От кои отбори няма нужда "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

forever_blue
Контакти:

Re: От кои отбори няма нужда "А" група

Мнениеот forever_blue » 20 апр 2009 18:24

Нека не се обиждат хората от различните части на България, но според мен елитната ни футболна група трябва да се състои от максимум 8 отбора, като последният да изпада директно, а предпоследният да играе бараж с втория от Б група. В А група трябва да останат само онези отбори, които са стабилни финансово (разчитат на собствено финансиране, не на постъпления от уговорени мачове и "Еврофутбол"), имат прилична база и са готови да инвестират в нея, имат солидна ДЮШ и организация (като управление). Клубове, които трябва да са в елитната група:

Левски
ЦСКА
Славия (силна, а не "еврофутболната" дружинка на Венци Стефанов)
Локо Сф
Литекс
Сливен
Черноморец
Черно море

Останалите са ненужно попълнение с оправданието, че "традиционни футболни центрове не са представени в А група" (с такова оправдание върнаха формата с 16 отбора на "майсторската" група). Ами "традиционните футболни центрове" първо да си оправят организацията, финансите, базите, да се стегнат да работят и тогава да очакват представителство в елитната група.

Споменатите клубове по-горе отговарят на въпроса кои не трябва да са в А група (за момента) - Ботев Пд, Пирин, Локо Мз, Миньор Пк, Спартак Вн, Беласица, Вихрен, Локо Пд. А група с 16 отбора принципно е ненужно разточение на средства.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 20 апр 2009 18:32

sparta4ko1 написа:Здравейте.Направих си регистрация тук, само заради една причина,не мога да слушам лъжите на гарфилд8.Абе момче,фен си от 79, честно ми кажи 90-те не бяхте ли по 100 човека на мач, и дербито на кръга ви беше срещу Велбъжд когато събирахте 200.Първото варненско дерби като влязахте в А група, ние домакинствахме на Тича, което е супер жалко за вас, целият ви сектор кадето е сега агитката беше с фенове на спартак плюс и клетката.Вмомента средната ви възраст на агитката е най-много 16 години замисли се защо.БЛАГОДАРЯ.

Е радвам се че привлякох,един фен на форума.Спартачко,не си ме разбрал добре.Не споря колко души са ходили на мач на ЧМ в Б група,не съм ги броил един по един.Този мач,който казваш със Спартак,беше така,но не ми е мисълта за него.А относно агитката която сяда срещу козирката и вика организирано за отбора,може да е на средна възраст 16 години,но не съм се замислял защо,наистина.Бих ти бил благодарен,ако ми подхвърлиш,някаква идея.
Само Черно море.

SemperFidelis
Контакти:

Мнениеот SemperFidelis » 20 апр 2009 19:00

Искам само да кажа за феновете във Варна - бояджийство във Варна няма ! Феновете на Спартак не са си сменили отбора ! Просто се събра много на някои в последните години и спряха да посещават мачовете. А на Тича просто се появи ново поколение фенове.
И аз не съм на възраст, ходя на стадиони от 7 години, но когато почнах да се занимавам с активна подкрепа от ЧМ имаше само групировката Чайка хуулс. Новите се появиха от 2007 нататък

Ае със здраве, тая тема по принцип не е много коректна, просто всичките босове на футболни клубове в А група имат нечисти работи и няма клуб който да е отвсякъде чист и изряден :)

drizhelev
Контакти:

Мнениеот drizhelev » 20 апр 2009 19:15

to6kata1912 написа:Беласица, Спартак вН и гара Мездра да се махат от а група. А това да ми говорите, че А група няма нужда от Ботев и Локо Пд просто е смешно. За Славия съм на кантар, но според мене те заслужават да са в елита най-малкото заради историята си

Какво означава заради историята им. Ювентус имат къде по- богата история и като създаване и като успехи, ама ги натириха от серия А без сантименти заради корупция. То ако съдиме кой да остане или не в А група по факторра Уговорени мачове, то Професионалната ни футболна група трябва да остане без отбори.

Потребителски аватар
green man
Контакти:

Мнениеот green man » 20 апр 2009 19:27

Левски
ЦСКА
Славия
Локо Сф
Литекс
Сливен
Черноморец
Черно море

Последните 4 отбора за какво си ги сложил за цвят ли?
Кой от тях има Школа традиции и прочие, че нещо не мога да се сетя.
НЯМА МОЕ , НЯМА ТВОЕ , СВЕТЪТ Е БЕРОЕ !

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 20 апр 2009 19:44

forever_blue написа:Нека не се обиждат хората от различните части на България, но според мен елитната ни футболна група трябва да се състои от максимум 8 отбора, като последният да изпада директно, а предпоследният да играе бараж с втория от Б група. В А група трябва да останат само онези отбори, които са стабилни финансово (разчитат на собствено финансиране, не на постъпления от уговорени мачове и "Еврофутбол"), имат прилична база и са готови да инвестират в нея, имат солидна ДЮШ и организация (като управление). Клубове, които трябва да са в елитната група:

Левски
ЦСКА
Славия (силна, а не "еврофутболната" дружинка на Венци Стефанов)
Локо Сф
Литекс
Сливен
Черноморец
Черно море

Останалите са ненужно попълнение с оправданието, че "традиционни футболни центрове не са представени в А група" (с такова оправдание върнаха формата с 16 отбора на "майсторската" група). Ами "традиционните футболни центрове" първо да си оправят организацията, финансите, базите, да се стегнат да работят и тогава да очакват представителство в елитната група.

Споменатите клубове по-горе отговарят на въпроса кои не трябва да са в А група (за момента) - Ботев Пд, Пирин, Локо Мз, Миньор Пк, Спартак Вн, Беласица, Вихрен, Локо Пд. А група с 16 отбора принципно е ненужно разточение на средства.

много на бързо изхвърлихте пловдивските отбори. Имат и традиции и школи и публика
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 20 апр 2009 21:35

Абе изхвърлете всички и оставете само Левски и ЦСКА които с двайсетина мача помежду си да излъчат шампиона :D .Другите отбори са напълно излишни,само набутват двата "гранда" с пари,много по добре е вмсто да харчат пари за съдии и подкупи на противникови състезатели,да ги похарчат за 2-3ма бразилци и 1 африканец които ще им помогнат после да пробият в европа

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 20 апр 2009 23:32

forever_blue написа:Нека не се обиждат хората от различните части на България, но според мен елитната ни футболна група трябва да се състои от максимум 8 отбора, като последният да изпада директно, а предпоследният да играе бараж с втория от Б група.

4 направо :lol: И никой да не изпада, че да не вземе некой мръсен провинциалист да влезе :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 21 апр 2009 01:40

ZYKLON написа:От слабия.Такова футболо недоразумение няма в цял двят.Отбор,който носи само срам за града си.Отбор,на който публиката му е от психично болни.Ето от такъв отбор няма нужда не само А,но и Б група.

Много ми е интересно, дали този път ще бъдеш награден с перманентен БАН, или отново ще изчезнеш само временно?! 8-)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 21 апр 2009 03:40

veseo написа:
forever_blue написа:Нека не се обиждат хората от различните части на България, но според мен елитната ни футболна група трябва да се състои от максимум 8 отбора, като последният да изпада директно, а предпоследният да играе бараж с втория от Б група.

4 направо :lol: И никой да не изпада, че да не вземе некой мръсен провинциалист да влезе :lol:

само левски и цска ще си е най добре то :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”