..... Тази тема е апел към Гриша Ганчев да купи цска ...
Купи ги бе Гриша - евтино ги дават .... крайно време е .... и без това основната цел на твоя Литекс , в шампионата винаги е била една - да се хвърля на живот и смърт срещу Левски а срещу цска - тихо и кротко .... както би направил един истински цесекар ако имаше отбор ... и ти го правиш ... даже може да се обедините под името цска-литекс .... само че Мъри кво ще прави при вас не знам ... той и днес предполагам си е задал въпроса кво прави на скамейката ... вярно че парите не миришат ама ... а си представям като дойдат мачовете с Левски и като му кажат че трябва да се вземат точки на всяка цена за да се улесни цска ... тогава ще му е адски гадно ... щото е ясно , че като на всеки нормален човек сърцето му е синьо .... при това завинаги .... не му завиждам .... та това е Гриша ... купувай цска .. не се бави ....
Крайно време е Гриша Ганчев да купи цска .....
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Крайно време е Гриша Ганчев да купи цска .....
Tap OLIGOFREN ,pri tova mai i ot podhuene.Tapanara ne moje da vidi 4e daje i s uno6ite sme mnogo dobar otbor. I vse pak 4akat vi mnogo iznenadi ot 4i4o PENEV kravari ne6tastni.
.... грух грух грух ... трудно се пише с джоланче .... и при това на латница ... абе вие да не сте свинско внос че не пишете на български

-
- Контакти:
Да, и аз си мисля, че е време Гришата да купи ЦСКА и да се престане с цирковете ЦСКА - Литекс (само си спомнете "знаменитото" първенство 1998-1999, когато първо ЦСКА загуби в Ловеч с 8:0 (и тогава треньор беше Чичо Пенчо), а след това просто легна на ловчанлии за 2:3, след като първото полувреме ги надигра и вкара 2 безответни гола. Тогава мой колега от университета, цесекар, взе да се оправдава, че видиш ли момчетата се пазели за финала за купата(!?!), спечелен разбира се от четирибуквието). Феновете отдавна го призовават да инвестира на Армията, той неведнъж е признавал, че е истински фен на червените. Крайно време е, Гриша! Замисли се!
Върни се в “Футбол - България”