Да спасим Черноморец Балчик

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

anticska
Контакти:

Да спасим Черноморец Балчик

Мнениеот anticska » 17 фев 2011 18:03

здравейте,пиша тези редове сас сълзи на очите и не мога да си намеря място от яд.не мога да повярвам още а и тайно се надявам че ще стане някакво чудо и Черноморец Балчик ще продължи да съществува.Моля всички които съпричастни към тази тема и споделят моето а и на половината град мнение да се обедим по някакъв начин и да направим всичко възможно да спасим нашич скромен отбор от гибел.Не стига че живеем в град,който прилича на Сараево по време на войната и ме е страх като се здрачи малко дали няма да падна в някоя дупка която току що са изкопали,а и сега ни отнемат единственното развлечение в града.Омръзна ми хора които до оня ден незнаеха къде е стадиона,а някои от тях още незнаят,с лека ръка да закриват една от малкото останали радости на обикновенния човек.омразна ми да ги гледам само по събрания как се бият в гърдите колко са велики,а стадиона да го заобикалят като дявол от тъмян.Черноморец Балчик от скоро е в Б група,бил е и в В,бил е и в А окражна,но го е имало.Аз както и много другимои прятели сме обикаляли села и паланки,отделяли сме и от без това мижавите си средства,за да го подкрепяме и не мога да приема,че няколко общински съветника с празни глави ще ми отнемат една от малкото ми останали радости.Балчик е града на аномалиите-искаме туризъм а нямаме никаква инфраструктура,а плажа и пътищата ни са в окаяно състояние.нямаме кино,нямаме театър,никакъв спорт не се развива в града,а сега и поредната гениална идея с закриването на Черноморец.Е аз,а и не само аз не искам да живея в такъв умрял град.Приканвам всички които споделят моето мнение,а знам че не са малко,да се обединим и да направим всичко възможно да спасим нашия Черноморец.Стига сме гледали безразлично безобразията които се извършват в нашия любим град.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: да спасим Черноморец Балчик

Мнениеот Bourgas » 17 фев 2011 18:16

Първо искам да кажа, че съм съпричастен към съдбата на ЧБ - против съм затриването на футболни клубове... Сигурен съм, че може нещо да се направи, но трябва да отнесеш въпросът към общината предполагам... И второ - "със сълзи на очи пиша тези редове" - срам ме е, колко неграмотно си потъпкал майчиният език!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 17 фев 2011 18:18

Взимайте пример от съседите от Каварна. Много се радвам,че имам лятна къща в Каварна а не в Балчик. Защото Каварна за 5 години изпревари на светлинни години Балчик. Но се надявам да си запазите отбора, защото преди 2 години бях лятото на един мач между Калиакра и Балчик и мога да кажа,че публиката на Балчик е много по-темпераментна.

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 17 фев 2011 18:31

Така както е тръгнало от Добричка област ще остане само отбора на каварна :(

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 17 фев 2011 18:37

Георги Куртев още в отбора ли е?
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

anticska
Контакти:

Мнениеот anticska » 17 фев 2011 18:42

v.s. написа:Георги Куртев още в отбора ли е?
От днес всички футболисти са с прекратени договори :(

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 17 фев 2011 18:43

Аз мислех че нашата община са тъпаци,ама тия от Балчик обраха точките ,как може да затрият така отбора?

anticska
Контакти:

Мнениеот anticska » 17 фев 2011 18:47

m_fuel написа:Аз мислех че нашата община са тъпаци,ама тия от Балчик обраха точките ,как може да затрият така отбора?
За да прецениш колко точки са обрали,само да ти кажа че преди 10 дена отборът се върна от лагер в Анталия.......Колко ли струва един такъв лагер.още повече като е безмислен.....

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 17 фев 2011 18:50

Ако наистина ще дават над 1 милион за стадиона ,много ми е чудно кой ще играе на него,може би хорът от старческия дом да изнася рецитали.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 17 фев 2011 18:53

anticska написа:здравейте,пиша тези редове сас сълзи на очите и не мога да си намеря място от яд.не мога да повярвам още а и тайно се надявам че ще стане някакво чудо и Черноморец Балчик ще продължи да съществува.Моля всички които съпричастни към тази тема и споделят моето а и на половината град мнение да се обедим по някакъв начин и да направим всичко възможно да спасим нашич скромен отбор от гибел.Не стига че живеем в град,който прилича на Сараево по време на войната и ме е страх като се здрачи малко дали няма да падна в някоя дупка която току що са изкопали,а и сега ни отнемат единственното развлечение в града.Омръзна ми хора които до оня ден незнаеха къде е стадиона,а някои от тях още незнаят,с лека ръка да закриват една от малкото останали радости на обикновенния човек.омразна ми да ги гледам само по събрания как се бият в гърдите колко са велики,а стадиона да го заобикалят като дявол от тъмян.Черноморец Балчик от скоро е в Б група,бил е и в В,бил е и в А окражна,но го е имало.Аз както и много другимои прятели сме обикаляли села и паланки,отделяли сме и от без това мижавите си средства,за да го подкрепяме и не мога да приема,че няколко общински съветника с празни глави ще ми отнемат една от малкото ми останали радости.Балчик е града на аномалиите-искаме туризъм а нямаме никаква инфраструктура,а плажа и пътищата ни са в окаяно състояние.нямаме кино,нямаме театър,никакъв спорт не се развива в града,а сега и поредната гениална идея с закриването на Черноморец.Е аз,а и не само аз не искам да живея в такъв умрял град.Приканвам всички които споделят моето мнение,а знам че не са малко,да се обединим и да направим всичко възможно да спасим нашия Черноморец.Стига сме гледали безразлично безобразията които се извършват в нашия любим град.

Защо си избрал този нейм ? Ако беше името ти Левски или Черноморец , поне нямаше да те е яд, само щеше да ти е болно! Иначе жалко за всеки отбор с подобна съдба :(
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Върни се в “Футбол - България”