Да спасим Черноморец Балчик
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Да спасим Черноморец Балчик
здравейте,пиша тези редове сас сълзи на очите и не мога да си намеря място от яд.не мога да повярвам още а и тайно се надявам че ще стане някакво чудо и Черноморец Балчик ще продължи да съществува.Моля всички които съпричастни към тази тема и споделят моето а и на половината град мнение да се обедим по някакъв начин и да направим всичко възможно да спасим нашич скромен отбор от гибел.Не стига че живеем в град,който прилича на Сараево по време на войната и ме е страх като се здрачи малко дали няма да падна в някоя дупка която току що са изкопали,а и сега ни отнемат единственното развлечение в града.Омръзна ми хора които до оня ден незнаеха къде е стадиона,а някои от тях още незнаят,с лека ръка да закриват една от малкото останали радости на обикновенния човек.омразна ми да ги гледам само по събрания как се бият в гърдите колко са велики,а стадиона да го заобикалят като дявол от тъмян.Черноморец Балчик от скоро е в Б група,бил е и в В,бил е и в А окражна,но го е имало.Аз както и много другимои прятели сме обикаляли села и паланки,отделяли сме и от без това мижавите си средства,за да го подкрепяме и не мога да приема,че няколко общински съветника с празни глави ще ми отнемат една от малкото ми останали радости.Балчик е града на аномалиите-искаме туризъм а нямаме никаква инфраструктура,а плажа и пътищата ни са в окаяно състояние.нямаме кино,нямаме театър,никакъв спорт не се развива в града,а сега и поредната гениална идея с закриването на Черноморец.Е аз,а и не само аз не искам да живея в такъв умрял град.Приканвам всички които споделят моето мнение,а знам че не са малко,да се обединим и да направим всичко възможно да спасим нашия Черноморец.Стига сме гледали безразлично безобразията които се извършват в нашия любим град.
Re: да спасим Черноморец Балчик
Първо искам да кажа, че съм съпричастен към съдбата на ЧБ - против съм затриването на футболни клубове... Сигурен съм, че може нещо да се направи, но трябва да отнесеш въпросът към общината предполагам... И второ - "със сълзи на очи пиша тези редове" - срам ме е, колко неграмотно си потъпкал майчиният език!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- Daniel Levski
- Контакти:
Взимайте пример от съседите от Каварна. Много се радвам,че имам лятна къща в Каварна а не в Балчик. Защото Каварна за 5 години изпревари на светлинни години Балчик. Но се надявам да си запазите отбора, защото преди 2 години бях лятото на един мач между Калиакра и Балчик и мога да кажа,че публиката на Балчик е много по-темпераментна.
Така както е тръгнало от Добричка област ще остане само отбора на каварна 

Георги Куртев още в отбора ли е?
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
От днес всички футболисти са с прекратени договориv.s. написа:Георги Куртев още в отбора ли е?

Аз мислех че нашата община са тъпаци,ама тия от Балчик обраха точките ,как може да затрият така отбора?
За да прецениш колко точки са обрали,само да ти кажа че преди 10 дена отборът се върна от лагер в Анталия.......Колко ли струва един такъв лагер.още повече като е безмислен.....m_fuel написа:Аз мислех че нашата община са тъпаци,ама тия от Балчик обраха точките ,как може да затрият така отбора?
Ако наистина ще дават над 1 милион за стадиона ,много ми е чудно кой ще играе на него,може би хорът от старческия дом да изнася рецитали.
- cska - maina
anticska написа:здравейте,пиша тези редове сас сълзи на очите и не мога да си намеря място от яд.не мога да повярвам още а и тайно се надявам че ще стане някакво чудо и Черноморец Балчик ще продължи да съществува.Моля всички които съпричастни към тази тема и споделят моето а и на половината град мнение да се обедим по някакъв начин и да направим всичко възможно да спасим нашич скромен отбор от гибел.Не стига че живеем в град,който прилича на Сараево по време на войната и ме е страх като се здрачи малко дали няма да падна в някоя дупка която току що са изкопали,а и сега ни отнемат единственното развлечение в града.Омръзна ми хора които до оня ден незнаеха къде е стадиона,а някои от тях още незнаят,с лека ръка да закриват една от малкото останали радости на обикновенния човек.омразна ми да ги гледам само по събрания как се бият в гърдите колко са велики,а стадиона да го заобикалят като дявол от тъмян.Черноморец Балчик от скоро е в Б група,бил е и в В,бил е и в А окражна,но го е имало.Аз както и много другимои прятели сме обикаляли села и паланки,отделяли сме и от без това мижавите си средства,за да го подкрепяме и не мога да приема,че няколко общински съветника с празни глави ще ми отнемат една от малкото ми останали радости.Балчик е града на аномалиите-искаме туризъм а нямаме никаква инфраструктура,а плажа и пътищата ни са в окаяно състояние.нямаме кино,нямаме театър,никакъв спорт не се развива в града,а сега и поредната гениална идея с закриването на Черноморец.Е аз,а и не само аз не искам да живея в такъв умрял град.Приканвам всички които споделят моето мнение,а знам че не са малко,да се обединим и да направим всичко възможно да спасим нашия Черноморец.Стига сме гледали безразлично безобразията които се извършват в нашия любим град.
Защо си избрал този нейм ? Ако беше името ти Левски или Черноморец , поне нямаше да те е яд, само щеше да ти е болно! Иначе жалко за всеки отбор с подобна съдба

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
Върни се в “Футбол - България”