Незабавно затваряне на стадион "Тича"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soko82
Контакти:

Re: Незабавно затваряне на стадион "Тича"

Мнениеот soko82 » 20 мар 2011 22:17

I love Black Sea написа:
Blacksea13 написа:
nikola79 написа:http://video.gong.bg/?vid=N633N9N947S3 :mrgreen: БЕЗ КОМЕНТАР

Покажи клип или снимки ,на които се вижда как поливат терена,а не да пускате партенки:Един казал на друг дето го снесъл на един мой 3-ти братовчед,че той ми каза...

не че съм нагъл ама искам и снимка как мутри заплашват Иванович ...

Кажи тогава на ерджан да пише самопризнания.
Синьо-бяло бият нашите сърца,само СПАРТАК ВАРНА оттук до края на света ооооооооооо СПАРТАК ВАРНА един единствееен е на светаааа!!!

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 20 мар 2011 22:21

еи ся веднага твоита дума е заповед за мен още нещо да напрая ... : :) просто в момента се заяждате без никво основание ... ако някои има право да спори с нас това са ЦСКА-рите ... играхме срещу тях не срещу вас ... ако искате идваите в А група да имаме 6 сигурни точки ;) а точно заради такива кат Никола79 и тебе Соко има такава вражда между феновете ... ;)

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 20 мар 2011 22:24

и последен коментар за сега от мен ние сме по добри от вас и като отбор и като публика .. и като култура ... Докато вие викахте всички Византиици при Павлов .... ние бяхме тихи когато почина вашия трениор .. замисли се малко колко се .... да не казвам какви ... ае лека и дано поне малко си отвориш очите

Потребителски аватар
soko82
Контакти:

Мнениеот soko82 » 20 мар 2011 22:27

I love Black Sea написа:еи ся веднага твоита дума е заповед за мен още нещо да напрая ... : :) просто в момента се заяждате без никво основание ... ако някои има право да спори с нас това са ЦСКА-рите ... играхме срещу тях не срещу вас ... ако искате идваите в А група да имаме 6 сигурни точки ;) а точно заради такива кат Никола79 и тебе Соко има такава вражда между феновете ... ;)

Глупости,враждата е заради това че според вас сте нещо повече от нас което е смешно.Не го споменавам във футболно отношение,там нещата се обърнаха преди 7-8 години.
Синьо-бяло бият нашите сърца,само СПАРТАК ВАРНА оттук до края на света ооооооооооо СПАРТАК ВАРНА един единствееен е на светаааа!!!

Потребителски аватар
soko82
Контакти:

Мнениеот soko82 » 20 мар 2011 22:33

I love Black Sea написа:и последен коментар за сега от мен ние сме по добри от вас и като отбор и като публика .. и като култура ... Докато вие викахте всички Византиици при Павлов .... ние бяхме тихи когато почина вашия трениор .. замисли се малко колко се .... да не казвам какви ... ае лека и дано поне малко си отвориш очите

Като отбор и публика сте по-добре последните години защото има лев при вас-съответно и успехи.Не мисля че всички са скандирали това за павлов,ограничи мнението си до агитката а там е нормално да се скандира.Да те питам,радваш ли се че през СПАРТАК минаха и минават изроди като ишков,славков,кюфтето,янко ага и т.н.,дълги години да ни пият кръвчицата и да не можем едно дерби като хората да изиграем щото два пъти в година продават по 10-15 футболиста?

Потребителски аватар
ChernoMore
Контакти:

Мнениеот ChernoMore » 20 мар 2011 22:46

soko82 написа:
I love Black Sea написа:и последен коментар за сега от мен ние сме по добри от вас и като отбор и като публика .. и като култура ... Докато вие викахте всички Византиици при Павлов .... ние бяхме тихи когато почина вашия трениор .. замисли се малко колко се .... да не казвам какви ... ае лека и дано поне малко си отвориш очите

Като отбор и публика сте по-добре последните години защото има лев при вас-съответно и успехи.Не мисля че всички са скандирали това за павлов,ограничи мнението си до агитката а там е нормално да се скандира.Да те питам,радваш ли се че през СПАРТАК минаха и минават изроди като ишков,славков,кюфтето,янко ага и т.н.,дълги години да ни пият кръвчицата и да не можем едно дерби като хората да изиграем щото два пъти в година продават по 10-15 футболиста?

Ще опитам аз да ти отговоря, първо въобще не ми приятно че във Варна има само един професионален футболен отбор, второ съжелявам Ви но какво да се прави и трето аз никога не съм мразил феновете на спартак, но когато те ме подтикват да го правя, просто нямам избор. Успех и бързо завръщане!

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 20 мар 2011 22:48

соко, все едно да питаш дали се радваме, че през бг футбола минаха кеби, ганди, камилата, коце маца, селския, сашо-апашо, чорни и т.н.

това е положението .... това са хората :(

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 20 мар 2011 23:12

soko82 написа:

Соко,да вземем да извадим от контекста последните 7-8 години и да видим какво ще се получи като резултат.Но ти си знаеш и без да ти казвам.Пак сте след нас по всички показатели.А когато Ишков беше при вас,вие натрупахте малко и публика и някоя друга победа в повече.Ако извадим от контекста и времето ви при Ишков,статистиката става повече от черна при вас.А специално ти съм сигурен че си викал да ходим при Павлов,защото за разлика от другите моряци,аз съм ти чел постовете и знам що за щуротии пишеше.Искам да ти кажа че се радвам дето ви няма в А група,защото вие бяхте отбора символ на корупция и се издържахте основно по този начин/купуване и продаване на мачове/.А сега понеже се правиш на пич да вземеш да ми кажеш ти от кой отбор си.Ти и Никола.Двамата УЖ ГОЛЕМИ спартаклии,дето се парвите че сте много в час с това което става на Тича,а не знаете какво става с това което някога беше ваш отбор.А сега го няма.Затриха го ио повече никога няма да го има.Сега има един новосъздаден ведомствен отбор на Инжстрой със пришитото име Спартак.Но отбор на възраст 1 година.Ти и Никола за тях ли сте?Или вече станахте моряци като Красьо съдията и Гошо Каменаров дето го карах на Тича да вика само Черно море?Айде със здраве и си намерете по читав отбор от този на Агата за подкрепа.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 20 мар 2011 23:20

Според "моряците" теренът е екстра, не пречил. ОК щом си вярвате... Но нормалните хора, които не са "Алкохолици" виждат, че на този терен футбол не се играе...
Ок гостите се приспособяват по-трудно, ама май вие после на нормалните терени се приспособявате след четвъртия гол...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 20 мар 2011 23:21

Сега искате незабавно затваряне на ст.Тича.А, след като ЦСКА паднат и за Купата от Ч.море на ст.В.Левски--очаквам да затворите незабавно и ст.В.Левски. 8-)
ЦСКА може само да се радват,че заради лошия терен отнесоха само 1 гол,иначе мача отиваше на 3-ка ;)
Последна промяна от Sole на 20 мар 2011 23:27, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”