Анализ на конкурентите за титлата Литекс,ЦСКА и Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

bb67
Контакти:

Re: Анализ на конкурентите за титлата Литекс,ЦСКА и Левски

Мнениеот bb67 » 08 мар 2011 18:34

Твърда титла за Литекс. И не защото Гришата ще я купи, а просто са най-добрият и обигран отбор в момента у нас. Работи се спокойно, без гръмки приказки, като на бай ти Ганьо и Гонзо. Нямат финансови проблеми.Вече започнаха да изкарват и налагат юноши от школата си.
ЦСКА на второ място. Започнаха да приличат на отбор, играят с настроение.
Левски на трето.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 08 мар 2011 18:38

На мен ми писна от АНАЛИз, чакам жената , днес сме на ОРАЛиз..все пак е 8-ми март, трябва да си уважаваме жените :mrgreen:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

bb67
Контакти:

Мнениеот bb67 » 08 мар 2011 18:42

Досега кой уважил, уважил :) Време е за ракия :roll:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 мар 2011 09:54

Да, да дадеш на вторият в класирането, на вторият от дълго време 10% или имаш нещо срещу сините, или знаеш нещо, което аз не знам. Шансовете на "Левски" за титлата са не по-малко от 30!
И много хора подценяват Любо и омаловажават това, което прави в Ловеч. Точно както се габаркат с вуйчо му. А те такива хора само и това чакат - да ги подценяват. Те са от хората, които винаги се смеят последни. Питайте германците и аржентинците, ако не вярвате. ;)
Ето ги моите:
Литекс: 60%
ЦСКА: 35%
"Левски": 35%
Локо Пд: 20%
Твърда титла за Литекс. И не защото Гришата ще я купи, а просто са най-добрият и обигран отбор в момента у нас. Работи се спокойно, без гръмки приказки, като на бай ти Ганьо и Гонзо. Нямат финансови проблеми.Вече започнаха да изкарват и налагат юноши от школата си.

+1 И аз мисля така и не подкрепям конспиративните теории.
Любо е по-добър треньор от Ясен, а Милен започна работа късно и не му дадоха избор за футболисти.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 09 мар 2011 11:11

metodito написа:Да, да дадеш на вторият в класирането, на вторият от дълго време 10% или имаш нещо срещу сините, или знаеш нещо, което аз не знам. Шансовете на "Левски" за титлата са не по-малко от 30!
Ето ги моите:
Литекс: 60%
ЦСКА: 35%
"Левски": 35%
Локо Пд: 20%

Това твоето прави общо 150%. :shock:
Идеята е да се разпределят 100% между основните претенденти за титлата. Не знам тази критика за 10-те процента към мен ли беше насочена, но ако е така, няма как да дам 30% на Левски, щом на Литекс давам 80% - тогава просто само тези двата ще имат над 100%, което е абсурдно. :lol:

П.П. Анализът на автора е добър, но всъщност още сега шампионът ми се вижда ясен и трудно може да се каже, че Левски и ЦСКА са претенденти за нещо повече от второто място. По-голяма (МНОГО по-голяма) интрига има за Купата, но тема за нея вече има. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 мар 2011 12:17

Не към теб, а към автора имах критика. ;)
Процентите надхвърлят 100 по причина, че титлата не е баница да я цепиш на части. Един отбор като спечели титлата не я дели, защо да деля? Литекс така както съм го написал все едно има шанс почти 2/3 да спечели, ЦСКА и "Левски" някъде към 1/4, Локо Пд - 1/7 да речем...
Не залагам и заради това...
Еми ако искаш, ще посоча така:
Литекс - 50%
"Левски" - 30%
ЦСКА - 20%
Но на теория, Ловеч осигури титлата на 90% след победата на ЦСКА на Герена.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 мар 2011 14:09

Всъщност заради съмненията за уговорени мачове в България ... много трудно може да се прецени, кой до колко е силен !
Миньор играха едно срещу Славия ... съвсем друго срещу Литекс.
Реално, колко са силни ловчанлии ще проличи в мачовете им срещу Левски, ЦСКА и Локо Пд.
А като цяло, кой колко струва ще си проличи в мачовете между тези 4-ри тима , които изброих.

До тук "Червените" са с едни гърди напред за "признанието" - "Най добър в момента".
Все пак надиграха категорично Левски ...

А Литекс победи убедително Миньор и Берое ... които от своя страна, не са особенно убедителен критерий за класа.

Левски имаха един сериозен мач, този срещу ЦСКА и го загубиха ....
Мача с Локо Сф. не го броя за сериозен тест, щото локомотивци към момента са като Берое и Миньор.

Докато Локо от Пловдив още не са си направили мач срещу отбор от челото, за да се прецени колко са силни ....

Цифрите ( класирането ) към момента говорят за "почти" сигурна титла за Литекс !
И то при положение, че както написах ... въобще не е ясно, дали са най силният отбор в България.
Но пък никъде не е казано, че най силният трябва да е шампион ... особенно у нас ! .. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 мар 2011 14:31

Във форума досега прочетох доста мнения в най-различни теми за това, че Литекс едва ли не си купували титлата. Категорично не съм съгласен. Отборът 21 мача поред няма загуба в А група, а това мнооого трудно може да стане с корупция, защото трябва да подкупиш и футболния съюз, и съдиите, които ти свирят, и противниците на терена, за да играят симулативно. Ако някой ми каже, че Литекс правят всички тези работи (и то всеки кръг), просто ще му връча едно направление за психиатър.
Отборът просто има добри единици - трима от защитниците им са национали (и са си наистина добри Бодуров и Занев, само Николов понякога се дъни), Йеленкович и Сандриньо са сред най-добрите чужденци, играли някога у нас, Христо Янев се е доказал като играч много над средното ниво за А група (благодарение на него моят любим отбор стана шампион през 2005 г.), Дока и Том (особено първият) могат да развинтят всяка отбрана и са много по-остри от Сашо Тонев и Дани Младенов, например, които играят също по крилата. За централен нападател пък вианги успяват да си намерят добър играч. Имаха Бето, Новакович, Нифлор - все играчи, които вкарваха доста. Сегашният словенец и тъмнокожият нападател (май беше от Сенегал) също успяха да вкарат вече по 1 гол... Факт е, че всеки трансферен прозорец отборът продава 1-2 играчи и купува също толкова, а в титулярния състав промените, породени от тези трансфери, също са само 1-2, което значи, че и колективът като цяло е сработен добре. Нещо повече - чужденците, които идват, повечето пъти са добре преценени и почти няма разочарования. В Левски и ЦСКА е имало доста повече неуспешни трансфери в последните години, а в ЦСКА специално отборът най-редовно бива развалян, когато е имал добра основа за успехи (примери: след титлата през 2003 г.; през зимната пауза на сезон 2005/06 г. при 7 точки аванс на върха; последното лято при Дочев след един доста добър завършек на сезон 2009/10 г. с победи над Литекс, Локо Сф и Славия).
Всички СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКИ предпоставки за титла на Литекс са налице. Твърденията как Гришата купил титлата на Червенков са си заядливи приказки.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Футбол - България”