Незабавно затваряне на стадион "Тича"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ShooterMan
Контакти:

Re: Незабавно затваряне на стадион "Тича"

Мнениеот ShooterMan » 20 мар 2011 21:20

ВЕДНАГА СИ ПУСНЕТЕ РИНГ И ГЛЕДАЙТЕ РУБИН-ТЕРЕК И СТАДИОНА НА ИГРАЕЩИЯ В ШЛ РУБИН КАЗАН :!: :!: :!:

Пред терена в Казан нашия е като Ноу Камп!!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 20 мар 2011 21:21

И що ? Щото ЦСКА загубили или за какво? Колко удара имаха ЦСКА в очетанията на вратата? Ч.Море имаха 1 и то точен.ЦСКА нямаха до смяната на Гъргоров, който уцели рамката на вратата, но Пиргов спаси рутинно.Не съм привърженик на Ч.Море и на футбола който показаха, но футболистите играха при равни условия и останалото са оправдания , за слабо и не добре свършена работа.Съдията се справи перфектно с мача и не повлия на резултата и хода на срещата.Според мен, много правилно позволи по-твърда игра, защото на този терен, повечето единоборства си бяха за повече от жълт картон. :shock:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 20 мар 2011 21:26

ShooterMan написа:ВЕДНАГА СИ ПУСНЕТЕ РИНГ И ГЛЕДАЙТЕ РУБИН-ТЕРЕК И СТАДИОНА НА ИГРАЕЩИЯ В ШЛ РУБИН КАЗАН :!: :!: :!:

Пред терена в Казан нашия е като Ноу Камп!!!
аве терена равен като тепсия а вашия има дупки като пещерите в родопите
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 20 мар 2011 21:29

amoros написа:На този стадион и както бяха наредени моряците и Барса нямаше да им вкара!Дори и юношеските формации на Черно море играят здраво,Спартак винаги са бил по техничния отбор.

Спартак винаги са бил по техничния отбор
хахахаха да е забавен си ... а ок на вас ви пречи нашия стадион на нас ни пречи че имате да давате пари на цял свят но сте в А група ... маи БФС-то не е синио ми червеноо ... + това неможе терена да ви е виновен че не направихте нищо смислено ае стига със смешната злоба или ако не заврете си я някаде ;) лека и честита загуба догодина пак тогава може и небето да не ви хареса хахахаха :)

Потребителски аватар
soko82
Контакти:

Мнениеот soko82 » 20 мар 2011 21:32

Нормално е византийци да използват византийски прийоми като поливане на терена например.Ние тук във Варна си ги знаем и затова ги мразим разбира се.Чорбата пък като не им понася терена да си бяха стояли в половината и щяха да си тръгнат с точка.САМО СПАРТАК!
Синьо-бяло бият нашите сърца,само СПАРТАК ВАРНА оттук до края на света ооооооооооо СПАРТАК ВАРНА един единствееен е на светаааа!!!

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 20 мар 2011 21:36

nikola79 написа:http://video.gong.bg/?vid=N633N9N947S3 :mrgreen: БЕЗ КОМЕНТАР

Покажи клип или снимки ,на които се вижда как поливат терена,а не да пускате партенки:Един казал на друг дето го снесъл на един мой 3-ти братовчед,че той ми каза...

Потребителски аватар
soko82
Контакти:

Мнениеот soko82 » 20 мар 2011 22:13

Темата нали беше за терена а той е отвратителен пък вие си вярвайте че е ок.САМО СПАРТАК!
Синьо-бяло бият нашите сърца,само СПАРТАК ВАРНА оттук до края на света ооооооооооо СПАРТАК ВАРНА един единствееен е на светаааа!!!

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 20 мар 2011 22:14

Blacksea13 написа:
nikola79 написа:http://video.gong.bg/?vid=N633N9N947S3 :mrgreen: БЕЗ КОМЕНТАР

Покажи клип или снимки ,на които се вижда как поливат терена,а не да пускате партенки:Един казал на друг дето го снесъл на един мой 3-ти братовчед,че той ми каза...

не че съм нагъл ама искам и снимка как мутри заплашват Иванович ...

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 20 мар 2011 22:16

soko82 написа:Темата нали беше за терена а той е отвратителен пък вие си вярвайте че е ок.САМО СПАРТАК!

хахахахах виж ся никои не е казал че е ОК и на мен не ми харесва но и ние играем на него нали .. ? на нас не ни ли пречи и ае да не ми казвате че нямаме техничари ... ето няколко .. Ратников,Д.Георгиев,Дончо,Румен Николов дори Жори Илиев ... че така де на нас дали ни е добре на тоя терен ама не пищим кат путки ... а играем

Върни се в “Футбол - България”