските крави!
Не се излагайте!

Отворените нека да ми обеснят как се отглежда трева за футбол на невероятни температурни амплитуди? Да не говорим, че зимата в Русия е много, много дълга и почвата е замръзнала през цялото време!
Варна да не се пада някъде из Сибир случайно?
Пък и като гледам снимките, верно няма много трева, ама пък и дупки няма! На Тича само дето не си пасете варненските крави!
Не се излагайте!
YA GUNNERS YA
Тоя терен открай време е такъв даже и в хубаво време е неравен, Черно море са привикнали към него и неслучайно нямаха загуба там колко 5 години
погледнете статистиката им колко точки имат на Тича и колко навън?

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
lisynger написа:Тоя терен открай време е такъв даже и в хубаво време е неравен, Черно море са привикнали към него и неслучайно нямаха загуба там колко 5 годинипогледнете статистиката им колко точки имат на Тича и колко навън?
Разбира се, Тича от доста време си е кочина! Златната кокошка на варненският гранд-Черно Море! С една групировка зад тях, няма и как да е иначе, няма как да им забранят да се играе в кочината.
YA GUNNERS YA
thebully написа:обръщам се към всички които пускат теми и пишат в други такива относно терена на стадион Тича,колко пъти трябва да ви се казва че стадион Тича все още не е собственост на отбора(нито на концесия,нито под каквато и да е друга форма)-никой луд няма да налива пари в нещо което не е негово,подчертавам"стадион Тича все още не е собственост на отбора "-НАБИЙТТЕ СИ ГО В ПРАЗНИТЕ КРАТУНИТЕ,написах го ясно и точно,дали ще го разберете си е ваш проблем,айде със здраве и по малко нерви
Стадион "Българска армия" чия собственост е според теб? Да не би да е на ЦСКА? Но за разлика от Тича на Армията терена винаги е бил равен колкото и лошо да е било състоянието на тревата. И не ми давай пример с Русия и снимките. Дори и на тези снимки си личи че терена е равен, което няма как да се каже същото за този на ТИЧА.
[center]
[/center]

Върни се в “Футбол - България”