От кои отбори няма нужда "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Re: От кои отбори няма нужда "А" група

Мнениеот petrof » 20 апр 2009 14:32

bor-don написа:според мен първенството с 16 отбора е екстра, само че отборите от долната част на таблицата са покъртително слаби:
Беласица
Вихрен
Сливен
Миньор
Пирин
Локо Мездра

Какво имаш впредвид под покъртително слаби? Не виждаш ли че фаворитите доста се мъчат срещу част от тези отбори... Разликата в класите не е толкова голяма, не се заблуждавайте...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 апр 2009 14:32

Берое да забравих ги. Но Черно море в никакъв случай, едно на ръка, че са тимаджийски отбор, но и феновете са им супер измислени, къде бяха тия хора 90-те години?[/quote]
Е,да,но не може град като Варна,който по някои данни е вече вторият по големина в България,да няма отбор в А група.А и този отбор има някакво бъдеще,и аз не съм им фен,даже въобще,но определено имат място в елита.Плевен,Русе,Велико Търново,Бургас също имат място,но наистина група с 10 отбора би била по-атрактивна,макар че е по-добре да има 16,вместо 10 силни отбора,но това е невъзможно,за съжаление.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 апр 2009 14:35

А група няма нужда от тия отбори, които изпадат и толкова. Как така идва някой и на лични убеждения дава присъди?

Ако става въпрос за някой все пак - това трябва да са отборите, които в А група практикуват тото, а не футбол. Славия има място, след като Венци отиде при сина си. Беласица и Литекс без благодетелите си не биха съществували. И все пак - да играят, където се класират. Миньор обаче си има място, както и Ботев. Христолов не е вечен.

ПП Таз, ае спри се с тая евромарка ЦСКА - виж кой колко коефициент е донесъл на страната - единственото мерило за европолезност.

И едно малко уточнение - значи, нафтекс след като има повече победи, това го прави по-истински отбор от черноморец?? олеле...

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 20 апр 2009 14:36

garfild8 написа:Бяхме в Б група,taz.Това проблем ли ти е?

Да бе били сте. Ония от Локо Пд ходиха навремето по 15-20 хил. в Б група на мач, докато вие се навъдихте 20 поколение "моряци" като станахте по-силен отбор от Спартак Вн. Аз непомня 90-те никакво съперничество между вас и Спартак Вн, просто защото 90% от града беше за Спартак ;)

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 20 апр 2009 14:37

tprodanov написа:А група няма нужда от тия отбори, които изпадат и толкова. Как така идва някой и на лични убеждения дава присъди?

Ако става въпрос за някой все пак - това трябва да са отборите, които в А група практикуват тото, а не футбол. Славия има място, след като Венци отиде при сина си. Беласица и Литекс без благодетелите си не биха съществували. И все пак - да играят, където се класират. Миньор обаче си има място, както и Ботев. Христолов не е вечен.

ПП Таз, ае спри се с тая евромарка ЦСКА - виж кой колко коефициент е донесъл на страната - единственото мерило за европолезност.

И едно малко уточнение - значи, нафтекс след като има повече победи, това го прави по-истински отбор от черноморец?? олеле...

Не феновете на Нафтохимик го правят по-истински отбор, виж атмосферата на мач на Черноморец в А група? Спомни си навремето какво беше в Бургас на мачовете на Нафтохимик целия град беше облечен в зелено.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 апр 2009 14:37

Taz написа:
garfild8 написа:Бяхме в Б група,taz.Това проблем ли ти е?

Да бе били сте. Ония от Локо Пд ходиха навремето по 15-20 хил. в Б група на мач, докато вие се навъдихте 20 поколение "моряци" като станахте по-силен отбор от Спартак Вн. Аз непомня 90-те никакво съперничество между вас и Спартак Вн, просто защото 90% от града беше за Спартак ;)

Между другото това за феновете във Варна съм го чувал от доста хора :roll:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 20 апр 2009 14:38

1.Беласица
2.Вихрен
3.Гара Мездра(пази багажа)
4.Литекс
5.Сливен

boro
Контакти:

Мнениеот boro » 20 апр 2009 14:39

мойто мнение е такова , че колкото фенове искат да идат на мача да ги пуснат . А не като онзи ден на мача литекс - ЛЕВСКИ.От литекс дават само 500 билета - е що така като претендирате за нещо си направете стадион.
В "A" група нека останат отборите със стадиони над 15 000 капацитет, за дерби мачовете

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 20 апр 2009 14:40

Най-добре ще е с 4-ри пловдивски отбора ! Ботев , Локо , Спартак , Марица ! ДА ! И Спартак и Марица имат място в А група... , но... Особено Спартак !

Да живее пловдивския шовинизъм ! :lol: :lol: :lol:
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 апр 2009 14:40

И понеже някой спомена Левски и ЦСКА, аз само да отбележа - пич, не те знам от кой отбор си. Но се загледай в състава си. Аз се хващам на бас, че със сигурност има няколко човека минали през Герена. Това е във всички отбори. И ти казваш, че този отбор няма място в А група...

Върни се в “Футбол - България”