gilento93 написа:South_Tribune написа:Винаги ми е ставало смешно, когато чуя песните на "Нафтата"
Я побликувай някоя та да се посмеем и другите,които нито ги знаем нито сме ги чували.
Имаше друга навремето-Няма нафта няма газ Порточанов ********.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
gilento93 написа:South_Tribune написа:Винаги ми е ставало смешно, когато чуя песните на "Нафтата"
Я побликувай някоя та да се посмеем и другите,които нито ги знаем нито сме ги чували.
salama написа:gilento93 написа:South_Tribune написа:Винаги ми е ставало смешно, когато чуя песните на "Нафтата"
Имаше друга навремето-Няма нафта няма газ Порточанов ********.
Един град-един отбор написа:Хаха, наистина този асАновградчанин полудя нещокакво нахлуване е сънувал не знам, но целия мач седяха и гледаха като Гуардиола след 2рия гол за Арсенал на Емирейтс
Към феновете на Асеновец ---> Не се опитвайте да се изкарвате по-големи от това, което сте! Не можете да стъпите на малкия пръст нито на Ботев Пловдив, нито на Нафтата!
Един град-един отбор написа: но целия мач седяха и гледаха като Гуардиола след 2рия гол за Арсенал на Емирейтс![]()
Corwin написа:Един град-един отбор написа:Хаха, наистина този асАновградчанин полудя нещокакво нахлуване е сънувал не знам, но целия мач седяха и гледаха като Гуардиола след 2рия гол за Арсенал на Емирейтс
Към феновете на Асеновец ---> Не се опитвайте да се изкарвате по-големи от това, което сте! Не можете да стъпите на малкия пръст нито на Ботев Пловдив, нито на Нафтата!
Пич...не ти отива на отбора
Ти да си бил на мача? Не си. Значи не се вкарвай във филма и ти
Един град-един отбор написа:Хаха, наистина този асАновградчанин полудя нещокакво нахлуване е сънувал не знам, но целия мач седяха и гледаха като Гуардиола след 2рия гол за Арсенал на Емирейтс
luddeN написа:Един град-един отбор написа:Хаха, наистина този асАновградчанин полудя нещокакво нахлуване е сънувал не знам, но целия мач седяха и гледаха като Гуардиола след 2рия гол за Арсенал на Емирейтс
Фенове на аматьорски отбори да не дават мнение за клубове, които са професионални.
luddeN написа:Един град-един отбор написа:Хаха, наистина този асАновградчанин полудя нещокакво нахлуване е сънувал не знам, но целия мач седяха и гледаха като Гуардиола след 2рия гол за Арсенал на Емирейтс
Фенове на аматьорски отбори да не дават мнение за клубове, които са професионални.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта