Бой на стадион „Шипка” в Асеновград

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

salama
Контакти:

Re: Бой на „Шипка”

Мнениеот salama » 14 мар 2011 18:29

gilento93 написа:
South_Tribune написа:Винаги ми е ставало смешно, когато чуя песните на "Нафтата" :)

Я побликувай някоя та да се посмеем и другите,които нито ги знаем нито сме ги чували.

Имаше друга навремето-Няма нафта няма газ Порточанов ********. :)

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Бой на „Шипка”

Мнениеот gilento93 » 14 мар 2011 18:46

salama написа:
gilento93 написа:
South_Tribune написа:Винаги ми е ставало смешно, когато чуя песните на "Нафтата" :)

Я побликувай някоя та да се посмеем и другите,които нито ги знаем нито сме ги чували.

Имаше друга навремето-Няма нафта няма газ Порточанов ********. :)

А и това е жестоко.Напълни ми се душата. :mrgreen:

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Re: Бой на стадион „Шипка” в Асеновград

Мнениеот Един град-един отбор » 14 мар 2011 19:48

Хаха, наистина този асАновградчанин полудя нещо :lol: какво нахлуване е сънувал не знам, но целия мач седяха и гледаха като Гуардиола след 2рия гол за Арсенал на Емирейтс :lol: Към феновете на Асеновец ---> Не се опитвайте да се изкарвате по-големи от това, което сте! Не можете да стъпите на малкия пръст нито на Ботев Пловдив, нито на Нафтата!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 14 мар 2011 19:50

Един град-един отбор написа:Хаха, наистина този асАновградчанин полудя нещо :lol: какво нахлуване е сънувал не знам, но целия мач седяха и гледаха като Гуардиола след 2рия гол за Арсенал на Емирейтс :lol: Към феновете на Асеновец ---> Не се опитвайте да се изкарвате по-големи от това, което сте! Не можете да стъпите на малкия пръст нито на Ботев Пловдив, нито на Нафтата!

Пич...не ти отива на отбора :)
Ти да си бил на мача? Не си. Значи не се вкарвай във филма и ти :)

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 14 мар 2011 19:56

Един град-един отбор написа: но целия мач седяха и гледаха като Гуардиола след 2рия гол за Арсенал на Емирейтс :lol:

Това беше добро продължавайте с метафорите.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 14 мар 2011 20:14

Corwin написа:
Един град-един отбор написа:Хаха, наистина този асАновградчанин полудя нещо :lol: какво нахлуване е сънувал не знам, но целия мач седяха и гледаха като Гуардиола след 2рия гол за Арсенал на Емирейтс :lol: Към феновете на Асеновец ---> Не се опитвайте да се изкарвате по-големи от това, което сте! Не можете да стъпите на малкия пръст нито на Ботев Пловдив, нито на Нафтата!

Пич...не ти отива на отбора :)
Ти да си бил на мача? Не си. Значи не се вкарвай във филма и ти :)

Същото важи и за вас ;)
От мен браво за ентусиазма, но когато повечето от вас са фенове и на Левски, няма как да искате, да се получи нещо добро и искренно!
Просто не ви минава, когато 90% нямат тръпка към отбора на Асеновец ;)

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 14 мар 2011 20:14

Някакво момченце от Асеновград прочело статия във вестника и взело, че само си повярвало! :) 30 човека агитка имат феновете на отбора на Асеновец, в който има само двама футболисти с български имена. Разбира се, тази агитка се събира само в домакинските мачове, при гостуване никакви ги няма. Чакат да прочетат във вестника на другия ден с колко са паднали.

Само като факт - лудите ултраси на Асеновец бяха охранявани от 2-ма сотаджии, а гостите от Нефтохимик ги пазеха солидна група от БМБ - Пловдив, извикани по спешност от местните полицаи. Хайде да не пиша повече, че всичко това работи само за каузата на автора на темата - да се напише нещо за отбора му, който не е интересен на никого.

Иначе, браво, че се събраха повечко хора, за тях това си е събитие, но да се опитват да си ги мерят с далеч по-големите е смешно. Единствения бой на вчерашния мач е няколко шамара, които изядоха привържениците на домакините от гостуващи фенове преди мача. Да счупи стъклата на автобус, скрит зад някое дърво го може и шестгодишно циганче, но това няма нищо общо с мъжеството, биткаджийството, доказването и т.н., както се мъчат да се изкарат някои недорасли момченца.

Колкото до оня със смешните песнички, друго си е да приватизираш името на Апостола и да пееш, че там където минеш нищо не расте (дали защото всичко сте изпасли).

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 14 мар 2011 20:34

Фенове на аматьорски отбори да не дават мнение за клубове, които са професионални.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Jeff Ament 1912
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament 1912 » 14 мар 2011 21:04

luddeN написа:

Фенове на аматьорски отбори да не дават мнение за клубове, които са професионални.

Всеки има право на мнение, фенове на клубове които имат временно аматьорски статут,също. ;)
Ботев Пловдив-99 Години Символ на Пловдив и Гордост на Тракия!
Изображение

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 14 мар 2011 23:10

luddeN написа:

ми лек смешен си : ) На половината от агитка ви половите органи са им одрязани ... НЕ говори повече

Върни се в “Футбол - България”