Незабавно затваряне на стадион "Тича"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: Незабавно затваряне на стадион "Тича"

Мнениеот more » 20 мар 2011 21:04

nikola79 написа:сега ще отговоря на въпросите на много хора! имам познат ,който работи в ЧМ и ми каза ,че нарочно наводняват терена преди мач,защото моряците не били технични ,а пък гостите трудно свиквали,затова е такава нива.много моряци сега ще ме нападнат,но това е истината,а истината боли.

На Тополи терена е перфектен и не се полива. :mrgreen:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 20 мар 2011 21:06

ChernoMore написа:Понеже не съм сложил фенските очила и не защитавам отбора си с всички сили, колкото и безумно да е, ще се съглася че терена е кофти, но това не е оправдание че ЦСКА или който и да било друг отбор паднал на "ТИЧА", надявам се че другия сезон тревата ще е с пъти по-добра.
ми днес при три ситоци неравния терен помогна на Морето 1 удара на маркиниос топката отскочи от равния като килим терен втория случеи при паса на галчев към делев и8злизаше сам срещо вратаря и третия при гола на морето топката отскочи преди карджов да я хване ШАНС който беше в полза на домакина И ПРОБЛЕМА НЕ ЧЕ НЯМА ТРЕВА А ЧЕ НЕРАВЕН КАТО РАЗОРАНА НИВА
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 20 мар 2011 21:07

more написа:
nikola79 написа:сега ще отговоря на въпросите на много хора! имам познат ,който работи в ЧМ и ми каза ,че нарочно наводняват терена преди мач,защото моряците не били технични ,а пък гостите трудно свиквали,затова е такава нива.много моряци сега ще ме нападнат,но това е истината,а истината боли.

поне доказа че истината боли :)
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 20 мар 2011 21:10

MAREK_DUPNICA написа:На този стадион не може да се играе футбол , ето за това им е крепоста . Вие какво мислите

Ела и го затвори 8-)
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 20 мар 2011 21:10

:)
Това нещо мога да го повярвам,но си признай,че ти го е казал миналата година!

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 20 мар 2011 21:11

Nikola79,Ти жив ли си??? Откъде изпълзя??И фен на кой точно отбор си????
Последна промяна от Blacksea13 на 20 мар 2011 21:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 20 мар 2011 21:11

ralimavridov написа:

:)
Това нещо мога да го повярвам,но си признай,че ти го е казал миналата година!

не миналата,а пред 20 дена :)
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 20 мар 2011 21:12

nikola79 написа:
more написа:

поне доказа че истината боли :)

Пука ми каква е истината за теб.Много измислени неща мога да си измисля в един форум и да ги напиша и на които му е удобно ще ми повярва. ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 20 мар 2011 21:13

Blacksea13 написа:Nikola79,Ти жив ли си??? Откъде изпълзя??И фен на кой точно отбор си????

мен ли питаш?няма ти казвам откъде изпълзях. и съм фен на еди кой си-то си пише!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 мар 2011 21:17

Ужасно слаб мач за ЦСКА и напълно заслужена загуба , не виждам какво има да се коментира терена , стадиона и облачното време . Черно море победи , поздравления за тях .

Върни се в “Футбол - България”