Някога ще има ли футбол в Русе?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

stone_cold
Контакти:

Re: Някога ще има ли футбол в Русе?

Мнениеот stone_cold » 13 апр 2009 15:26

МироСлав Велев написа:Успех на Русе и ви искам в "А" група - заслужавате го много повече от Сандански, Петрич, Мездра и т.н. :!: :!: :!:

БРАВО! И НА ВАС ВИ Е МЯСТОТО ТАМ! ;)

[warning][Бижутера] Пиши с малки букви![/warning]

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 13 апр 2009 15:42

Не е единствения град чийто отбор е в изнание в долните дивизии а в А група седят отбори от градове като Мездра, Сандански, Петрич докоро Дупница и Самоков и Ловеч. Много по хубаво би били на мястото на тези на бъдат Дунав, Спартак Пл, Етър ВТ, Беров, Ботев Враца, Хасково. Защото в петък в Ловеч ще отидат не повече от 3000 ловчанлий (които ще са от Велико Търново, Плевен, Габрово и околията) а ако в гореспоменатите градове като Русе спокойно можеха да се съберат поне 10 000.Най малко.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
.cskara.
Контакти:

Мнениеот .cskara. » 13 апр 2009 15:49

Ще има колкото има сега в Плевен.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 13 апр 2009 15:56

mironi88 написа:Не е единствения град чийто отбор е в изнание в долните дивизии а в А група седят отбори от градове като Мездра, Сандански, Петрич докоро Дупница и Самоков и Ловеч. Много по хубаво би били на мястото на тези на бъдат Дунав, Спартак Пл, Етър ВТ, Беров, Ботев Враца, Хасково. Защото в петък в Ловеч ще отидат не повече от 3000 ловчанлий (които ще са от Велико Търново, Плевен, Габрово и околията) а ако в гореспоменатите градове като Русе спокойно можеха да се съберат поне 10 000.Най малко.

Да си заслужат! Когато си намерят добър спонсор ще се върнат! Само заради традициите да играят - не мерси!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 13 апр 2009 16:06

Според мен всеки един отбор в България заслужава да играе в А група,но когато няма финанси и добър отбор по добре да си стои там където му е мястото,а не да влезе в А група и да се чуди къде и на кого да продава мачове,аз съм от Русе,и много искам Дунав да е в групата на така наречените майстори но щом немогат да си стоят там,навремето се чуваше,че Гриша Ганчев е искал да вземе клуба и да измести отбора от Ловеч тук но явно всичко е било само слух
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 13 апр 2009 16:09

абе всичко е много просто , за да имате отбор трябват само и единствено пари, може да се провери колко бюджет е необходим за нормален отбор в А група , когато някой ги гарантира тия пари за 2-3 години напред и готово, както виждате всяко село вече става "елитен" отбор като намери пари, като примерно Мездра и Сандански , значи и вие можете. Ако в града няма кой да извади пари ми ще чакате тва е.

gstyle777
Контакти:

Мнениеот gstyle777 » 13 апр 2009 16:24

Лошото е че в Русе е пълно с милионери, а Няма кой-да се бръкне- сигурен съм че и в Търново е така. Отдавна са намерили по-лесни начини да си перат парите без да се показват на обществеността. И аз помня 10 000 на градския ама скоро няма да стане. На Аристон не му се ризкува и изка от нищо да прави нещо ама не става. :|
CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 13 апр 2009 17:15

Скоро няма да стане, за голямо съжаление :cry:

Върни се в “Футбол - България”